Борисов удари предизборно рамо на Цачева

Тя e най независимият човек, не съм й давал указания, заяви премиерът
Обновена: 30 окт 2016 20:06 | 30 окт 2016 19:58, Александър Попов
289
Борисов удари предизборно рамо на Цачева
Снимка: bTV

Премиерът Бойко Борисов се включи в предизборната кампания на Цецка Цачева и седна до нея в предаването "120 минути" на bTV.

"Тя e най-независимият човек, с който хем сме били заедно, хем никога не се е налагало да й давам указания. Два мандата вече да омиротворяваш и да държиш баланс между партиите, е висша форма на талант", похвали я Борисов.

"Томислав Дончев винаги е работил под мое ръководство, Митко Николов е работил под мое ръководство, и Радев, и Трайчо. Единствено Цачева е била винаги над мен като председател на парламента и никога не се е обаждала да ме пита – дали за дневен ред, или за закон", отбеляза премиерът и разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът на ГЕРБ.

Още по темата

"Вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по популизъм, по външния вид или харизмата. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички", подчерта още той.

Лидерът на ГЕРБ внесе за пореден път яснота за оставката, която обеща да подаде при провал на предстоящите президентски избори.

"Казах го, очаквайки, че БСП ще имат свой представител на изборите, но те нямат. Аз в крайна сметка вече го бях казал и ще го направя, морално право ми е. За съжаление срещу мен няма реален опонент от страна на левицата". Запитан дали, ако Цачева продължи на балотаж, но на втори тур изгуби, пак ще подаде оставка, Борисов отвърна: "В такъв случай – не, тъй като тогава всички ще се омешат".

Цачева пък изчетка Борисов по темата.

"Единствено лидерът на ГЕРБ го заяви. Очаквах и други лидери да го заявят. Някои се скриха зад инициативни комитети и не искат да поемат отговорност", заяви тя.

Националната сигурност и опасността Турция да пусне в страната ни хиляди мигранти са причините България да върне на властите на съседната ни страна турските граждани, които са потърсили убежище у нас, стана ясно още от думите на премиера.

"Аз не искам да обременявам и хората, които ни гледат със страховете си, но цялото ни внимание е насочено към тези процеси, които се движат в натовска Турция, и единственото, което е безапелационно и го правим непрекъснато, е да защитим страната от набезите на стотиците хиляди мигранти, които не бягат от войната, това са икономически мигранти", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
14
 
2
 
! Отговори
Кога?! преди 7 години
ген. Радо Шишарков да почерпи за червеното милионче, което са му обещали от крадливата партия!
151
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка ще ги пецка за ужас на червената клоака!
150
22
 
2
 
! Отговори
Мима Рижата преди 7 години
само ГЕРБ! Мачкай Бойче миризливия червен каскет, заради *** сме в батака!България има една надежда и това е партия ГЕРБ, Европейския Съюс и НАТО!!!
149
23
 
2
 
! Отговори
Със сигурност преди 7 години
Цачева ще бие Ал Бънди на изборите! Изпърдяният от БСП генерал няма никакъв шанс, никой няма да гласува за комунистическо ***!!
148
1
 
20
 
! Отговори
ВЪПРОС КЪМ ЦАЧЕВА.. преди 7 години
КОЛКО ЕЗИКА ЗНАЕТЕ ГОСПОЖО ЗАЩОТО КАТО ВИ СЛУШАМЕ БЪЛГАРСКИЯ СТЕ КАТО ЗАСТАНАЛА ИГЛИЧКА ПОВТАРЯТЕ ЕДНО И СЪЩО ЗАУЧЕНОТО ОТ ПАРЛАМЕНТА --АКО ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА КАЖЕТЕ НИ КОЛКО ЕЗИКА ЗНАЕТЕ??????? АЗ КАТО ГИ ВИДЯХ ДВАМАТА ПОМИСЛИ ЧЕ Б.Б. ЩЕ СТАВА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ
147
0
 
2
 
! Отговори
Mutsk преди 7 години
G-ja Cicka Cacheva Prezidentka moje i da ne stane, ama urrednik na muzeini usa orajia za 2-3 miliarda dolara?!
146
0
 
1
 
! Отговори
Панчо преди 7 години
Дай бастард!
145
3
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
гебераст за избори се стягада се накраде и да избяга,народът български с ГМО да тровии да му сложи американските окови.Българино клет що търпиш една тикваи комунист "бивш"!Бъди патриот ,а не герберастки скот или идиотХунтата с власт се е оляла насмъркана с дебела бяла магистрала!Доброто в теб открийи тиквеният режим разбий!
144
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка и рамена да й удрят, и други неща да й удрят - все едно... Тя толкова е удряна в главЪтЪ, че няма повече накъде. Бивш кадър на БКП, също като Тивкунии...
143
0
 
1
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Ako ia izberem ,sabitiata shte se uskoriat dosta,demek ubiistva na politici I mirni hora ,siguren sam ,che tozi *** ako stane precedent,shte udarim danoto mega brutalno I slavata shte ni se nosi vekove,tova tarpenie e samo I edinstveno sabirane na zloba I osvirepiavane.
142
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева няма да спИчели изборите! Затова Бойко да разписва оставката както обеща, не да се прави на склеротик!
141
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Н е разбрахте ли ,че почти никой няма да гласува за Цецка? Цецка ще стане президент със подкрепата на АТАКА,НФСБ ,ВМРО,МАРЕШКИ,ДОСТ,МАРЕШКИ .Забележете ,че тези кото ще подкрепят Цеца са все руски придворни,до сущ като пияната цеца .Когато българите се осъзнаят и изритат руските бандити от бг тогава нещата ще се получат
140
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрина Цеца няма никакъв капацитет за Президент и това се видя. Дано българина има разум в главата и не си навлече този срам такъв човек да го представлява.
139
0
 
16
 
! Отговори
Картър преди 7 години
Байxyй удари предизборно рамо на Цачева.Ура герберасти!
138
0
 
7
 
! Отговори
преди 7 години
Джъстин Бийбър е жена.
137
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Радев прие ангажимент да повдигне въпроса за признаване на военната служба на наборните воиници като стаж да бъде приравнена като на офицерите ,старшините ,полицаите -ТРЕТА КАТЕГОРИЯ . ДВЕ ГОДИНИ ДА СЕ РАВНЯВАТ НА ШЕСТ. ЧЕСТНО Е И СПРАВЕДЛИВО .КАСАЕ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ВОЙНСКО ЗВАНИЕ .ТОВА ЩЕ ЕДНА МАЛКА ОТПЛАТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЯТ ДЪЛГ ПРЕД РОДИНАТА
136
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде е,, ударил ,,рамото ? В задницата или в предницата . По скоро с показването си удари още един пирон в .......Всяко едно показване на бай *** все по-повече смъква шанса на чичо ЦЕЦКА .Не че е имала шанс . Сега единственият шанс е фалшификациите на служителат на ДС -Ц.Ц. да минат метър . Сиреч ,никой да не протестира . А още по -сиреч- всичси са в кюпа .
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РадостинРадуков Шорошоидите нямате място у нас .Лицемери . Довчера близахте шлифера на бай ***.
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Професор......Куманизката чичо Цецка .....
133
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цачева горката не може да каже едно изречение като хората. Каже две думи и после ааааа...., после пак нещо каже. Няма ли кой да каже на тези хора, че за Президент трябва да имаш ясна мисъл, правилен говор, никакво провлачване в изреченията. Това не е рабфаковска сбирка. С тази жена е трябвало да поработят доста хора за да може да има качествено представяне, а тя не е мръднала много от нивото си от селото в което се е пръкнала. Такива хора гонят само облагодетелстване. Мъжа си го сложи шеф на РВД