Борисов удари предизборно рамо на Цачева

Тя e най независимият човек, не съм й давал указания, заяви премиерът
Обновена: 30 окт 2016 20:06 | 30 окт 2016 19:58, Александър Попов
289
Борисов удари предизборно рамо на Цачева
Снимка: bTV

Премиерът Бойко Борисов се включи в предизборната кампания на Цецка Цачева и седна до нея в предаването "120 минути" на bTV.

"Тя e най-независимият човек, с който хем сме били заедно, хем никога не се е налагало да й давам указания. Два мандата вече да омиротворяваш и да държиш баланс между партиите, е висша форма на талант", похвали я Борисов.

"Томислав Дончев винаги е работил под мое ръководство, Митко Николов е работил под мое ръководство, и Радев, и Трайчо. Единствено Цачева е била винаги над мен като председател на парламента и никога не се е обаждала да ме пита – дали за дневен ред, или за закон", отбеляза премиерът и разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът на ГЕРБ.

Още по темата

"Вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по популизъм, по външния вид или харизмата. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички", подчерта още той.

Лидерът на ГЕРБ внесе за пореден път яснота за оставката, която обеща да подаде при провал на предстоящите президентски избори.

"Казах го, очаквайки, че БСП ще имат свой представител на изборите, но те нямат. Аз в крайна сметка вече го бях казал и ще го направя, морално право ми е. За съжаление срещу мен няма реален опонент от страна на левицата". Запитан дали, ако Цачева продължи на балотаж, но на втори тур изгуби, пак ще подаде оставка, Борисов отвърна: "В такъв случай – не, тъй като тогава всички ще се омешат".

Цачева пък изчетка Борисов по темата.

"Единствено лидерът на ГЕРБ го заяви. Очаквах и други лидери да го заявят. Някои се скриха зад инициативни комитети и не искат да поемат отговорност", заяви тя.

Националната сигурност и опасността Турция да пусне в страната ни хиляди мигранти са причините България да върне на властите на съседната ни страна турските граждани, които са потърсили убежище у нас, стана ясно още от думите на премиера.

"Аз не искам да обременявам и хората, които ни гледат със страховете си, но цялото ни внимание е насочено към тези процеси, които се движат в натовска Турция, и единственото, което е безапелационно и го правим непрекъснато, е да защитим страната от набезите на стотиците хиляди мигранти, които не бягат от войната, това са икономически мигранти", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
20
 
! Отговори
Ако преди 7 години
тия са бащицата и майката на нацията!България загива!!!
131
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стана ми мъчно за всички нас докато ги гледах. С такива водачи България върви към края си. Нямат никаква дипломатичност и мисъл в главата. Говорят си това което на тях им изнася. Не може да кандидатстваш за Президент и да не можеш да дадеш конкретен отговор на водещия. В с.Драгана или Банкя може да вървят тези пинизи, но в национален ефир не. Пълно разочарование. Трябват ни умни хора за да може да вдигнат България на празни приказки се наслушахме и на циркове се нагледахме.
130
26
 
1
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Кyманизите *** и лаят но кервана си върви. Цецка Цачева Президент!
129
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не му върви с жените на Бойчо. Румяна Желева - резил, Сталинка - провал, Цецка - погром!
128
0
 
22
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Нямаше КОЙ да пита в студиото на БТВ, но нямаше и КОЙ да отговаря в студиото!
127
1
 
28
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Все тая! Герб губят президентските избори! Цеца е противна/отблъскваща за много хора!пп. шом турците /обикновените/ се кефят на Радев става пределно ясно кой ще е следващият президент!
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След сто години, си мисля, какво ли ще е по-различно от днес. Още малко нови магистрали, а по тях небългари естествено, нивята разплакани, селата ептен изравнени с нивята, язовирите на бял кон, жепето хич не се мярка, че кой ли закъде ще се е засилил, виж, по магистралите ще фърчат мощности от един континент към друг, товарът неизвестен. Кърджали ще процъфтява със сигурност, като витрина на добросъседството. София едно гради, друго, трето руши. Все пак, за сто години поне въздухът ще се смени.
125
1
 
23
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Ударил рамо ли журнашистически ***!? Аз гледах въпросното 120 минути! И ако имаше обективна и неплатена журналистика това заглавие би било:Бойко подложи крак предизборно на Цачева.С всяко показване на лидера няколко хил.гласа потъват! Харизмицата свърши 2016 сме не 2011!
124
1
 
16
 
! Отговори
Цолa,Цецкa,Цолa преди 7 години
Цецкa,Цолa....
123
1
 
23
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Како Цецке,кой те иска?Виждаш ли го,ти,това?Чак на Бойко не му стискаи ще бяга през глава!Братя българи,махайте ги,тези мерзавци!Да се вдигнем като един и да ги пометен!
122
1
 
18
 
! Отговори
Цaчевa си е преди 7 години
купилa ново цокaло,готви се зa президентството !A Роско е безрaботен,зaписaл се нa борсaтa зс неудaчници !
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PliuvnaAnalliluev bese izdignat i ni natresen za Prcaident, Sa GERB ni zamesva s nekakva 4iato diplomka ( i se vidi struva celi 1.3lv), pod snimkata na parva stranica...i kato stavnim kak semeistvo Obama pomaga na semeistvo Klintn, a se meistvo Plevnaliev nepomaga kakto Prezidenta, taka Pervata ni Danma i Prviat ni Lebovnik- trebe da si mislime 4e Rossen nesto e izscheisil v posoka na levadata tikvi-kratuni-piponi
120
0
 
15
 
! Отговори
Ъпсурд преди 7 години
Бай *** ,нямаш елементарно възпитние!
119
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До ПетолъчкаОще по...зле,ако е казал така,но найсе,ще му...простим;на децата и на***дите се прощава.
118
0
 
28
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
Превърната в еднолична фирма една цяла държава! Всеки ден е изгубено време и нови заеми вече за внуците ни!
117
0
 
6
 
! Отговори
Петолъчка преди 7 години
До Гошо,Ти четеш ли до край!?Той казва така:На ти дядо 50лв... От внука ти!
116
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бгСмени историята ни .,, Владичество и съжителства, ,отмени кланетата над Българите,стана говорител и адвокат на Ердоган,осигури три български енергиини проекта на Турция ,изплюска 26 милиарда за една година ,закри над 30 болници , 300 училища , над 300 села и вече всеки ден умират на 260 българи на ден, вече по 11 на час . И то за 3-4 години . Е никой не е направил толкова,, бозгунлук ,,за толкова кратко време .
115
1
 
28
 
! Отговори
Римейк преди 7 години
"Борисов удари предизборно рамо на Цачева". А народа ритна по задните части предизборно Бойко и Цецка
114
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оня го вкарали в интензивното щото се бил напил пред цяла българия доде я докарахме доде
113
1
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
До ПетолъчкаДал Боко...марули.С неговото...швейцарско правило прецаква всички пенсионери вече години наред.Последното нормално увеличение на пенсиите бе прието от правителството на Станишев преди 7 години,преди да...падне.След туй Боко пропищя...орталъка,защото не можеше да го отмени и го приложи;още го е...яд.