Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...

Според кандидата на ГЕРБ в предизборната социология има много политика
Обновена: 1 ное 2016 10:49 | 1 ное 2016 10:44,
203
Цачева за Борисов: Прекъсвам го, а той ме сочи с пръст...
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева обясни, че има смелостта да прекъсва Бойко Борисов, когато е нужно и да гласува против партийното решение, ако смята така.

Шефката на парламента в отпуск обясни, че като началник на депутатите никога не е толерирала една или друга политическа сила. Тя дори често била критикувана от своите, че била една идея по-строга с тях.

"Мога да дам не малко примери, в които аз съм била достатъчно аргументирана, прекъсвайки и премиера, когато се е явявал на парлемнтарен контрол, тогава, когато не е спазвал правилника", каза Цачева в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тя обясни и че Борисов също не й е спестявал критики: "Била съм критикувана, била съм посочвана с пръст от моя лидер в НДК на партиен форум пред 6000 активисти заради това, че съм гласувала по различен начин, но и днес, ако трябваше да го направя, щях да го направя по същия начин".

Цачева коментира и последните социологически проучвания, които прогнозират загубата й на балотажа. Според резултатите от последното изследване на "Маркет линкс" тя губи на втори тур не само от кандидата на БСП ген. Румен Радев, но и от кандидата на Обединените патриоти Красимир Каракачанов.

"В кампанията се следят изследванията, но това е приоритет на онези членове в моя щаб, които са политолози и социолози. За мен са важни срещите с гражданите на България, с хората", каза Цачева и допълни: "Мисля, че някъде в тази социология поне една нула е изпусната, но на 6 ноевмри ще бъде ясен резултатът".

Кандидатката на ГЕРБ обясни и че не отрича социологията като наука, но смята, че по време на предизборни кампании в нея има много политика.

Цачева обясни, че гледа на президентския пост като на отговорна и безпристрастна позиция, нетолерираща една или друга политическа сила. Тя допълни и че е подходяща да стане седващият държавен глава на България, защото непрекъснато е пред камерите и хората я познават.

Цачева коментира и скандала с АЕЦ "Белене". Тя обясни, че когато влязла в политиката през 2009 година, също смятала, че това е проект, който може да открие много работни места.

"Но не само това е важното за един проект, а поредица въпросителни след това - с какви средства ще бъде изграден, може ли държавата да си го позволи, има ли обоснован икономически проект, като такъв ли е започнал той... Това е един политически проект, без икономическа обосновка, ако имаше такава, правителствата преди нас щяха да го направят необратим", каза Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен65...кога цепката на баба Цепка стане отново върджин -тогава ще стане президент
61
0
 
23
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
Сигурна ПОБЕДА на ПЪРВИ ТУР за ДОСТОЙНИЯ ГЕНЕРАЛ Румен РАДЕВ!!! Гейберастията е в паника - свършват кражбите от клетата Родина!! Вчера на своя официален празник на ГЕРБ - денят на празните ТИКВИ са преяли с *** и БАКЛАВИЧКИ поднесени от приятеля на БОКО - султан Ердоган.. Дори агенцията на министър БЪЧВАТА дава убедителна преднина за РАДЕВ!!! Ха-ха-ха.....
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДжурналистА да си чувал, не, не е възможно, това е рядкост, как умно и неподражателски се използва "случва се". Никой не го използва - нито професори, нито министри и политолози, хеле пък социолози, юристи, президенти (на фирми, де), нито дори филолози и езиковеди, никой не използва паразита, заместил "значи" и "таковата". *** то "се случват" конгреси, зъбобол, фризура, закон (!), парти, парче (е, музикално) но най-вече се случва тъпо и неудачно подражание на английското "happen". Като "WOW"
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецка е интелигнетно същество. Вижте как интелигентно е скрила надписа на снимката да не пише "България сутрин" ами да може да си представите надписа "България сутеньори". За да и върви кампанията. Ако е интелигентна, значи действа против България. А ако не е - просто не става за да управлява.
58
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срам за псевдонационалиста Волен Сидеров,който се продаде на ГЕРБ и тръгна по стъпките на старата си дружка Валери Симеонов-Винкела.Снощи се скъса да плюе по Радев и една лоша думица не каза за Цачева и Мутрата.Съжалявам че му вярвах досега.От този момент Атака е затворена страница за мен,а жалката му телевизийка,която гледах всяка вечер и ми беше първа в списъка на телевизора,вече я прехвърлих в края при порно каналите да си прави компания с другата подобна"медия"СКАТ.
57
4
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
БСП=ГЕРБ=ДСПатриотиБСП-Демокрация.Вътрешно допитване за кандидат-президент:1.К.Нинова,2.М.Манолова,12.Р.РадевРезултат: Каквото каже К. Нинова!-Тя казва- Радев е 1!ГЕРБ-Демокрация.Вътрешно допитване за кандидат-президент:-Каквото каже Борисов.Борисов казва:Няма допитване!Резултат: АЗБорисов казвам- Цачева е 1!ДСПатриотична демокрацияДС Каракачанов СЕ НОМИНИРА САМ!
56
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не стане тъй, че баба Цепка да стане президент, другаре.А на генералчето да му търсите работа на *** 20,портиер, или чистач....
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да си го кажемКакво общо има какво искат хората и как гласуват хората с това, кой печели изборите и кой управлява?
54
0
 
3
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 7 години
До ха ха Много готин коментар.
53
0
 
15
 
! Отговори
Логореев преди 7 години
Ееееее, щом го е прекъснала веднъж е друго, сега вече ме грабна и спечели. Пък аз си мислех, че не го е прекъсвала нито веднъж. Но това с прекъсването просто промени нагласата ми, уникална работа, *** представяте ли си какво нещо е да прекъснеш моя лидер, махни, махни. Преди подозирах нещо такова, обаче нямах доказателства, но сега такива има, щото тя го заяви, не ли? Не е за подценяване и това, че тя е посочвана с пръст, това има важно значение за международното положение и решаването на регио
52
0
 
16
 
! Отговори
до 55 преди 7 години
Нищо му няма на българския народ. Ти явно си депутат и мислиш като Тиквата, че сме лош материал.
51
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
От всички коментари и мнения не знам да има човек, който ще гласува за кака Цецка.
50
1
 
23
 
! Отговори
Да си го кажем преди 7 години
Хората не искат да дават още власт в ръцете на един самозабравил се автораитарен човек като Борисов! Има ли някой съмнение, кой е фактическия вътрешен министър? Не този, който е формален говорител и формален подписвач на документите! Има ли някой съмнение, защо бе посочена слаба кандидатура като тази на Цачева? Защото ако бъде избрана, формалният президент, ще си има тотален неформален началник, но това няма да бъдат гражданите, а човек съсредоточаващ цялата власт в ръцете си!
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
55, стани тсиганян тогава!
48
2
 
2
 
! Отговори
ПРОСТА СМЕТКА преди 7 години
/ГЕРБ+БСП+ДПС:ДОКТ+ ДС,ПАТРИОТИ/=БКП
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФАКТВсъщност шансът Цачева да спечели изборите е много голям. Нали знаеш оня виц, дето Цветанов се обажда на Борисов след изборите и му казва: "Шефе, имам две новини - хубава и лоша. Хубавата е, че пак спечелихме изборите. Лошата е, че никой не е гласувал за нас."
46
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският народ е пркажен и долнопробен, купчина човешки отпадъци.Срам ме е, че съм българин.
45
0
 
5
 
! Отговори
Х-чето на ... преди 7 години
13ка само!
44
2
 
21
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Г-н Борисов ,още пет дена има до изборите сменете я с Кристалина Георгиева.
43
1
 
8
 
! Отговори
Спиро преди 7 години
Бреее...та ти си била великааа бе бабо цоцо...бре бре бре какви силни думи..от това интервю ми промини мнението за кои да гласувам...колко велики личности ражда тая Фирма герб бееее....искам членска карта веднага...