Борисов удари предизборно рамо на Цачева

Тя e най независимият човек, не съм й давал указания, заяви премиерът
Обновена: 30 окт 2016 20:06 | 30 окт 2016 19:58, Александър Попов
289
Борисов удари предизборно рамо на Цачева
Снимка: bTV

Премиерът Бойко Борисов се включи в предизборната кампания на Цецка Цачева и седна до нея в предаването "120 минути" на bTV.

"Тя e най-независимият човек, с който хем сме били заедно, хем никога не се е налагало да й давам указания. Два мандата вече да омиротворяваш и да държиш баланс между партиите, е висша форма на талант", похвали я Борисов.

"Томислав Дончев винаги е работил под мое ръководство, Митко Николов е работил под мое ръководство, и Радев, и Трайчо. Единствено Цачева е била винаги над мен като председател на парламента и никога не се е обаждала да ме пита – дали за дневен ред, или за закон", отбеляза премиерът и разкри, че още лятото е решил, че Цачева ще е кандидатът на ГЕРБ.

Още по темата

"Вече съм доста време в политиката, за да се подвеждам по популизъм, по външния вид или харизмата. В тези тежки времена ни трябва стабилен човек, балансиран, отговорен, с тежест, да умее да преглътне, да изслуша всички", подчерта още той.

Лидерът на ГЕРБ внесе за пореден път яснота за оставката, която обеща да подаде при провал на предстоящите президентски избори.

"Казах го, очаквайки, че БСП ще имат свой представител на изборите, но те нямат. Аз в крайна сметка вече го бях казал и ще го направя, морално право ми е. За съжаление срещу мен няма реален опонент от страна на левицата". Запитан дали, ако Цачева продължи на балотаж, но на втори тур изгуби, пак ще подаде оставка, Борисов отвърна: "В такъв случай – не, тъй като тогава всички ще се омешат".

Цачева пък изчетка Борисов по темата.

"Единствено лидерът на ГЕРБ го заяви. Очаквах и други лидери да го заявят. Някои се скриха зад инициативни комитети и не искат да поемат отговорност", заяви тя.

Националната сигурност и опасността Турция да пусне в страната ни хиляди мигранти са причините България да върне на властите на съседната ни страна турските граждани, които са потърсили убежище у нас, стана ясно още от думите на премиера.

"Аз не искам да обременявам и хората, които ни гледат със страховете си, но цялото ни внимание е насочено към тези процеси, които се движат в натовска Турция, и единственото, което е безапелационно и го правим непрекъснато, е да защитим страната от набезите на стотиците хиляди мигранти, които не бягат от войната, това са икономически мигранти", посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
4
 
! Отговори
Марин Крайнов преди 7 години
Кога ще успеете да ги фалшифицирате бе ***? Останаха ви само 120 часа
191
3
 
2
 
! Отговори
умен турчин преди 7 години
Избирате между Г-н Доган и Премиера Бойко Борисов!!!РЕШАВАЙТЕ на 6.11.2016 ,защото на 13 .11.хиените ще се обединят ....
190
1
 
4
 
! Отговори
N tru преди 7 години
Ko stana - pokazaha li nai-posle istinskata diploma na Cecka Cacheva ot Sof. Unuvers.? Ami kak e vleznala v bibliotekarskia inst. bez konkursen izpit priznala li si?
189
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фирмата герб е вредна за държавата ни,това е антисоциално и продажно правителство.Да се надяваме че няма да успеят да купят и маниполират гласът на народа.
188
2
 
13
 
! Отговори
drz se Boce преди 7 години
2 октомври: Ако Цачева не спечели на първи тур, подавам оставка!28 октомври: Държа на позицията си, че ако Цачева не спечели НА БАЛОТАЖ, подавам оставка!30 октомври: Няма да подавам оставка, ако Цачева не спечели!.
187
0
 
15
 
! Отговори
seira преди 7 години
"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,КАК ИМАШЕ НАГЛОСТТА ДА ТВЪРДИШ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ РАСТЕЛИ И КОЙТО "НЕ ИСКА ДА РАБОТИ" САМО ТОЙ Е БЕЗРАБОТЕН?! ЗА ТАКИВА ОВЦЕ ЛИ НИ ВЗЕМАШ, ... ВЯРВАШ ЛИ СИ?!
186
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ще е победител за пореден път, защото се видя, че само те строят Държавата!Никой друг не направи магистрали, не построи метро, не санира БЕЗПЛАТНО жолищата на хората!Победа за Цачева, такава е съдбата.
185
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога вече Герб никога аз и моето сем ще гласуваме за Генерала
184
1
 
11
 
! Отговори
Пижо преди 7 години
Защо томно преди изборите ги каниш тия двамата,за реклама и пиар преди изборите ли защо не ги покани след изборите да видиш какви кукувици ще бъдат те си мислят че народа яде доматите с колците Да ама Не 80% ще гласуват за Генелал Радев Казах!!!
183
0
 
0
 
! Отговори
винаги има надежда преди 7 години
Запознайте с кандидата за президент на Българска демократична общност - Господин Тонев.Има и друг тип политици, които не са масово канени по телевизиите поради една или друга причина, но заредени със смислени послания и концепция : https://youtube/watch?v=8NBsH5Xctko
182
1
 
10
 
! Отговори
ГНЕВЕН БЪЛГАРИН преди 7 години
Братя българи, на 13. 10 да грабнем тоягите и да изгоним веднъж завинаги тези ненаситни ***!
181
0
 
12
 
! Отговори
иво преди 7 години
пролича си ,кой ще дърпа конците на президента-пак БОЙКО =СТИГА С ТОЯ САМО НА ЛЪЖЕ
180
0
 
7
 
! Отговори
БОЖО преди 7 години
СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ Е : ВЕДНАГА РЕФЕРЕНДУМ И ОБЯВЯВАНЕ НА ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ВРЕДНО И НЕНУЖНО.ЗАЩОТО ТО Е ОТДУШНИК ЗА КРАДЦИ ,ЛИКВИДАТОРИ И ДЕМАГОЗИ. СЪЩИТЕ СЕ СПАСЯВАТ С ТАКОВА ,КАТО ГИ ПОНАТИСНЕ НАРОДА. СПРАВКА : ОТМЯНАТА НА ВЪПРОСА ЗА БРОЯ НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ВЕДНАГА НА ДНЕВЕН РЕД ИЗЛИЗА СВИКВАНЕ НА ВЕЛИКО ТАКОВА И НИ ПРОБУТВАТ ОЩЕ 240 КРАДЦИ С НЕЯСЕН СРОК ЗА ЗАСЕДАНИЯ. ИЗЖИВЯЛО СИ Е ВРЕМЕТО ОТДАВНА. РЕФЕРЕНДУМИ ДА ГО ЗАМЕСТЯТ И ТО ВЕДНАГА.
179
0
 
18
 
! Отговори
zzzzzzzz преди 7 години
Цеца участва в един дебат и се о.***. Сега вече са и забранили участията в дебати и с Боко под ръчичка участва в разни удобни за тях предавания. А *** оууу! Ако станеш президент, Боко ли ще те води на работа.
178
0
 
12
 
! Отговори
55 преди 7 години
Кака Цецка иска да се развива
177
0
 
20
 
! Отговори
Виготура преди 7 години
Настоящият президент - комсомолски секретар от стар комунистически род от Гоце Делчев, следващия президент - областен партиен секретар на Плевен, завършила РабФак без приемен изпит, като верен партиен член на Партията. След 27 години "преход" БКП, ДС и техните послушни некадърници още ни управляват. Народеее, толкова ли си прооост????
176
1
 
8
 
! Отговори
nina преди 7 години
Като е най-независимия човек, ти /без уважение!/ какво правиш в студиото? Още ли не си разбрал, че харизмата ти отслабна?
175
1
 
12
 
! Отговори
th преди 7 години
Тези две личности няма нужда да се коментират. Забелязвам, че всички се обединиха срещу Радев - ГЕРБ, реформатори, В. Симеонов и разни други играчи, може би без Марешки. Някой помни ли какво говореше В. Симеонов и "патриотичната" му партия, преди да влезе във властта? А реформаторите? Цялата държавна машина, заедно с партийките, е въвлечена в оплюването на Радев с твърдения, че не бил подходящ. Щом така или иначе е неизбираем защо се хабят да го критикуват? Защо не плюят и Пищова тогава?
174
1
 
17
 
! Отговори
ДУХАЙТЕ СУПАТА БОЙКО преди 7 години
Газ ще ви изкарам и ще ви задължа да го ползвате, нищо че у нас ще е най-скъп в целия свят...27 милиарда заем взех за да има за крадене на воля, но вие ще го плащате докато сте живи и ако сте живи...Построих най-скъпите магистрали и тунели в света, за сметка на това ще ги ремонтирам до безкрай, а вие ще се трепете по дупките им и винетки по 150 лв. ще плащате.... и тока ще ви вдигна с 30%.А съда,съда ще решава каквото му кажа.Дано да сте доволни и бързо да *** малко преди да се пенсионирате!
173
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов опростачи всички институции.!!