99-годишният Никола даде своя глас, не пропуска избори

Възрастният мъж се пита защо младите ги няма по селата
6 ное 2016 19:22,
6
99-годишният Никола даде своя глас, не пропуска избори
Снимка: Darik News

Най-възрастният гласоподавател в смолянското село Чокманово е 99-годишният Никола Колкьовски, който не е пропускал избори до сега в своя съзнателен живот.

Днес той отново отиде до урната в родното си село, заедно със своя брат Георги, който е на 90 години, за да гласуват за новия държавен глава, както и да дадат мнението си по въпросите на народното допитване.

"Да гласуваш е дълг на всеки, затова не трябва да се пропускат изборите. Всеки си има мнение и трябва да си го даде", категоричен е бай Кольо, цитиран от "Дарик".

Той обаче се пита защо хората вече ги няма в селата, а младите бягат от държавата.

"Години наред се говори, че вървим напред и към по-добро, ама защо хората ги няма, защо селата се обезлюдяват, а младите бягат тогава от страната", пита на глас 99-годишният родопчанин.

Той се зарича, че докато е жив и здрав, ще гласува и ще казва на глас своето мнение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Ултра простотия преди 7 години
Да е жив и здрав дядото, но нека се радва на старините си и да си отмаря вкъщи.
4
0
 
1
 
! Отговори
абигеил преди 7 години
ами бягат хората благодарение на хубавите ни управляващи тия долни *** ни докараха до там да работим без пари в собствената ни държава,хората се принуждават да ходят навън тук всичко е леш нормално да бягат с тия *** управляващите така е трябва да ги изринем тия *** долни продажни създания подмолни
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Години наред все гласуваме, а дядка и години наред младите ги няма. Cлучаенос ? Гласувай си там и не питай къде са младите.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Години наред се говори, че вървим напред и към по-добро, ама защо хората ги няма, защо селата се обезлюдяват, а младите бягат тогава от страната", пита на глас 99-годишният родопчанин................... ЗАЩОТО КАТО ТЕБ ТАКИВА ГЛАСУВАТ ЗА СЕЛЕНЖЪРИ КАТО ТЕБ ЗАТОВА МЛАДИТЕ НЯМА ДА ГИ ВИДИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ГЛАСУВАТ ЗА МУТРИТЕ!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навсясъде избори, дайте някоя полезна новина. Като че ли нещо важно е станало с тез избори. Въобще на никой не му пука кой ще дреме на презЕденския поЗт.