Нинова към своите: Спрете се! Нека спорим за реални политики

Сега занимавали обществото с интриги и клюки
76
Нинова към своите: Спрете се! Нека спорим за реални политики
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова призова социалистите да се концентират върху реалните проблеми, а не да провокират интриги.
 
"Спрете се - нека спорим за реални политики с грижа за хората. Спрете се. България е изправена пред една от най- тежките социални и икономически кризи. Срутището ГЕРБ влачи страната ни надолу по склона. Хиляди български граждани са без работа, над милион на прага на бедността.

Още по темата
Малките и средни фирми са на колене. Мнозина не могат да стигнат до качествено лечение, а децата ни са все по-функционално неграмотни. Пенсионерите имат нужда от грижа. Земеделието и туризмът - от подкрепа. Това са въпросите на деня. Вместо с тяхното решаване, цялото ни общество бива занимавано с клюки, интриги, фалшиви социологии, скрити сметки и мръсни игри, които не познават граници, удари под кръста, които не признават лично пространство.Всеки ден истината се подменя според сумата, платена за такава "истина“, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Тя призова членовете на БСП да се съсредоточат върху кампанията с акцент върху реалните политики с грижа за хората.

"Нека всеки даде решения как да стабилизираме икономиката, как да повишим доходите, как да стабилизираме здравната си система, как да спасим красивата си природа, как да си върнем достойнството на международната сцена и силата си като народ. И нашият народ да решава свободно със силата на аргументите и разума, а не по силата на страха и несигурността", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: БСПниноваинтригилисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
БСП не е Нинова преди 3 години
Др. Нинова, защо не се спреш ти, която разпердушини БСП за нула време, а сега призоваваш други да се спрат? Напълнихте листите с нелепи и неадекватни хора, а избутахте назад или изхвърлихте всички онези, които имаха някакво понятие от избори, политика, обществена работа и миллееха за БСП и за България. Искаш хората да работят за кампанията ви, но твоите протежета ще отидат да забогатяват в парламента, а народът ще си брои стотинките и занапред. Никога с Нинова!!!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЗАЛОСТВАЙ МАНДРИ, ЗАКЛЮЧВАЙ БАНКИ- ТЕ ТРЪГВАТ, ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ В ЛЮТА БИТКА ЗА СЪСИПВАНЕ И РАЗКОСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. МИХАИЛИ ХАЗИН ПО БСТВ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ ПРЕЗ 2024Г/ВИЖ В ЮТУБ/- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА В ЕВРАЗИЯ/РУСИЯ 118ЕВРО/...
61
1
 
3
 
! Отговори
ТЪ-ПА . Къ. П...тка преди 3 години
Абе много смешна тая Корнелия Нинова.Въобразява си, че може да краде по-добре от Б. Борисов???Няма да стане, надценила се е.Борисов е номер 1 в краденето.
60
0
 
4
 
! Отговори
гербер преди 3 години
Браво Корни,браво Нинова! Така както ти разсипваш БСП никой друг не може.Пловдив,Перник и Видин ти биха шута,чакаме включване и от други!Това при ММ би било немислимо.
59
3
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
Права е Нинова, разбира се, че е права. Време е да се обединят всички, които са готови да работят за прекратяване на некадърното и корумпирано гербаджийско управление. Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Време е на това да се сложи край.
58
1
 
2
 
! Отговори
Академик преди 3 години
И *** и ямболския търтей са кандидати за призът златната ришетка!!Затуй неистово драпат да са по и най,тоест да оглавяват нещо,което да ги покрива с имунитет да не би Гешев да ги привика на килимчето!!Каква гротеска,че жалката лична съдбица на две *** се преплита едва ли не с оцеляването на нацията!!Не че са нещо от което да се страхуваме,но какъвто и да е прът,особено селски,салкъньов,в колелата на БГ каруцата,като нищо може да я обърне!Раменце ще ударят и товарищите и готово
57
0
 
0
 
! Отговори
Нинова преди 3 години
Вашата партия ме изгони от работа ,ДПС не ме защитиха а ГЕРБ ми взеха парите.всички сте пътници към отвъдното.
56
1
 
3
 
! Отговори
нас червеното знаме преди 3 години
До Анонимен 57Тая е голям майтап!Ама изключително голям майтап!Така ме разчувства с приказките си,че направо ми се прищя да и подаря една мандра!
55
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ТЕНИТЕ КАКВО КАЗАХА ЗА НЕЯ - ЕДНА ЗЛОБНА ЖЕНА !!!!!!!!!!!!
54
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова се опитва да се противопостави и на президента и по този начин да покаже, че е значима фигура. Може да се очаква, че с това пренавиване връвта ще се скъса и членовете на БСП да охладнеят към селянката от с.Крушовица. Резултатът ще бъде намаление на електората на партията на парламентарните избори. Ако това е целта на Нинова, тя може да смята, че ще срине и партията, и себе си. Слушах изказването на А.Кутев пред П.Златарева. Той се опитваше да завоалира своето мнение за лидерката...
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милионерка със синче в САЩ ще прави леви политики и съчувства на бедните.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два месеца няма до изборите тия са още на идейни проекти,иначе са твърди в позицията си да увеличат данъците точно на тия които коректно си ги плащат.После ако измагерат някакво тюрлюгювеч правителство ще се оправдават че е в >името на България>не че им се иска кокала!Аз наистина много се надявам от ЕС да им зашият един здрав тупаник за трети път,то с това просто племе дето гласува за >спасители>и >немутри>оправия няма.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нека всеки даде решения как да стабилизираме икономиката, как да повишим доходите, как да стабилизираме здравната си система, как да спасим красивата си природа, как да си върнем достойнството на международната сцена и силата си като народ.Това означава, че за момента БСП няма такива решения и тепърва ще ги търси, 2 мес. преди изборите.Хубавото е че поне си го признава, а *** е че има достатъчно неадекватни, за да не го разбират и да гласуват за нея.
50
2
 
1
 
! Отговори
Росица преди 3 години
До АнонименЩО ВСИЧКИ ПИШЕЩИ СА АНОНИМНИ?+??? КЪТАЙТЕ СИ ЗАРАБОТЕНИТЕ ЧЕРНИ ПАРИ ЩОТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ГОСПОДАРИТЕ ВИ ПЪРВИ ЩЕ СЕ ОТВРАТЯТ ОТ ВАС И ЩЕ ВИ СПРАТ ПЛАЩАНЕТО ЗА ДА ОЗВЕРЕЕТЕ ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ?
49
3
 
1
 
! Отговори
Росица преди 3 години
До АнонименСега сме най бедни а бяхме на 28 място в света.И не Нинова е виновна за бедноста и унищожената икономика, разрушаването на крупните заводи и заменянето им с "заводи" за производствона щепсели,капачки и опаковки. собственост на турски "инвеститори" Не Нинова продаде земеделска земя на Араби,Турци идр.
48
5
 
1
 
! Отговори
Росица преди 3 години
НИКОГА Техноимпекс не е бил собственост на Нинова. Прли приватизацията ,заедно с други служители по това време е придобила с бонова книжка както всички работещи определен брой акции,които е продала по-късно. Няма имения нито в Америка,нито в Барселона. Няма чекмедже ,охранявано с пистолет. И е епо мъжки смела от многото бабаити.
47
2
 
6
 
! Отговори
питам се преди 3 години
Как да се спрат другарко Нинова като партията ви само с интриги и клюки се помни ,а най голяма клюкарка /лъжкиня и манипулаторка / си ти.Политиката не е в петилетки и опорки ,а в реални и изпълними неща .
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП изчистете си търтейте Станишев мърляча.Какви икономики ще оправяш като Мафията ГЕРБ държи парите.Чекмеджетата се пълнят и златото дранка.Силен съюз трябва срещу хунтата.
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
биволице, какво ти пука? нали редовите социалисти те избраха за партиен секретар? Продължавай все така! Хванала си се на хорото, ще го играеш до край!
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП и БСП коалиция обещава че ако ги изберем ще направят огромна промяна в БългарияОТ ТОВА СЕ СТРАХУВАМ ХАЙ МНОГОСЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 1944 така ни промениха че още сме най бедни