Нинова към своите: Спрете се! Нека спорим за реални политики

Сега занимавали обществото с интриги и клюки
76
Нинова към своите: Спрете се! Нека спорим за реални политики
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова призова социалистите да се концентират върху реалните проблеми, а не да провокират интриги.
 
"Спрете се - нека спорим за реални политики с грижа за хората. Спрете се. България е изправена пред една от най- тежките социални и икономически кризи. Срутището ГЕРБ влачи страната ни надолу по склона. Хиляди български граждани са без работа, над милион на прага на бедността.

Още по темата
Малките и средни фирми са на колене. Мнозина не могат да стигнат до качествено лечение, а децата ни са все по-функционално неграмотни. Пенсионерите имат нужда от грижа. Земеделието и туризмът - от подкрепа. Това са въпросите на деня. Вместо с тяхното решаване, цялото ни общество бива занимавано с клюки, интриги, фалшиви социологии, скрити сметки и мръсни игри, които не познават граници, удари под кръста, които не признават лично пространство.Всеки ден истината се подменя според сумата, платена за такава "истина“, написа тя в социалната мрежа Facebook.

Тя призова членовете на БСП да се съсредоточат върху кампанията с акцент върху реалните политики с грижа за хората.

"Нека всеки даде решения как да стабилизираме икономиката, как да повишим доходите, как да стабилизираме здравната си система, как да спасим красивата си природа, как да си върнем достойнството на международната сцена и силата си като народ. И нашият народ да решава свободно със силата на аргументите и разума, а не по силата на страха и несигурността", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: БСПНиноваинтригилисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
10
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
Няма да се спрат другарко Нинова. Няма. Те от дума не разбират. Дърти, прости, изкуфели, злобни, завистливи. "Пиян да черпиш, на глух да свириш, мъртъв да кадиш все тая". Радвам се, че вече нямам нищо общо с тях.
42
2
 
12
 
! Отговори
Червените крадци преди 3 години
Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)
41
2
 
9
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 3 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
40
2
 
14
 
! Отговори
Тази е преди 3 години
най-голямата интригантка Дано не дойде време тя да оправя държавата,че жална ни майка
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нека всеки даде решения как да стабилизираме икономиката, как да повишим доходите, как да стабилизираме здравната си система, как да спасим красивата си природа, как да си върнем достойнството на международната сцена и силата си като народ."Ето ти една идея: Всички 240 и хората и фирмите около вас, спирате да крадете. Спирате натиска за рушвети. Почвате да работите за държавата и хората. Вкарвате престъпниците в затвора. Най-лесните и най-логичните решения. Ама никой няма да ги предприеме.
38
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нека говорим само за политика" и в следващия момент говори само за срутища правейки намеци,чекмеджета,евра и неща които нямат нищо общо с политиката. Е що за пример дава щом не следва собствените си препоръки. Държавата е била пред колапс. Е на това ли се е крепяла. На хотелите и кафенетата. И сега като не работят ще фалира държавата. Що за глупости.
37
1
 
6
 
! Отговори
Икономиката преди 3 години
и супер и хората са богати - най- нещастните от тях това лято изхвърлиха яйца и домати с тонове, даже и пъдпъдъчи, дето се водят деликатес. Така че де се говори за бедни в България... моля ви. Тук дори бедните протестиращи са богати.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много силни приказки на Нинова срутището на ГЕРБ. Само какво срутище - за 4 години доходите са скочили с над 30%, миналата кризисна година НАП събра над 1 милиарда лв. по-вече данъци от 2019г.! В кризата са зле ресторнтьорите и хотелиерите ама проблема че при тях Неплащането на данъци си е било практика и сега не могат да разчитат на помощи.. ГЕРБ могат да бъдат обвинени само в бавното развитие на икономиката - трябва ръста да е над 6% за да догоним другите, а не с 2-3%
35
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко ще отидат да гласуват,пак минахме 1000 зарезни дневно,така започна всичко през октомври,до края на март не ми се мисли сигурно пак по 2,3,4,5000 хиляди дневно,20% я идат,я не.Ако не се вземата мерки и това продължи,точно така ще стане.Тогава ще влязат БСКП,ГЕРБ И ДПС!Може и да по-добре така а не тоя очертващ се мнгопартиен селски панаир.
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде видя бедност не мога да разбера?! Хиляди чакат да им отворят кръчмите. Ако това е бедност?!
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнело,Божков си регистрира партията,тогава защо слагате негови хора на предни позиции в листите,защото няма да влезе ли??Обявете официално ЧЕ СТЕ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ *** и стига вече локуми за ***..оти!!Няма да управлявате,ако се опитате ще ЗАВЪРШИШ като Орешарски и ще отидеш в миманса,не би било чудо ако Борисов нарочно ви хързулне ПО СРУТИЩЕТО!Крайно време е БСКП ДА ИЗЧЕЗНЕ!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувайте, и то масово! Само така може да падме задкулисието - ако не гласувате след това нищо няма да зависи от вас. Гласувайте за да управлявате политиците, а не те вас!!!
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, 80 000 babichki diadovci chlenove i chlenki na bsp prez fesbuka ste upravliavat bulgariata...:-)))
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Ти си същата дето обясняваше за това колко е добре при китайците ... :)))))Лелелелелелелеллеее
29
2
 
12
 
! Отговори
до 29 Анонимен преди 3 години
бориш се за дневния порцион или си вярваш, просешка тояга имаше при управленията на БСП - Лукановци, Виденовци, Стонишевци дори Олигарски при Баце със или без Жипката сме толкова напред в лично и семейно качество на живот, каквота никога не е било, каква безработица 50%? ... може би имаш предвид протестърите, които така и няма да запачнат работа
28
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се е угоила тая лелка - комуниска.Сигурно кара на черен хайвер и шампанско, а рони крокодилски сълзи за пенсионерите
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ооо,тия са много еволюирали направо са се метаморфозирали,1000000.били НА прага на бедността а при предишните избори преди 4 години лаеха че 70% били ПОД прага на бедността!Ашколсун Корнело ВИЕ ПРИЗНАХТЕ ЧЕ БОРИСОВ Е НАХРАНИЛ 55% та вече сме НАД прага на бедността!>Седесарката>ДВА ПЪТИ Е ГОНЕНА ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ,на две БСКП правителства им спират фондовете и ако Корнела успее да узурпира властта ЛИЧНО НА НЕЯ ще и бъде съобщено че ги спират за трети път АГРЕСИВНА.ЗЛОБНА,ПЪРВОСИГНАЛНА!
26
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРИТЕ МРАЗЯТ САЩ, СИНЪТ НА НИНОВА ГИ ДРАЗНИ ЗАЩОТО Е В САЩ. ТИКВАТА Е АНТИАМЕРИКАНСКА ГНУС СЪЗДАДЕНА В ДС. МУТРИТЕ ИСКАТ БЪЛГАРИЯ В ИЗОЛАЦИЯ, ИСКАТ МИЗЕРИЯ И ФАШИЗЪМ ИСКАТ СЕВЕРНА КОРЕЯ НА БАЛКАНИТЕ.
25
1
 
9
 
! Отговори
Накратко преди 3 години
Когато шефа на БКП ти каже да не се държиш като БКП, а да се концентрираш върху реалните проблеми.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Както Пеевски стана, като беше на 21, а на 25 стана министър, макар и заместник. С връзки, бате :)