Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора

Шоуменът представи кандидат-депутатите на "Има такъв народ"
Обновена: 26 фев 2021 19:57 | 26 фев 2021 19:47, Анисия Иванова
205
Слави Трифонов ще е водач на листите във Варна и Стара Загора
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов обяви кандидат-депутатите, които ще участват в листата на неговата партия "Има такъв народ" на парламентарните избори. Представянето беше на живо във Facebook страницата му и в ефира на телевизия 7/8.

Шоуменът ще е водач на листите във Варна и Стара Загора.

Изборът на партията в ресор "Здравеопазване" са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология към БАН проф. Андрей Чорбанов, армейският хирург д-р Ивайло Христов и бившият шеф на Александровска болница доц. д-р Силви Кирилов.

В икономиката и финансите кандидат-депутати ще са бившият експерт от КТ "Подкрепа" Мика Зайкова, банкерът Любомир Каримански и финансовият експерт Пламен Данаилов.

За туризма са избрани завършилата в САЩ Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и швейцарският възпитаник Виктор Гетов.

Земеделието в листите на "Има такъв народ" ще представляват ветеринарният лекар и експерт по храните Цветанка Войнова, адвокатът по земеделско право и бивш представител на МЗ в Брюксел Пламен Абровски и инженерът по горско Данаил Найденов.

В областта на енергетика са поканени експертът Благой Голубаев, бившият шеф на НЕК и на "АЕЦ Козлодуй" Иван Хиновски и икономистът от БАН Теодора Пенева.

Световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, адвокатът по спортно право Радостин Василев и шефът на БФ по хокей и треньор на националния ни тим Станислав Кънчев са спортните имена в листите на шоумена.

За Вътрешен ред и сигурност партията на Трифонов е заложила на бившия офицер от НСО Светлин Стоянов, на проф. Николай Радулов и на експерта по сигурност Николай Бойчев.

"Изборите са на 4 април. Ние сме готови. Аз ще бъда водач на листа във Варна и Стара Загора. Да правим каквото трябва, пък да става каквото ще", завърши представянето на екипа си от кандидат-депутати Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са новите и млади политици за които прави кастинг...
141
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баба Мика Зайкова може да я ползват за рекламно лице! Само че с предишното име на партията - Няма такава държава
140
2
 
13
 
! Отговори
Тц, тц преди 3 години
ИТН -ИТазиНеволяДойде до главата ни...
139
7
 
25
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Цял ден чаках шумно рекламирания "манифест"! Както се казва "Напънала се планината, родила мишка!Представени бяха новите лица на партията - експертите Хиновски и Радулов, антиваксъра доц.Чурбанов...нито нови, нито млади!?Изобщо грамофон свири,майка плаче...
138
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами гласувайте за друг, като не ви изнася. Поемете собствена си отговорност. Все някой друг ви е виновен. Имате избор от много партии.
137
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех Слави! Унищожи герберите до крак. Дори и роднините им унищожи. Те са тумор,който трябва да бъде изрязан завинаги.
136
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бареков втори сезон...Театрото в парламента ще е пълноВсички стари муцуни, ама вече с оркестърЩе звучат стари градски песни
135
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чух го новините как говори. Сякаш е прекарал инсулт. Нещо има различно в изказа му. Сякаш нещо не е наред с връзките в главата му или се дължи нарушения на периферните отдели на вестибуларния апарат.Признаци за заболяване на главния мозък са нарушения в говора. Нещо става с този човек и дано не се влоши.....Защото политиката не е шоу.
134
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Татуировките на гърба на Слави Трифонов говорят достатъчно.Едната "Без милост", другата Аз идвам и водя ада след себе си. Сега тръгнал и води ада със събе си без мислост.По цялото тяло е издраскал дракони, змейове, чудовища. В главата му са ятягони и мечове - и тях тропосал на тялото си. Тунинговал се е точно като мутра. Но нали той е бащата на мутрите, а и за капак цял живот промива мозъците на хората с чалгарията си.
133
3
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Mnogo e grozen tozi Slave- ni kosa, ni usta
132
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ-2Дългия винаги е бил патерица на сикажията.
131
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ревете герберасчета ! Хахахаха,какво ви се пише в най скоро време,не е истина. Няма място да си намерите. Надявам се всички да получите това,което ви се полага...демек мизерия,глад,болести....плюс Ковид 31.Да живее Слави!
130
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До неандерталецТелевизийката му не я е плащал той, тя си беше за сметка на създателите му.
129
7
 
34
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Всеки който гласува за този *** на снимката и за жалката му чалгаджийска кохорта, забива пирон в ковчега на България!!!
128
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дявол
127
3
 
24
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Трифонов изхарчи спестяванията си за телевизийката, която никой не гледа. Затова се мъчи да яхне вълната на недоволство и в крайна сметка да цура парички от друго място.
126
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разхлопала му се е изкуствената става, балерините и циркаджиите му изядоха парите... Много проблеми за един дърт чалгар. Парите свършват, сценаристите гладни се оглеждат за друг чорбаджия.
125
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предизборните събрания ще започват и свършват с чалга на макс. Интересно ще ми е да видя как Чорбанов друса кючека. Или Мика Зайкова. Голям купон.
124
4
 
32
 
! Отговори
Бузов преди 3 години
Ееех какви времена бяха.Слави с бенда веселеше мутрите,снимаше се и си другаруваше че и се държеше като тях.Те пък биеха и трепеха наред.Ама всичко си беше ОК.Някой да го е чул до днес да коментира някоя мутра от прехода?Сега е ни лук ял ни лук мирисал.Карай.
123
4
 
5
 
! Отговори
Славуца преди 3 години
Ще купи пристанището във Варна.