Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат

Нашата сила е именно в хората, смята лидерът на БСП
127
Нинова: Можем да дадем на хората промяната и сигурността, които искат
Снимка: БГНЕС

"Срещу нас се е изправила огромна машина - машина за манипулации, лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение с всякакви  методи. Но вярвам, че нищо от  това няма да ни изплаши“. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред водачите на листи на левицата за парламентарните избори на 4 април.

"Четири години много ясно, последователно и категорично бяхме опозиция на този модел и на това управление. И нищо не можа  да пречупи волята ни да го променим", допълни лидерът на БСП.

Още по темата
По думите й в момента "нови" проекти се опитват да се заявяват като алтернатива на модела". "Въпросът е - къде бяха през последните  четири години? Защото мнозина  от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или партньори на Борисов. Или заемаха високи  постове с гласовете на ГЕРБ", посочи тя.

"Когато преди четири години за пръв път заявихме - има паралелна държава и искаме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв натиск бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че  минахме през този период не само като ясна и категорична опозиция, но и изработихме и представихме конкретни алтернативи във всички политики, което в момента ни прави в най-висока степен готови за тези избори и за управление на страната", категорична бе Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП.

"Днес всички наши листи  в страната са регистрирани. В тях има професионалисти, честни  хора от различни сфери на обществения живот, които ще работят за реализирането на нашите  политики с грижа за хората. Нашата сила е именно в хората. Колкото и да ги облъчват  от телевизорите, те знаят, че  не живеят добре и искат  промяна и сигурност. Ние можем  да им ги дадем", каза в заключение Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
17
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
Ехх, другарко, ама никой не ви иска(това и на вас вие е ясно), но що пък да не се опита . Другарко, никога няма да забравя при вашия Гечев, сутрин се редях за кисело мляко от 3:00 ч. сутринта, за да нахраня дъщеричката си (за сведение и аз съм от Крушовица), но искам да ми отговорите на следното : от тогава, до ден днешен, какво направихте за хората (при всяко ваше управление), за да са добре - само вас си уреждахте и крадяхте, де що може.....и направо, вие сте проклети завистливи хора.
71
0
 
11
 
! Отговори
не е вярно преди 3 години
До Анонимен 78 Това не е вярно,защото ако видите в листите на Слави какви личности има.....без коментар.Още от сега урежда своите,да не говорим след това какво ще стане.Я вижте какви хора е сложил и кого е уредил и тогава говорете така.
70
3
 
14
 
! Отговори
може би преди 3 години
Щяла да ни дава сигурност. Да със сигурност ще ни окраде още повече и ще нареди своите поддръжници на високи постове, за да не "гладуват" и да е сигурна,че я подкрепят. Този филм сме го гледали много пъти вече.Когато каже или обещае нещо...разбирайте обратното,защото всички нейни думи са лъжа и манипулация в каквато обвинява другите.А може и конспирация да е,кой знае.Да не говорим какви хора е сложила начело на листите си.
69
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите, мутрите и отровните срещу Слави. На тия избори единствения нормален човек ще се окаже Слави май, като гледм каква пaплaч са му турили за опозиция лесно ще ги победи.
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като доктора ,шефа на болницата в Каварна ли ,където ще оправи здравеопазването и то как .Не ли ви срам да правите само фалити ....
67
1
 
13
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
нинова чети, все позитивни коментари се пишат за вас техноимпекс Лейди и ти държавата да управляваш искаш с Масларова и Гечев? Успех ти желая,ще ти е нужен!
66
3
 
14
 
! Отговори
кой й вярва преди 3 години
Ще си позволя да дам един съвет на хората: Преди да гласувате за когото и да било,добре прочетете листите и се поинтересувайте за това какви са тези хора и какви са били,за да видите кой иска да ви управлява. Много интересни личности има във всички партии,партийки, сдружения и движения и тем подобни измислици,жаждни за власт.А Нинова както винаги лъже на всеослушание и дори си вярва на лъжите,без дори да я е срам от хората.Тази жажда за власт е изяла много глави,нейната няма да е изключение.
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнела, корупция, корпорация, коронавирус...
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетох и това което се мъдри като програма на евентуалния им коопартньор а именно на Слав=ГОЛА ВОДА!НИЩО И ПОЛОВИНА!Баба Зайка не случайно отказала участие при иначе толкова симпатизиращия на ОФ-то Любенов по БНТ,явно са я спрели.Слав е видял какви глупотевини е написала и колко е неграмотна и се е уплашил че ще им смъкне % още в началото.Нали прави големите кастинги и той,въздух под налягане.Другите сложили по някой да им мие лицето, Маямата е дъно=страшен сбирщайн! С КОГО *** ЩЕ УПРАВЛЯВАШ??
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Досега от дрънканиците на Корнела разбрах едно=увеличаване на ДОД,НЕувеличаване на данъците на >бизнесмените>има си хас,нали са техни ора.Дрогото >повече държава>в икономиката и земеделието,е сега вече и земя ще си внасяме не само домати.Нищо конкретно за доходите на РАБОТЕЩИТЕ,нищо конкретно като цел за нископлатените,колко да е най-малко,без данъци до 26 годишните които работят което е лудост.Нищо за инфраструктура,саниране,армията,само бошлафмоабети както казват турците.
62
0
 
14
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Пак лъже, нищо няма да даде ,те са се научили само да вземат
61
0
 
14
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Трябва да си мазохист или с много къса памет, за да гласуваш тия. И сега има обръч от фирми, но е по добре от тези на БСП и ДПС.
60
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, я кажи какво даде на работниците в Техноимпекс и Техно импорт-експорт? Така им даде, че хората не можаха и да се пенсионират.И забележете отново - БСП дава. Няма безплатен обяд, ***, глупачко!
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелчеее, много си смешна. Как ще бутнеш Борисов, като правиш всичко възможно да му помагаш? Ти се скри като те покани Борисов на 13 март 2020г. вечерта в 22 часа да говорите за пандемията и за мерките. Човека те потърси по телефона. Ама нали не знаеше какво ще стане и каза "късно вечер не ми се говори за работа". E, късно-рано.... покри се от страх. Надяваше се България да се натръшка от вируса и да бетнеш Борисов заради много починали. Когато се разболя отиде при Мутафчийски, по когото плюююююю
58
1
 
12
 
! Отговори
Свободна тв преди 3 години
Хубаво е че нинова ще погребе комунистите и тя го знае много добре!!
57
0
 
15
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Нинова,като говориш така...вярваш ли си.,не съм мазохист за да искам БСП на власт..
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради тези от БеСеПеее ще спрат еврофондовете. Тези ламтят за 29 милиарда лева парите от Европа. За това хората няма да им се доверят.Споко!
55
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, като преживял правителства на БКП преди 1989 г. и всички правителства на БСП след 1989 г. видах какво можете да дадете - държавен фалит, хиперинфлация, кражби за милиарди и глад за народа. Не, благодаря, не искам повече такава оправия.
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не можете Нинова, не можете.И до днес сте свързани като свински черва с най-голямото зло на човечеството - Русия.Тя ви даде зелена светлина да изберете тоз предател Президент.Вие сте същите като него.Опитахте се да свалите законно избрано правителство.Но българите вече не са толкова елементарни като преди 30 години и разбраха кроежите ви.Какво ви обеща Путин, за да свалите ГЕРБ?
53
0
 
21
 
! Отговори
Ехааа, преди 3 години
могат да ни дадат сигурност! Ако е като тази по времето на Жан Виденов, не благодаря, сега ми е в пъти по добре. Тази женица от напъни за власт, съвсем се е побъркала и забравя, че все още има живи свидетели на тяхното"прекрасно" управлвние.