ВМРО е №1 на вота, ГЕРБ е с бюлетина №28, БСП - №4

"Има такъв народ" е с №29, ДПС с №9
Обновена: 2 мар 2021 18:28 | 2 мар 2021 16:30, Камелия Цветанова
207
ВМРО е №1 на вота, ГЕРБ е с бюлетина №28, БСП - №4
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ е под №28 на предстоящите на 4 април избори. Това стана ясно, след като в ЦИК бяха изтеглени номерата на бюлетините.

№1 се падна на ВМРО.

Още по темата

Основният опонент на ГЕРБ и партията, която анализаторите подреждат на второ място БСП ще се яви с бюлетина №4

ДПС е с бюлетина №9.

Партията на шоумена Слави Трифонов „Има такъв народ“ е с №29.

„Патриотична коалиция - Воля и НФСБ“ е с № 24, а „Демократична България – Обединение“ е с №11.

„Републиканци за България“ на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов е с  №21.

Коалиция „Изправи се. Мутри вън“ на Отровното трио и Мая Манолова е с №18.

Българско национално обединение, което предостави изцяло листите си на партия „Българско лято“ на укриващия се в Дубай от обвинението бизнесмен Васил Божков, е с №14.

„Глас Народен“на Светльо Витков  №19, „Атака“ е с №7, а АБВ с №6.

Движение „Заедно за промяната“ е с фаталния №13.

„Граждани от протеста“ е под №17, Движение на непартийните кандидати е под  №20, Партия на зелените е № 25, Пряка демокрация е с №30.

Партия „Правото“ е с №22, партия „Общество за нова България“ с №26.

Партия „Нация“ е с №15, „Възраждане“ е с №5.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
11
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Ееее, червени гладници, как върви глада? Още 4 години ще ви дойдат екстра. Още спонсори в кауша.... екстра. Сънувайте червената армия на Дунав :)))))))))))))))))Свърши вашата, гладни ще у м р е т е :))))))))))))))))))))))))))))))))
144
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласувам за уволнение на журналистката Камелия Цветанова която е съставила тази публикация.Не е даден списък на всички партии което е:1. Абсолютно недемократично2. Абсолютна проява на непрофесионализъмНяма значение кой има шанс и кой не. Редно е да се публикува целият списък, а не само тези за които авторката е благоволила да спомене. Не тя решава, а избирателите. На този сайт наистина са се самозабравили.
143
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Представителя на Герб направо ме отрепа с неговата логика. Те били номер 1 защото 2+8=10. А 10 е започвало с цифрата 1 и това значело,че те са номер 1. Какви хора ни управляват нямам думи. ***.и,***.и. Абе кажи- падна ни се 28, хубаво число и толкова. Какви са тези криви разсъждения. Утре Хасан и братчедите от махалата ще се объркат,че трябва да гласуват за номер 1 вместо за 28 и преднината пред Бсп заминала.
142
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бсп е със номер 4 защото 4 пъти е фалирала държавата сега искат и 5
141
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една идея за това как да се намали купуването и продаването на гласове. Премахнете практиката да се номерират участниците в изборите. Тези номера са необходими единствено и само на неграмотните хора които гласуват за номер.
140
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до: време за промянаЕ какво може да се очаква от Слави?Освен да плеснат с ръце и да се прегърнат с ГЕРБ?Защо според теб пази мълчание?Колкото критикарстваше, беше с цел да обере вота на недоволните от Бойко. Обикновен крадец на гласове! Не ги купува, а краде!Колко гениално! Ще обясни, че го прави "в името на стабилността" и дрън-дрън - удобни оправдания се намират лесно!
139
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички да ***-оти, всички ламтят за пари, като проф. Николай Габровски и доц. Зафер Оркун Токташ. изключително арогантни, нахакани и некадърни, интересуващи се само от парите ви.
138
3
 
7
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Истукан: БСП няма да направи явна коалиция с ДПС. След тоя номер, който им извъртя Доган с правителството на Орешарски, нова коалиция с тях няма как да се случи.Най-голямото неизвестно след тези избори е какво може да се очаква от "Има такъв народ" на Слави. Да доживеем, ще видим.
137
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В мистиката представената комбинация от числа се оценява положително, тъй като 2 и 8 са символи на хармония, а 10, което се получава чрез добавянето им, засилва енергията на това число и дава лидерски способности на всички, които са свързани с него в живота.
136
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво означава числото 28 Отговорът на този въпрос отдавна е търсен от езотерици, нумеролози. В днешно време представители на популярните училища за магия са сигурни, че това е рядка късмет комбинация от числа, която има изключително положителен ефект върху човешкия живот. За да можете да разберете какво ще оживее представеното число, ще анализираме какво символизира и как се отразява на живота на човек.
135
5
 
4
 
! Отговори
до 147 преди 3 години
Форевър, форевър.......колко па да е форевър, ей го де е 04.04?!
134
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Число 28, съчетаващо енергиите на Луната (2) и Сатурн (8) - числото на борбата.
133
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
28 форевър!
132
7
 
5
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ЦонкатаСофия,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Габрово,Казанлък,Шумен,Хасково,Враца,Кюстендил,Монтана,Ловеч,Велико Търново,Силистра,Мъглиж:):):)Достатъчно ли е?:):):)
131
3
 
3
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Анонимен 138: "неизменно управлява, само партията с номер 9"? Т.е. ДПС? Доган винаги се опитва да го прави, и успява точно според поговорката "Когато двама се карат, третият печели". Но един и същ номер не може да минава винаги.Ако всички останали партии са против, направи ли Бойко явна коалиция с ДПС, това ще му е краят.
130
2
 
5
 
! Отговори
Цонката преди 3 години
до Тонката:Дааа, определено Мъглиж е един сериозен мегаполис!
129
9
 
2
 
! Отговори
ХАН КРУМ преди 3 години
спасението е само бюлетина.21.иначе ветър ни вее.
128
8
 
10
 
! Отговори
нумеролог преди 3 години
Не е добра поличба номер 28, числото е символ на губещите.
127
4
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
С избори няма да се оправят нещата в България. Същите ще са на власт. Дори и БСП да спечели изборите, БСП и ДПС не са по-доброто.
126
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб спечели убедително вчера частичните местни избори! Всички частични избори през последните четири години са спечелени от Герб. Откакто ГЕРБ съществува сме спечелили всички парламентарни избори и подарихме едни президентски, което беше грешка, но наесен ще я поправим. А предстоящите парламентари избори ще бъдат спечелени от ГЕРБ с най-голяма До сега преднина, защото цяла България вижда и знае, че алтернативата е една обединена МАФИЯ и червен фашизъм.