Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните

14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите
380
Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните
Снимка: БСП

България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата, каза Корнелия Нинова по време на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Още по темата
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас", посочи Нинова.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха.” подчерта Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. „Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението  тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ", посочи председателят на българските социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: БСПизборининовапартии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
5
 
18
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 3 години
Корнела Мути ако бепе казала че бяхме бай-бедни и при вашето управление щях да гласувам за вас, *** сега нъцки.
261
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-бедните и.най умрелите. Благодарение СДС на БСП и ГЕРБ на БКП Урви вън
260
13
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АнонименВИНАГИ!..за да не се впускам в подробности ,ще ти припомня как последно я подритна:-Конституция на Р. България:-Чл. 65. ....(2) Кандидатите за народни представители,които заемат държавна служба,прекъсват изпълнението ѝ след регистрацията си.можеш ли да четеш?Съгласно тоя текст Тиквата и всички държанки от Харема му,наречен "МС" ,СА ДЛЪЖНИ да освободят постовете си!!!А Тиквата да слезне от ДЪРЖАВНАТА "джипка" и да спре да обикаля и да си прави реклама с парите на ДАНЪК
259
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите14х4 = 56 допълнителни гласа за БСП. Победата на БСП вече се вижда зад ъгъла.
258
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че БСП са губеща доктрина. Кой направи пачките, направи. Сега някои ще обират пешкирите. Затова ги нароиха проруските партийки като НПО-та.
257
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоКога е "подритвал Конституцията", я кажи?
256
19
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
СТО пъти до сега Тиквата,която УЗУРПИРА ЦЯЛАТА власт,ПОДРИТВАЙКИ Конституцията и Законите,МОЖЕШЕ да въдвори ред в безредието!!!Цялото НС-на негово подчинение"опозицията"-едва дишаща..ПАТЕРИЦИТЕ му-верни до смърт!Но НЕ,тоя...просто впи поглед в ШКАФЧЕТАТА си!От всичката му "държавническа дейност" остана САМО ШОФЬОРЛЪКА му!!Тоя е СРАМ за нацията ни и едва ли ще се изтрие спомена за него някога.
255
14
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ало Про сто тоабе несимпатичен симпатяго,ЕДИНАДЕСЕТ години сме свидетели на това:-"Бориссофф нареди","бориссоф забрани","борисоф даде","борисов взе","борисофф разреши","бориссоф откри,бориссоф закри"..?Е?След като цели 11 години и НС,и най-важните клечки от "Съдебната ни система" са НЕГОВИ протежета ../.."Ти си го избра"/, с какви очи се опитвате да го правите едва ли не "жертва" на "НЕИЗВЕСТЕН извършител",спряган като НЕКАКВО си "Позитано..там кой номер беше.."..СТО пъти можеше д
254
5
 
5
 
! Отговори
Герберист багерист преди 3 години
Ти. какви заплати даваш?
253
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия, даай си почивка! Вземи Кит Кат................
252
5
 
24
 
! Отговори
Аз да ... преди 3 години
Вашта mama червна крадлива!!!
251
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди минути в новините Нинова каза, че обещава да не се краде и да върне държавата.Тя открадна държавата и сега обещава да я върне на хората. Циркаджийкааа !!! Крадеца вика: дръжте крадеца !
250
4
 
19
 
! Отговори
Имам една мечта преди 3 години
На тая да и падне депутатският имунитет.Натам,Гешо си знае работата.
249
3
 
19
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
нинова а от много богати ли станахме по бедни??? Мале и нагли бре все едно не са управлява ли никога!! Нищо ти сега с масларова и гечев ще ги оправиш нещата!!!!
248
2
 
21
 
! Отговори
ало Про сто то преди 3 години
Ако не си разбрал,Борисов и тогава и сега казваше,че той ги лови,а джендърските съдии на По *** н Панов ги пускаха и пускат!!И престани да внушаваш,че Борисов съди или вкарва някой в затвора или го пуска!!Има независим съд и вие опищяхте светът когато най сетне един прокурор като Гешев взе да си гледа работата и подгони бан дюгите,вие кръв просрахте да се правите на шу тове и от ка чалки и да биете колене на Фигуранта да ви спасява милиардерите,за които пледираш,че Борисов трябвало да ги съди?!
247
1
 
21
 
! Отговори
huh преди 3 години
Жалка промита лелка. Нинка, я питай Путин дали земята е плоска ?
246
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НФСБ ще спаси България............Национален фронт за спасение на България!!!!
245
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък само след 2 години управление на беровото правителство ни нямаше на картата,бяхме хиляди пъти по-зле от комунистическа Венецуела...Ааа,и финансов министър беше "експерта" Румен Гечев,същия,който и сега е в листите на *** и пак го гласят за такъв.Та такива са "новите" и "млади" лица на техноимпексовата кака-*** от 90-те,фалирали държавата n пъти.
244
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е Корнелия Нинова...................100 %!!!!
243
20
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
със съжаление ще се опитам да ви припомня,но като знам че помните колкото май..муните-ДВЕ МИНУТИ,щего направя без никаква надежда:-Когато през 2009-та Тиквата УЗУРПИРА властта,той ни проглуши с ВИКОВЕТЕ против далаверите на "Батко и братко".Кълнеше са под път и над път,че щял ем да ги окауши,ем да прекъсне тая порочна практика...какво стана?..-Само 24 часа след като седна в креслото,забрави за клетвитеси.Нещо повече:-Така ги УСЪВЪРШЕНСТВА КРАЖБИТЕ,че от *** пожарникар се превърнав МИЛИА