Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните

14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите
380
Нинова: След 11 години управление на ГЕРБ сме най-бедните
Снимка: БСП

България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим държавата, каза Корнелия Нинова по време на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Още по темата
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас", посочи Нинова.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха.” подчерта Нинова. Тя обърна внимание на присъстващите,че  последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. „Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението  тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ", посочи председателят на българските социалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още по темата: БСПизбориНиновапартии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
0
 
12
 
! Отговори
До 217 преди 3 години
Абсолютно беше така, но не заради Станишев. Станишев даде началото на правенето на нищо вече 20 години.
221
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мили, Боже! С Румъния ли ще се сравняваме? Румънците се изчистиха от Чаушеско и бандата му отдавна. В България комунистите имат по над 30 фирми от приватизацията. Точно пък Импексова има перде на очите да говори за пари. Тя където на 28г. седна на министерски стол понеже беше спусната като агент на чужда държава. Като я видите и пратете много здраве от Антон Тодоров. БСП беляза прехода с нечувани и невиждани престъпления срещу българите.
220
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И вие фалирахте държавата 3 пъти, според мен нито ГЕРБ, нито БСП трябва да са в парламента, но "умния" български избирател решава друго. С това гласуване изгониха 2 милиона сънародници извън родината.
219
1
 
12
 
! Отговори
Друга разлика преди 3 години
с Румъния:нейната икономика още от соца имаше връзки с френската,коитосе задълбочиха неимоверно след краха на соца.Тя е и три пъти по-голяма понаселения,което гарантира осигурен вътрешен пазар,затова много инвеститория предпочитат.
218
1
 
21
 
! Отговори
Лустрация на БСП преди 3 години
Аз ще гласувам с 28 и така ще направя лустрация на БСП.Румъния се оправиха след като ликвидираха комунистите.
217
1
 
16
 
! Отговори
М-19 преди 3 години
Уважаеми съграждани и съселяни, вие не разбирате едно много важно нещо :БСП иска да ни направи отново милионери, как не ви е ясно това? Вярно без покритие , ноооо милионери. Иска пак да има банани само на нова година, с което и аз съм съгласен до някъде, защото сега даже не се и сещам да ям банани. Ама като няма никъде и както беше в доброто старо време ще ги ям. Абе хубави години бяха, ама за другарите. Тогава всички бяхме равни, верно на нула ама имаше и по-равни.
216
0
 
20
 
! Отговори
Червени вампири преди 3 години
Е, ние благодарение на нашите комусти си бяхме най-бедните и преди 10 и преди 24 години. Като тръгнеш от 5 долара заплата след Жан Виденов, как да настигнеш другите, когато комунистите са винаги прът в колелото на България! Позабогатеем ли, веднага напират към властта за да занулят нещата!
215
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова сменила предишния си любовник Иван Ченчев с нов Крум Дончев. :D :D :D Големите любовчийки Мая и Корнитуу си падат по Баце. Искали да го бутнат. Ама на коя спалня искат да го бутнат не е ясно. Баце няма да се предадееееее. Добър вечер, циркаджииии! И се смилете над Нинова защото като чете в нета и получава неврни кризи, световъртеж, изтръпване на крайниците от истината. Не е ясно как ще управлява България с толкова слаба нервна система. Крум да я повози малко с 200км. по трасето
214
20
 
0
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До До "с ГЕРБ надо: Пак с времето на Луканов и Чаушеску ли ще обясняваме днешният си хал. Как по времето на Станишев се считахме, че даже сме по-напред, а сега сме далеч зад Румъния? Стига му толкова на Бойко.
213
18
 
2
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Анонимен 223: А ти как мислиш, кой може? Бойко имаше три мандата да покаже какво може и го показа: Докато преди него бяхме поне на нивото на Румъния, сега изоставаме и от тях. Най-бедната и корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Още един мандат ли да му дадем? Не си струва. Време е за промяна.
212
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, то не може чекмеджетата на мутрите да са пълни и да не сме най-бедни в Европа.
211
1
 
20
 
! Отговори
До "с ГЕРБ надо преди 3 години
Разликата с Румъния е,че румънците избиха котилото на Чаушеску и велможитему.Това даде сигнал на последвалите управници какво ги чака,ако не работят захората.След това,румънските съдилища бяха изпразнени от "гнили ябълки" ивсеки получаваше,каквото е заслужил.У нас напр.делото с Масларова:парите сададени за строеж,не са вложени според последвалата оценка.липсват,но тя казвадокажете,че съм ги взела.И е освободена,поради липса на доказателства.КН беуволнена за корупция,а влезе ли в затвора?
210
23
 
3
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До 1944: Времето на Луканов и Виденов е отдавна в историята. А от Румъния изоставаме с цели 30% по БНП на глава от населението, докато по времето на Станишев бяхме на едно ниво, даже не искахме да ни пакетират с тях за влизане в ЕС.А по данни на ЕВРОСТАТ минималната заплата в Румъния за 2021 е 458 евро, докато у нас - 332 евро. Най-бедната държава в ЕС.Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Докато не се оттървем от него няма да се отлепим от дъното на ЕС.
209
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време за промянаНека позная: на въпроса кой ще я свърши тая промяна към по-добро, отговора ти е "не знам, но всеки друг".Познах ли?:)
208
1
 
18
 
! Отговори
до 219 преди 3 години
К. Нинова направи кланове в БСП. Те назначиха дъщерите на най-видните в партията. Така лъсна и купената фалшива диплома на Десислава Йорданова, която е дъщеря на червения депутат доц. Георги Йорданов от Пловдив. Клановете в БСП са факт и така Нинова разцепи собствената си партия. Диктатор до мозъка на костите си. Видяхме как гласуваха с кутии за обувки по къщите и как се дистанцират хората (имащи поне малко морал) от нейната мания за власт. Не подценявайте българите! Хората не може да излъжите.
207
18
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До че заплащането у нас: Да, ниско е заплащането у нас и е добре да отчитаме "заслугите" на Бойко и гербаджиите за това. С ръст от 2-3% годишно изоставаме от предпоследните в ЕС. Как и откъде ще дойдат по-големите заплати? Не можем повече да продължаваме така. Бойко да си изпразва чекмеджето и да се изнася. Едва тогава ще се отлепим от дъното.
206
1
 
17
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Да,крушовишка би во ли це,сто процента съм сигурен,че след 10 години отсъствие от властта приходите ти от към милиони занчително са се редуцирали и затова трябва да благодарим на ГЕРБ и на Патриотите!!Но всички останали са на далавера от твойто отсъствие от властта,признават или не признават тая елементарна истина!Ако искате България да я има и тая червена *** да отлети в небитието,на 4ти с двете ръце,бюлетина номер 28 или гласуване за НФСБ и Воля или ВМРО!!Никога БКП и продажните КГБ шпиони!
205
19
 
0
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
В ръководството на БСП мнозинството са млади хора. Корнелия Нинова пенсионира "вечните" депутати и въведе мандатност. Така стана обект на много атаки от "вечните" и от групата на Георги Гергов - стар приятел на Бойко, който получи от него 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която си стои и досега.Така че алтернатива има. За да се отстрани ГЕРБ може да се наложи да се състави едно експертно правителство, а след това да управляват тези, които имат по-голяма подкрепа.
204
1
 
17
 
! Отговори
че заплащането у нас преди 3 години
е най-ниско в ЕС,е факт.Но КН не отчита ролята на БСП за този факт.Атя е трагична.Преди 24 години БГ бе фалирана,доларът достигна няколкохиляди лева.Хората на БСП с куфарчетата изкупиха на безценица странатаи станаха капиталисти.Те унищожиха икономиката,младите избягаха на гурбет,а кой чужд инвеститор ще дойде в руините,без кадри,да прави бизнес?КН не отчита резкия скок и отлепването от дъното,за които основна роляиграе управлението,следвало това на БСП,на Гечев.Ако КН има срам,да млъкне.
203
19
 
1
 
! Отговори
С ГЕРБ надолу преди 3 години
Преди управлението на ГЕРБ на кое място беше България? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Те вървят напред като костенурка, а ние -като о'хлюв. Още един мандат на Бойко и може и никога да не ги стигнем.