Вотът от чужбина: Слави се откъсна пред ДПС и ДБ

Вижте резултатите при над 70% обработени протоколи
Обновена: 5 апр 2021 07:33 | 5 апр 2021 07:00, Александър Попов
141
Вотът от чужбина: Слави се откъсна пред ДПС и ДБ

Над 70 процента от протоколите на секциите зад граница са обработени към момента.

Най-силен е резултатът от вота в чужбина за "Има такъв народ"- 26,90 процента, следва ДПС с 19,14%, коалицията "Демократична България" с 16.61 на сто, ГЕРБ - СДС с 9,22 процента.

Още по темата
Силна подкрепа от сънародниците ни зад граница е дадена на партия "Възраждане" - 7,03 на сто от преброените гласове./БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата в управлението не е спирала вече 11 години. Не знам кво толкова се възмощават гербаджиите.Ако не искате чалга, да бяхте главували за Христо Иванов.
62
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважавам дълбоко ужасяващия избор на мойте сънародници от чужбина......
61
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май вече ще спре гласуването от чужбина. Трябва да имаш потенциал на хамстер да избереш чалгата. Явно повечето са някакви абсолютни отре. Пки.
60
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам какво ще направи Слави. Чалгар бил.Само да кажа..на мутратаа любимата му певица - Ивана. А също и Цеца и Весна.Ама...слави чалгар...мутрата-не.Гербафжийските *** вече полудяха.Сценатистите на слави...гаранция са прочели 100пъти повече книги и са учили мн повече от мутрата еднокнижник.
59
7
 
20
 
! Отговори
Хахах преди 3 години
Чалгарите здраво цъкат минуси. Цъкайте, всеки има право на мнение. За съжаление съдбата ни е обща. И върху нас и върху вас ще се стовари чалга ефекта и занапред.
58
1
 
23
 
! Отговори
Папурчета, преди 3 години
успяха ли чалгаджиите да ви хванат на въдицата си? Големи шаранчета излязохте, сега те ще кльопат, а вие ще духата супата, както народа я духа при Боко и Царя!? Живота не е шоу, чалгата е до време, но като ви хватат зад ниците пояджина, друга песен ще запеете. Славуца не е по различен от Боко, същият самовлюбен нарцис е, че и го надминава, тепърва ще гледате простотията на шайката на Славуца. Докато тези прос таци се упражняват на политика, България ще изчезне от картата на света!
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ от 25 на 23Слави от 17 на 19
56
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после пак разправяйте, че интелигентни хора напускали БГ. Тези избори доказаха един неуспорим факт - 80% кофти материал. Сега в политиката влизат хора без грам идея за начина на управление на държавата, но поне шоуто е гарантирано. Жална ни майка...
55
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
правителствомин.предс. Дончевзам. мин. Тошко Африканскиа Славчо и Бокич ще играят картинапукании ще ви се смеят на акъланабиха ви го с 200
54
13
 
31
 
! Отговори
Зле преди 3 години
Чалгата грабна короната. След 30 г налагане на чалга, един от проводниците й достигна своя апогей. Благодарение на промитите мозъци на своята публика. Въпреки сентенцията :Глас народен, глас Божий! , в България това е :Глас народен, глас на деградиралите и морално осакатени чалгари!За съжаление всеки си заслужава съдбата, ние от толкова много уроци явно и грам поука не сме успели да извадим през годините.
53
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нова мощна крачка към... пропастта.Това е извода от тези избори. Сега ще има спрени всякакви средства по европейски програми до изясняване на това кой ще отговаря за тях. Юли месец - нови избори. Заради половин милион чалгопитеци.
52
3
 
1
 
! Отговори
до 53 преди 3 години
Разбирам аз, но май ти не си разбрал кой загуби.
51
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е тъжно, като видя хората да говорят за по-добро бъдеще и Слави в политиката в едно изречение. Алтернатива винаги има, чалгата и пошлостта не може да е една от тях. Терминал 2 за жалост отново ше бъде изхода за мен, а и много други.
50
11
 
28
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Изглежда 26,90 % български чалгари ни срамят по света.... където и да се опита та избяга българина все ще се намерят *** чалгати да го излагат пред нормалните хора. Връщайте се в БГ сега да си събирате последиците
49
8
 
6
 
! Отговори
До Йово преди 3 години
Какво ги бърка държавните служители кой е на власт?Жена ми е учителка от 20 години-да не би да я уволнят ако се смени властта?Единствено тия на ръководни постове може да ги сменят,ама те са малцинство.
48
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гласовете на чалгаритеприслужници на западните господари
47
18
 
20
 
! Отговори
Марин преди 3 години
На миячите на чинии не трябав да им се позволява да гласуват. Неудачници в България, неудачници зад граница.
46
1
 
10
 
! Отговори
Това е изумително преди 3 години
Постижение. В чужбина до сега винаги бяха за ДПС.
45
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка голяма крачка започва с малка.Вчера българите приближиха по-доброто бъдеще на България, с една крачка по-близо.Ден след ден, крачка след крачка, само напред.
44
15
 
15
 
! Отговори
Въпросче преди 3 години
След като хората в София не гласуват за Герб, и хората в чужбина също не гласуват за Герб е кой гласува за тях? А сетих се - мат'риала и електората.