Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПрестъпникПриятелю, това е положението, требва да си свикнал вече :)) Изборите показаха че има вот, който не купен, но също показа пълно безхаберие, все едно са овци за стригане...:))) Славчо е слаб, обаче тоз темерут ако има жена до себе си, требва да й се даде медал за издръжливост, плужеците ги познавам от километри :)))
171
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той дори не пише, а копи-пейства. Ама какво да се прави - служба.
170
1
 
3
 
! Отговори
78 стотинки преди 3 години
Скоро ще има концерти за гласувалите! Дали някой ще се плези ще видим!!!!!
169
2
 
2
 
! Отговори
Престъпник преди 3 години
Имам човек във НАП И ми дреме на ***, Имам човек във КАТ И повече няма да ходя да се редя Имаме човек и тука, Имаме човек и там. Имам и откъде да купя, Имам и откъде да дам. Имаме един човек, Винаги дава цени на производител Винаги би ми намерил всичко От *** до изстребител. Ta така с гробаджийското време
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За един пост си употребил СССР четири пъти, а Русия - два пъти.В същото време само плюеш България.Та така.
167
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте сега белгийците, холандците и французите да работят да ви изпращат средстваТе това и правят. Леко им поомръзна да ни гледат как се мъчим и може и да ни ги спрат. Сигурен съм, че тогава пак ще станем 30-та икономика.
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави като се е изплезил, да не вземе да лизне нещо.
165
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е. Троловете на гроб , са не реализирани IT кадри, на които мама и тате трябва да помагат. Държавата в която трябва да имаш човек някъде си за да си добре. На Хазарта песента добре ви опреличава
164
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Борисов ще е следващия президент,за това се отказа от мястото на депутат!
163
2
 
7
 
! Отговори
до 172 преди 3 години
Проблемът не са импортните данъци, проблемът е качеството. За високо качество всеки е готов да плати реалната цена. Но в България няма как да се произведе високо качество заради липсващата среда. Нито образованието е на ниво, нито техническата база. Работата е много по-сериозна от махнете данъците. Няма никакъв стимул за развитие на бизнеса до ниво да е конкурентноспособен на световния пазар. Тежката администрация също не помага. Липсва и квалифицирана работна ръка с добра работна етика.
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
депо за евтини черноработници и пpocтитутки.Мога само да ти съчувствам, щом това е социалният ти кръг. Наистина жалко.
161
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 163"Аз не питам Слави,а питам вас-избирателите му !"---Ходи по-добре в ромските махали и питай дали ще живеят по-добре, след като са получили по 50 лева да гласуват за гербиджа.Или си питай местния партиен секретар колко ще ви плаща, след като вожда ви се оттегли от депутатско място.Изобщо мястото на такива въпроси е преди изборите, а не когато е била камбаната. След като има толкова много гласове за други партии, значи хората са ги припознали.
160
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква Русия бе, Възраждане, беше СССР. И макар че ни изсипваха маса пари, пак нищо не направихме.Иначе и сега, ако затвориш пак границите, ще станем 9 милиона. То хората в оня рай можеше да ги държиш само с телената мрежа.
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяхме я 30-ата най-развита икономика... За година-две след 1989 г. замина :) Сигурно щото много яка. Бегай, бе :)
158
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 169 Така е. Може да сформирате правителство...., или Не можете
157
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова питам с какво ни е ощетил нас-обществото Борисов---------------Ти от коя планета си ? Ощети ни с ниско качество на висока цена за всичко. *** виж метростанциите, магистралите, площадите, *** виж малките градове, *** виж по еврофондовете как се разпределяха средствата, *** виж "земеделците" ненаядни, *** виж нивото на администрацията и преливането на пари и услуги по вързани фирми. Нивото на здравеопазването , нивото на образованието, нивото на обществото.. кое не опорочи питам аз?
156
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКато уж сте спечелили изборите с 800 000 гласа повече що вожда ви се отказа от депутатското място? Хемороиди ли хвана изведнъж?
155
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, отпускат ни едни пари, които за тях са трохи. За нас са огромни.И в СИВ даже нямаше да оцелеем без помощта на СССР. И сега - пак с помощ. Вечният двойкаджия.
154
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 152Питаш с какво е ощетил бб тази държава и обществото ли?Ами преди неговото управление бяхме на предпоследно място в ЕС преди Румъния, сега сме на последно.По време на неговото управление емигрира повече народ, отколкото за дестте години преди него.По време на неговото управление хлябът стана от 0,80 лв. 1,50 лв., повишиха се ток, вода, парно, а заплатите се вдигнаха доста по-слабо.Още ли питаш с какво е ощетил обществото? Ами пресрещни му джипката и питай кой плаща бензина.
153
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спечелихме изборите с голяма преднина! Точка! Повече от 800 хиляди гласа! Точка