Цветанов: Не търсим безпринципна коалиция за изборите

"Републиканци за България" се регистрира в ЦИК, отива сама на вота
54
Цветанов: Не търсим безпринципна коалиция за изборите
Снимка: БГНЕС

"Републиканци за България" ще се яви самостоятелно на изборите на 11 юли.

От партията са внесли за регистрация 6428 подписа, съобщи председателят й Цветан Цветанов след внасянето на подписите в ЦИК.

"Хубавото е, че днес сме 25.05, а ние сме 5-тата регистрирана партия, която ще участва самостоятелно в изборния ден", каза Цветанов, според когото не трябва да се търси формулата на някаква безпринципна коалиция.

"Сега ще бъдем с много по-кратки послания, защото всички са убедени, че това, което ние декларирахме по време на кампанията - актуализация на бюджета, беше първото нещо, което трябваше да направи 45-ят парламент. Пенсиите можеха да бъдат актуализирани, след като бъде актуализиран и бюджетът. Подпомагане на малкия и среден бизнес. Ние сме заложили много ясни послания в нашата управленска програма - тя няма да бъде променяна, а само коригирана в някои от секторните политики", заяви Цветанов.

По думите му "Републиканци за България" разчитат на по-голям процент от постигнатия на 4 април, а защо не и над 4%, но това ще реши суверенът.

Според него тези партии, които провокират скандали, могат да получат само краткосрочен политически дивидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е ясна, 1 % и субсидийка !
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахаха г-н Безпринципен говори за безпринципна коалиция
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти самият си достатъчно безпринципен,затова други като теб не ти трябват.Видяхме в едно видео как целуваше ръка на вожда,та се питам този път какво ще му целуваш?
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецоо...ти не разбираш ли, че си жигосан с олям надпис на челото - БОРИСОВ.Каквото и да ни говориш...ти беше с него повече от 10г и му правеше всички машинаици на изборите.Сега, нито гербаджиите те разпознават като техен, нито ние - които ненавиждаме мутрата, те приемаме, че си по-различен от него.
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО! ПРАВИЛНА СТРАТЕГИЯ!
2
1
 
11
 
! Отговори
чао, чао преди 2 години
Странно този *** от къде намира пари да се явява на избори? На предишните беше излъгал дебелия американски шофьор, а сега кого?
1
2
 
14
 
! Отговори
четем между думите преди 2 години
Републиканци за (евтини апартаменти) в България