Ердоган прие делегацията на ДПС, водена от Карадайъ

Срещата се проведе без медийно присъствие
123

Турският президент Реджеп Ердоган прие делегация на Движението за права и свободи, водена от председателя Мустафа Карадайъ. Той беше придружен от Ахмед Ахмедов - зам.-председател на ДПС и евродепутатът Илхан Кючюк.

Срещата се проведе без медийно присъствие. На нея присъстваха външният министър Мевлют Чавушоглу, говорителят на президента, заместник-председателят на Партията на справедливостта и развитието и други висши политици, съобщава Bulgaria ON AIR.

По-рано през деня представителите на ДПС се срещнаха и с председателя на Народното събрание на Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно ми е един ден, когато главата на Ерсдухан се използва за футболна топка като Кадафи, тези при кого ще ходят да се отчитат
24
3
 
5
 
! Отговори
???? преди 2 години
Ердоган.........лудия султан вкара аскера си в Сирия в противоречие с всички норми на международното прави..............ООН спи..............докога???Защо великите сили САЩ, Русия, Великобритания, Франция и Китай мълчат???
23
40
 
9
 
! Отговори
Васил Левски преди 2 години
Всички поробени малцинства в балканската котчина буллгарристан трябва да се подпомагат взаимно във въоръжена борба срещу българското робство. Ако не се вземат радикални мерки срещу наглите българи, постепенно ще асимилират всички малциства, къде доброволно, къде насила. Не трябва да се забрави, че това племе диво балканско се е подписало под безпрецедентната в човешката история диващина, наречена "възродителен процес". Затова се въоръжавайте, защото скоро ще запеем дружно "боят настава"!
22
1
 
16
 
! Отговори
22 преди 2 години
100% турска паартия, но която директиви й се спускат от Турция и тя послушно си ходи на отчет при "тати"
21
4
 
28
 
! Отговори
за ДПС преди 2 години
ДПС е незаконна етническа партия..............ако в България имаше истински прокурори, тая мафиотска и етническа партия отдавна да е забранена!!
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 Не е логично! Напротив Логично е! Гешев го пази,както пази и др Борисов! За това беше и избран от Борисов! И още нещо,ако Борисов тръгне един ден към затвора,гаранция,че няма да бъде глав прокурор Гешев " арестувал" го!-:) Що спахте до сега бре? Всичко се разигра пред очите ви! Нямаше как да го скрият! Ама вие бяхте слепи! И даже оплюхте будните българи, протестиращи срещу избора под масата на Гешев! Ами ето го резултата! Прокуратурата нищо не прави ,та да разследва управлението на Борисов
19
4
 
17
 
! Отговори
за ДПС преди 2 години
Всеки българин , който гласува за етническата партия ДПС е национален предател!!!Турците..............тях ги знаем , те си гласуват за ДПС традиционно, кой от глупост, кой- заради интереси!!
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В качеството си на какво ръководството на една политическа сила в България, посещава друга държава и се среща с висшето и държавно ръководство???? Интересен въпрос
17
0
 
16
 
! Отговори
???? преди 2 години
Имаше един Христо Бисеров................ковчежникът на ДПС..............тоя беше подсъдим , но го оправдаха, нали?Едно доказателство, че сегашната власт играе заедно с ДПС!!!
16
0
 
11
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Все около избори в България са такива срещи, що ли?
15
2
 
20
 
! Отговори
не е ли логично преди 2 години
След като се санкционира по закона Магнитски партията на Божков, защо не се санкционира и ДПС с дългогодишен депутат, ментор и спонсор Пеевски?
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Данчо ментата и той ли е при падишаха?.А дали са ги "обиждали" преди срещата?Пет вековното робство още си е в сила.
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вилайетът трябва пак да се управлява от мустакати от Босфора, а не от меки китки от Брюксел.
12
2
 
20
 
! Отговори
българин преди 2 години
И защо е нужно,тези да ходят в тази държава? А после реват като ги оплюваме,че Не са никакви българи! Малинов отиде при Путин и само не го вкара в затвора Гешев,а сега прокуратурата що си трае? То тя,за какво ли действа де! Вярва само на документи подадени от Америка! Ще се окаже,че е една никому ненужна " власт"! Освен на хората по върховете! Такива като Борисов!
11
2
 
20
 
! Отговори
И.Б. преди 2 години
Карадайъ е отишъл в Турция да си получи хонорара за прокарването на турски интереси в България. ДПС не отговаря на критериите за права и свободи, не защитава националния интерес на България. Това е толкова очевидно, че коментарите на някои турци по-долу не закъсняха с поздравленията.
10
2
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До 10 Яcтpeбe, ти ли си..бе *** нeдoнoceно?! Знам че си тиии, не ми се крииий като анонимка кадънка!!
9
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До за ДПСМалко са направили. Българите заслужават много повече от това, племето му недно прокажено балканско!
8
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До !!!!Пак ли бе! Наслушахме се на тези брътвежи на умно-красиво-умното племе буггарашко бе амджъкаазлийо! Те и арменците му теглиха един як бой на аскера ... по ташаццците ... с гол *** ... та още го болят слабините на аскера от този бой ...А бе буллгарацците, вие по естествен път ли се раждате таккива колосални тъппатсци, или затъпявате изкуственно с някаква свръхсекеретна технология???
7
5
 
26
 
! Отговори
за ДПС преди 2 години
ДПС е една незаконна етническа партия.............наследник на една терористична организация............тия правеха атентати по гарите и убиваха български майки и деца!!!!
6
5
 
17
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
Ердоган е един луд султан, но аскета му ще яде много бой в Сирия от кюрдите и от армията на президента на Сирия Башар Асад!!!