Нинова: Ние не сме партия на статуквото

Време е за градеж, но и възмездие, заяви тя
12 юни 2021 19:05, Александър Попов
95
Нинова: Ние не сме партия на статуквото
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в средата на една дълга, изстрадана от нас битка за промяна. Днес е началото на кампанията за един парламент. Но не е време за мандатници. Днес е време за държавници", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при откриването на предизборната кампания на левицата.

"Преди 4 години започнахме тази битка за промяна - тогава, когато беше много трудно, когато мнозина мълчаха - уплашени или купени. Още тогава заявихме: "България е поробена от свои. Има паралелна държава и задкулисие. И те крадат 10 милиарда лева от българския народ. Това беше през 2017 г. И знаете, че през следващите години заради тези смели думи и действия, бяхме подложени на натиск, на охулване, на опити за купуване", каза Нинова.

Тя подчерта, че промяната е започнала: "ГЕРБ, Борисов и техният едноличен, крадлив модел на управление рухна. Време е за възмездие, но е и време за градеж".

Според нея днес най-важният въпрос е "Какво следва след модела "Борисов"?".

Нинова припомни, че са се появили нови партии, които са си присвоили протестния вот.

"Нарекоха се "протестни партии", макар и появили се накрая за аплодисментите. Но си позволиха да ни нарекат "статукво". И трябва да получат нашия отговор. А отговорът е истината - ние не сме статукво. Ние сме последователната, принципната, системната опозиция на този модел. Ние сме системната партия, която може да даде сигурност в промяната и да се погрижи за всеки", заяви лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за импекса ще има ли възмездие?
31
0
 
1
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
До До бай МилеАз като греша това не се отразява на цяла България!А да не споменаваме, че най-веорятно неговите "грешки" са доста добре финансово подплатени.. демек услугите са му платени... като на едни други труженички!Ако имаше поне грам достойнство и нещо мъжко в него отдавна щеше да се е покрил някъде ( да си харчи парите на спокойствие примерно ) след тези хм "грешки"!
30
2
 
20
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Кака Корнелия е голяма шегаджийка. Харесвам хората с чувство за хумор :)
29
2
 
17
 
! Отговори
тъпа червена лейка преди 2 години
я помним на паметника на един Правешки каскет! Не може и не трябва да се има никакво доверие на БСП относно бъдещото управление!
28
1
 
10
 
! Отговори
Както Гьобелс преди 2 години
е казвал в разрушена Германия,че атаките на съюзниците само ще консолидират немската нация,ще я направят по-силна и така ще дойде победата,така и КН и нейните клакьори говорят глупости,в които вероятно и те не вярват.Убеден съм, че те са наясно за предстоящия пореден провал,но пращат послания към неинформираните бабички,да ги окуражат,да гласуват за "побеждаващия отбор". Забравят,че все още има живи,които помнят истината за комунистическото управление,мизерията и опашките.Никога вече БСП.
27
16
 
8
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
ГЕРБ са професионални крадци, лъжци и манипулатори................най-вредната партия за България, заедно с ДПС!!!!
26
1
 
9
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
До АтакаДа не говориш за бялата златка със златния пръст???Айде, айде.. всички помним, кой беше патерица на гроб!
25
18
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 2 години
Стига с тоя Техноимпекст.............банални ставате.............Корнелия Нинова дори да е крала (за това аз не съм видял доказателство досега), тя е само една аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено че не сте, вие сте партията-***ѝка на всички партиѝ- бившите другарчета
23
12
 
2
 
! Отговори
Атака преди 2 години
Единствената антисистемна партия се казва "Атака"..................а Волен Сидеров, колкото и минуси да ми давате, се оказа най-големият политик в съвременна България!!!Но 80 % от вас са прости селяни.............и затова , разбира се, няма да сте съгласни с мен.............това ми е ясно!!Започвайте с минусите сега..............селяни прости!!!
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП фалираха 3 пъти България след 1989 за първите 15 години. Схемата беше - приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери. Унищожиха всички работещи заводи и ги направиха на скрап. След това по незнайни за никого пътища Нинова взе Техноимпекс, а нямаше 28г възраст. Когато влезе с министерски пост беше на 28г. Нали не мислите, че онези години жена на 28г. може да седне на министерски пост ако не е спусната с парашут като агент на чужда държава? Станишев я уволни за корупция през 2007г.Факт.
21
8
 
5
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
До Диана. И кое не е истина. Вчера висях часове на магистралата заради катастрофи и затворени тунели. Детето ми не в прието в детска градина. Здравеопазването по-скоро ще те убие, отколкото да те излекува. Баща ми умря няколко месеца след като му откриха рак И не е ли ГРОБ?
20
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е Корнелия Нинова...................100 %............колкото и да твърдите противното, някои от вас!!!
19
2
 
10
 
! Отговори
хахо преди 2 години
а на какво сте . партия която фалира бг цели три пъти е партия на фалита
18
4
 
5
 
! Отговори
бай Миле преди 2 години
***-то да ходи да прави компания на бибитко при бай Ставри!
17
2
 
11
 
! Отговори
Никк преди 2 години
Тези са една лъже-опозиция. Защо не извадиха през годините всички тези неща които се вадят сега?!
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В основата на търговията стои рекламата. Душата на рекламата е измамата. Важи с пълна сила за политиците.
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След поредната загуба с от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българското Срутище Позитано 20 платили си тока и наема или само оправдания????
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП няма да може да мине 10-те процента с тези машини, факт.