Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни

Очертавала се коалиция на протестните партии с ДПС или БСП
Обновена: 11 юли 2021 21:42 | 11 юли 2021 21:32, Веселина Йорданова
173
Дончев: Резултатът ни е постижение, опитите за изчегъртване са неуспешни
Снимка: БГНЕС

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата да се справим по-зле на изборите, заяви Томислав Дончев от ГЕРБ на брифинг.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни. Каквито и усилия да бъдат правени да се изкривява изборният резултат, българската демокрация я има, каза Дончев.

Още по темата
По думите му на фона на хаоса в изборния процес и системните усилия да бъдат сплашвани и разколебавани, заслужава висока оценка, че гражданите отидоха да гласуват.

Тома Биков допълни, че тепърва предстои да бъде анализирана организацията на изборите и "колко машини са пипани".

"Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност или правителство тип Беров - Орешарски", каза Биков и допълни, че такива правителства стигали до крах.

Той очерта два варианта - задълбочаване на политическата криза или задкулисно управление във формат, който ще бъде договарян в задкулисието на българския политически и икономически живот.

Каквото зависи от нас, ще направим, българското общество да се справи с предизвикателствата, които са огромни, всички ние трябва да помагаме, за съжаление не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, може би и години, каза Тома Биков.

Няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин, ще продължим да работим в това, в което вярваме, без значение каква роля ни е отредил избирателят, обобщи Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: ГЕРБгласуване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
14
 
! Отговори
Дзъ преди 2 години
Резултатите ви са постижение на 12 годишния феодализъм, който си създадохте. За вас гласува назначената администрация (държавна и общинска) от страх да не останат без работа, гласуваха робуващите във вашите бизнес-кръгове - основен източник за пасивен и редовен приход на корумпираните ви феодали и гласува членската ви маса, която залъгвате с имагинерни каци с мед, до които и те един ден ще имат достъп. Чао!
141
4
 
12
 
! Отговори
k.k преди 2 години
Глутницата кръдливи чакали надава вой , много гнусни и неистово нагли .
140
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продажник до продажник
139
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страшно противни, не се издържа
138
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончев, какво постижение бре? Вие сте изчегъртани, не виждаш ли резултата от избора на хората??? Тоз толкова си е повярвал, че още си мисли че управлява. Сметнете колко дълбоко им е влезнало в съзнанието че няма да паднат от власт. Е, загубихте изборите, изчегъртани сте. Ако на мен не вярваш, питай Галъп
137
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои бяха тия ГЕРБ?
136
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каскета ... Оставка, съд, затвор ... Уморихме се да повтаряме ...
135
2
 
11
 
! Отговори
хари преди 2 години
Тези победители от снимката,здраво са вмирисали обстановкта и ситуацията.Направо стоят като ***!Чака ги не само измиване и подсушаване на дупето,чака ги и затвор!
134
5
 
16
 
! Отговори
kory преди 2 години
Нагли.жалки и много нечистоплътни дори и загубата за тези крадци е победа!
133
3
 
8
 
! Отговори
На баба си ги-- преди 2 години
--разправяи ! При такова срастване с администрация и клиентализъм и мноого ниска избирателна активност резултата ви ще бъде трагичен. При по--висока активност ,тогава ще сте със 10--15 % . След нови избори не --по време на отпуски сте изчегъртани . тотално.
132
4
 
6
 
! Отговори
Стар гербер преди 2 години
До Анонимен Не думаай бе, заплатите растат откак Костов прие борда през 97ма. При стабилен курс народа намира начин и разни инвеститори се появяваха. Последните години заплатите дръпнаха заради бума на айти сектора а не заради тези нищоправци. Обаче и инфлацията е също е много висока.
131
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Стар герберИ защо да я подават, тъкмо тези а снимката повишиха заплатите в България три пъти за тези години?
130
7
 
6
 
! Отговори
Стар гербер преди 2 години
Заради лицата от снимката сме на хал никой да не ни иска за коалиция, пък за самостоятелно управление дума да не става. Тези некадърници да подават оставка веднага.
129
4
 
8
 
! Отговори
Подземния свят! преди 2 години
До Анонимен 133 "България е страната на чудесата. Само у нас, може да управлява, платената от Божков, който фигурира в списъка на САЩ, за санкции по закона "Магнитски", коалиция-тази на антигерб. Слави номинира протеже на Божков, за премиер. Христо Иванов спонсориран от Маджо-друг герой от подземния свят. Мая/БСП, която предложи Пеевски, който също е в този списък. Как изглежда такава България, в очите на да свободния свят?" Ами, как изглежда, като руска губерния ръководена от подземния свят!
128
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А къде е баце?Миналото лято се криеше в гори тилилейски,а тази вечер никакъв го няма.Къде ли пак се е скрил?Дали някоя Мата Хари не му ближе лютите рани?
127
3
 
12
 
! Отговори
Само 2 думи: преди 2 години
Мутри ВЪН!
126
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алкохолни физиономии..Голям стрес,а? Все едно края на БКП настъпи..Сега ще почне голямо шоу.
125
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно защо боци, който редовно дудни за поемане на лична отговорност се скри в миша дупка, а не даде лична конференция като лидер на партия да обяви поредната си съкрушителна победа? Да не е излетял в космоса с ракетата на брансън?
124
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На есен нови избори, антигербизметът няма легитимитет. Или най-много, след 1 година.
123
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
135 ГЕРБ не е спонсориран от мутри, като Божков, Маджо, няма зад гърба си руската пета колона у нас, каквито са от антигербкоалицията.