Хасан Азис: България се нуждае от диалог и многопартийно управление

ДПС готово да подкрепи правителство, което да работи по приоритети
11 юли 2021 20:51, Красимир Ангелов
19
Хасан Азис: България се нуждае от диалог и многопартийно управление
Снимка: БГНЕС

Изборните резултати на ДПС са повод не за лични нападки и оценки за другите, а е опит да се прочете посланието на избирателите. А то е желание за промяна на едноличния модел на управление, какъвто беше досега. Това заяви кметът на Кърджали и заместник-председател на ДПС Хасан Азис пред БНТ в коментар на проведените днес парламентарни избори.

Още по темата
"България се нужда е от многопартийно управление, от диалог", заяви още той.

Азис посочи, че избирателите очакват партиите да седнат на масата, а не да се отричат една друга.

По думите му ДПС ясно е заявило, че е готово да подкрепи правителство, което да започне да изпълнява и да работи по приоритетите на страната.

В политиката диалога е най-важното нещо, той е предпоставка за развитие. Избирателят предполага политическите партии да имат диалог, а не да си чертаят разделителни линии, заяви още Хасан Азис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Bulgarian job преди 2 години
Много ни бива да стоим отстрани да даваме акъл, да търсим кусури и да мрънкаме, но когато трябва да млъкнем и да свършим работата се оказва, че няма нокой...
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наиграха се! След като се видя, че "партиите на промяната нямат сили за повече, време е да се помисли отговорно дали не трябава да се направи тройна коалиция. Трите партии на статуквото имат голям опит в управлението. Да опитат преговори и да съставят правителство, от което страната се нуждае!
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Доган, да живее свободата и демокрацията !!!
11
1
 
2
 
! Отговори
Payak преди 2 години
Напълно прав е! Дългия нарцис ще трябва да поеме отговорност. Няма да му е лесно ама така е внимавай какво си пожелаваш. Баба Мика дали пак е вътре че съм и фен?
10
2
 
4
 
! Отговори
Azis преди 2 години
И що да се НУЖДАЕМ от многопартийно правителство? Кой си ти да определяш?
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходете си в Турциця, институциите не са ви за саморазправа и забогатяване
8
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
таман да попитам кой тоз Асан Азис бре?..и видох,че това бил валията на Кърджела!..."Важна клечка",без неговото мнение нема кък да са мине..
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в Турция откъде имат информация кой кой е в БГ, или някой им казва?А като нямат идея и от езика... с каква идея гласуват за това кой да управлява държава, която не познават и не са съгласни с религията, традициите, обичаите и т.н.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Европа и не само - само нази гледа. Ко стаа тука. Европа, иска си пази задницата, Ердо иска яко да влиза отзаде. Та... сички баце нази гледат. И понеже са избори у БГ-то - накрая.... калъч. Ни тъй, ни тъй.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много се радвам, че Слави и Тошко спечелиха почти колкото Бойко!Слави едно време му пееше на ушенце и сега ще видите двамцата как ще вдигнат България във въздуха!
4
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А назе шъ на включвате ли? Язе стаам зъ министер на финансете. Да ва паза парете!
3
1
 
3
 
! Отговори
Нанр преди 2 години
Чалгарите от итн, ако се обединят с тия...Ей тогаз вече, ще има истинска революция у бугаристана...))Ще играят вече и партията на чифтетата....))
2
29
 
6
 
! Отговори
Тюрколу тюрк преди 2 години
Може да се поучите от нас на мъдрост. Ето кой прави единственият призив за диалог и обединение - турците. Разбира се, това няма да се случи. Диалог и коалиции се правят с умни хора. Каквито в България почти няма.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, нуждае се и от кметове които не крадат като тебе.