Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Вижте ги в галерията на Dnes.bg
12 юли 2021 15:12, Красимир Ангелов
756
Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за министър-председател на България. Василев е бивш вицепремиер и министър на икономиката в правителствата на Симеон Сакскобургготски, както и министър на държавната администрация по време на тройната коалиция. Роден е през 1969 г. във Варна. През 1994 г. завършва икономика и мениджмънт в Университета за икономически науки в Будапеща, през 1995 г. получава бакалавърска степен и по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк, а през 1997 – магистърска степен по международна икономика и финанси в Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония). Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Още по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
634
2
 
7
 
! Отговори
Гошето преди 2 години
Василев как е изкарал 4 дипломи за 3 години?
633
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До факт!Целта не е да заменяме бездомното стажантче с русо стажантче. Или пък старото корумпе с още по-старо корумпе.Никому неизвестни с мляко по устата и тотално компрометирани и изритани от политиката. Ама и сбирщината. ГЕРБ бяха шлака, тия са същото. Никаква идея за промяна.
632
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Краси Ангелов се страхува от татуирания гуру певец и трие коментарите срещу него.Сакън някой да не каже ,че Слави е копие на Б.Б. и също такъв арогантен и себичен...накаква мимикрия на правителство,за каквото ние не се борихме цяла година...срам за България...това за космоса беше върха на парвенющината...и какво като замени едни калинки с други,които са с езици...повечето жени,както правеше толупа,за да го слушкат и още един изтъркан от употреба послушко Н.Василев.А чалгаря уж голям го вадеше...
631
0
 
12
 
! Отговори
до 170 преди 2 години
Образование навън добре. Но на 31 с максимум 3-4 години стаж в никоя фирма няма да те приемат насериозно за позиция над синиър(опитен изпълнител). За тийм лийд(бригадир) ще ти търсят над 5 години опит. Тук правим стажантчето министър направо. На другия полюс- Малкия Мук, социална министърка уволнена гербаджийка покрай скандала за подкупи за помощите за ковид за малки фирми и подкупите през консултанти на цена поне половината финансиране... Слави просто измами всички.
630
0
 
13
 
! Отговори
Бай Хей преди 2 години
Иначе мацките са готини. От някоя агенция за порно звезди ли ги е взел?
629
0
 
4
 
! Отговори
Райчев преди 2 години
Гледайте на политиката като на мач между сини и червени, докато ние играем голф. Ако не разбирате, аз ще ви обяснявам, няма проблем.
628
11
 
2
 
! Отговори
факт! преди 2 години
Министрите на Сл.Трифонов , са ПО-министри от тези на примитивният ''вожд'' на ГЕРБ !
627
6
 
1
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
До баба Вуна...''Очевидно'' , за ГЕРБ настъпи суша !
626
0
 
1
 
! Отговори
ТАКА ЛИ ? преди 2 години
До Гошо...Негова си работа , на него сме дали доверието си !Озаптете вожда си , постоянно се излага !
625
1
 
6
 
! Отговори
баба Вуна преди 2 години
Очевидно Ники е продал БТК на Славчо и той е останал много доволен ииихуу
624
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Слави се оказа схема
623
1
 
19
 
! Отговори
БРАВО СЛАВЧО преди 2 години
Това ли е избора на ''чисти'' хора професионалисти.Професионални крадци ?Човек продал дъжавна компания за жълти стотинки ли е опита от който имаме нужда?Министър на Римските въпроси? Какви въпроси има тази част от обществото която не допринася с нищо освен с репродукция на същества които са грамотно нефункционални и се борят за ПРАВА БЕЗ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
622
0
 
19
 
! Отговори
Осъзнаването преди 2 години
Четейки състава на този проекто-кабинет, всеки трябва да осъзнае 2 факта:1. Избори на 11 юли на практика не се състояха, защото никой от гласувалите за ИТН не са дали гласа си точно за тези "герои" от снимките;2. ИТН не е на Слави, тази партия е създадена от други "архитекти". Това е толкова очедвидно, че не муждае от доказателства!БОГ да пази БЪЛГАРИЯ, въпреки че и на него няма да му е лесно да го стори!
621
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този състав на проекто-правителството означава две неща:1. Избори на практика не са се състояли. Като гледате предложените министри, мислите ли , че дадохте гласа си точно за тях?2. Някой се е заблудил, че партията ИТН е на Славчо. Това не е така, ИТН е създадена от други "архитекти"!
620
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази партия И Тъй Нататък беше и е едно недоразумение. НДСВ-2. Това сме го гледали!
619
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фона зад Трифонов е почти черен. Като Дарт Вейдър се вживява бай Чалга. А виждате ли фона зад кандидат министрите ? :D Космически.
618
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави Трифонов се простреля в крака. И в двата крака. Ще има отново избори. Идват Христо Иванов и Мая манолова.
617
2
 
18
 
! Отговори
СС преди 2 години
Уж гледаш Слави, пък то Доган. :(
616
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Чакарака" и "Чалгатроник" летят заедно след скачването. Прелитат над България и виждат милиони телескопи, гледащи в небето.- Какъв интерес към науката има вашият народ! - възхищава се северно-македонския космонавт.- Не бе, пият от бутилките!
615
3
 
23
 
! Отговори
д-р Трифонова преди 2 години
Моят брат искаше да стане космонавт. А аз исках да стана доктор, за да излекувам брат ми.