Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Вижте ги в галерията на Dnes.bg
12 юли 2021 15:12, Красимир Ангелов
756
Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за министър-председател на България. Василев е бивш вицепремиер и министър на икономиката в правителствата на Симеон Сакскобургготски, както и министър на държавната администрация по време на тройната коалиция. Роден е през 1969 г. във Варна. През 1994 г. завършва икономика и мениджмънт в Университета за икономически науки в Будапеща, през 1995 г. получава бакалавърска степен и по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк, а през 1997 – магистърска степен по международна икономика и финанси в Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония). Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Още по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
514
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министерство на околната среда и водите ще има ли? Или ще прави Министерство на космоса и галактиките????
513
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кандидат-министърката на здравеопазването освен от ваксини разбира ли от здравеопазване: болници, управлението им, здравна каса, пътеки и прочее?
512
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министър по римските въпроси си е дискриминация към римската малцинствена етнос в България. Излиза, че тези наши сънародници, не са съвсем такива и ще трябва, да се отделят от останалите българи. ДПС все пак, допусна българи в партията, за камуфлаж, да не е съвсем етническа, но министерството за ромите, няма да е за останалите българи, защото те, от българи, няча как, да станат роми. Нескопосан опит на Слави, да привлече циганскигласове.
511
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като прочетох състава на кабинета, подледнах календара, обаче не 1 април. Какво става?
510
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От къде го изровиха Малкия Мук за премиер? Голям майтап ще пада...
509
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгаря се оказа в един отбор с Бил Гейтс. Марионетките са навсякъде, наесен си отваряйте очите като гласувате.
508
1
 
17
 
! Отговори
гост преди 2 години
Ако новината не е фейк, тогава се радвам, че не съм гласувал за това ла.но Слави.
507
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тук с надеждите. Доган ще управлява, дали през Бойко или през Слави, няма значение. *** народ - слаба държава са казали хората не случайно
506
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министъра по Ромските въпроси, ще дава ноу хау в реално време на иначе младите си колеги, как да се въртят схеми и ***. Иначе това е добър ход, на следващите избори само *** ще гласуват за него, поне да си имат министър.
505
0
 
7
 
! Отговори
izh преди 2 години
открай време има една максима по нашите земи "Комунист и *** /ром, за редакторите/ колкото повече го биеш, по малко краде. Относно едно министерство ми е коменнтара
504
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Седем осем и ще си литнала е новата астронафтско - комбайнерска.
503
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николай Василев е основно лице на най корумпираното правителство на България - Тройната коалиция! Чалгаря толкова си може. Кадърен човек до чалгар не застава!
502
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нали има експерти Слави, защо не го посъветваха да не нарушава конституцията, като обявява правителство, преди да са приключили изборите и преди президентът да му връчи мандат?! Ако така управлява еднолично, къде е промяната?
501
2
 
9
 
! Отговори
Не разбирам! преди 2 години
Само едно не разбирам! Какво точно означава "министър по ромските въпроси"?!? Ще пее чалга и ще върти гюбеци?!? Или ще ни демострира как се лъже, проси, краде и прочее ромски "ценности"?!?
500
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромската министърка приема поста, но с едно условие. Един от космонафтите да бъде ром!
499
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е министъра на околната среда и водите, там има много да се работи? И защо моя министър е от ЖП-то, така ли не намери някой читав ИТ специалист този Слави?
498
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
509 С теб съм! Но като им кажат, че няма да слушат на живо интелектуалният идол на тяхното поколение Преслава, не ще се ваксинират по задължение ами ще ходят да молят. В учебниците по история дали ще пише - Слави Трифонов известен с хита Едно Ферари с цвят червен и ще те кача на комбайна или както беше там. Клиповете с голите чалгарки друсащи кючек от клиповете му ще се изучават, като съществен елемент от българската култура. Срамувам се от реалността тук!
497
0
 
7
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
До тук я докарахме драги сънародници. След нежна революция, мирен преход, неосъществена лустрация, укрити досиета от ДС, опозиция назначена от ДС... Дойде време внуците и правнуците на борците против фашизъмЪ и капитализъмЪ да ни управляват и да градят пазарната икономика. От БСП трябва да са горди. Само 13% гласувайа за тях, но кабинета е само с техни млади другари.
496
0
 
8
 
! Отговори
681 преди 2 години
Защо ли си мисля, че само хората на ББ в Парламента ще подкрепят такава сбирщина за министри, ей така да направят мръсно на хората
495
2
 
3
 
! Отговори
izh преди 2 години
Интересно. Всеки коментар който лае по чалгаря се оставя от редакторите, но всеки коментар който анализира връзката червени мутри-бушони-поставени лица изчезва. Явно бухалката много тежи при медийните тартори, респективно и при гавазите. Вероятно някои пропагандни институции ще си сменят скоро чорбаджиите , та не се допуска и малка крачка встрани