Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Вижте ги в галерията на Dnes.bg
12 юли 2021 15:12, Красимир Ангелов
756
Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за министър-председател на България. Василев е бивш вицепремиер и министър на икономиката в правителствата на Симеон Сакскобургготски, както и министър на държавната администрация по време на тройната коалиция. Роден е през 1969 г. във Варна. През 1994 г. завършва икономика и мениджмънт в Университета за икономически науки в Будапеща, през 1995 г. получава бакалавърска степен и по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк, а през 1997 – магистърска степен по международна икономика и финанси в Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония). Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Още по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
534
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оххх как само се радвам че не гласувах за тоя ***.
533
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
582 Помнят, помнят, нали всяко лято идват, да се хвалят къде учат и да хапна банички. На български им спускат указания, какво да правят в това правителство, мама, тате, роднини, зелените чорапи от ДС.
532
1
 
11
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Гешев озапти индийската престъпност, чалгаря министерство им прави! За това ли гласувахте ?Не?Еми това получавате от Дедо Сорос!
531
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
583 Те слушат указанията на спонсорите си.
530
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
571 Забрави Решетников. За Слави е важно, който даде повече.
529
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво доживяхме! Да те управлява един пр0ст чалгар и неговите шоу сценаристчета. Все едно се намираме в някакво комедийно шоу. От толкова партии да гласуваш за тоя никаквец - слуга на задкулисието и сараите.
528
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моите съболезнования!Всички са учили в САЩ, в Европейския съюз, всички знаят много езици ... Познават ли България? Разбират ли надеждите и нуждите на българския народ? Всички тези чужденци помнят ли още българския език?
527
0
 
21
 
! Отговори
НЕРАЗБРАЛ преди 2 години
СЛАВЧО, СЛЕД КАТО ИМА МИНИСТЪР НА РОМИТЕ,МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ???
526
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
408 За министър на МВР, ще е някой, зад който наднича чекистът Рашков.
525
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти държава с бродещи Антифа и БЛМ банди за държава ли имаш???Строенето на паметници на престъпници като Джордж Флойд харесва ли ти?Целия американски народ знае,че Байдън не беше избран,а назначен и изборите ги фалшифицираха пред всички!Това ли ти е примера за държава???Е,можи да ди някой надрусан *** и да не усещаш,знам ли?!
524
3
 
4
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Младите ни го напраскаха яко на нас - дъртаците,за това,че преди 32г.позволихме на СДС-Шайката, начело с Драгалъфския гърбат Ай дук,Сашо Фашагата, Бакъря, Коня,агент Николай и други персони да изкормят и ощавят така държава,народ и Родина,че да ги прокуди да слугуват на извратеняци и *** в чужбина.Това заслужаваме - чалга и опростачване,сиреч - европейска ***!
523
0
 
13
 
! Отговори
фзцс цх йгькхдг преди 2 години
Само чуйте глупендерите сценаристи как нагло говорят че най-демократично било да има избори и хората да не се страхували от нови. За тях парите на хората нямат никакво значение. Могат да си дават милиони през няколко месеца. Освен това се опитват да изнудват хората да гласуват за тях . Те не заитат волята на народа който е определил колко точно депутати да имат. Трифонов с абсолютно нищо не е заслужил да има повече доверие и гласове. Не е допринесъл с нищо за държавата. Кой е той изобщо ?
522
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен-това му трябва на човека.И вътре гадже с бронзов тен, Едно за теб, едно за мен....."Извадка от икономическата програма на новото правителство на Слави
521
3
 
8
 
! Отговори
US Immigrant преди 2 години
Сега не ми се търси, но някой беше написал, че единственният изход не е смъртта, т.е. да живееш в България и постоянно да ходиш на някакви си избори, за да разбереш, че както и да гласуваш, когото и да подкрепиш, резултатът е същият, а да си вземеш чукалата и да се преселиш (емигрираш) в някоя нормална държава. Това е все едно да си женен за зла жена, която да ти скъсява живота всеки ден и да продължаваш да живееш с нея. Това е форма на странен мазохизъм.
520
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов се подиграва с хората . Колко пъти трябва да се гласува , че да събере 121 депутати минимум - 100 , 150 или ? Такава ще е картинката и през следващите години , ще има 5-7 партии в НС .Трябва да се научат да работят в коалиция , никой няма да може управлява самостоятелно.
519
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и избирателите на Трифонов не знаят защо са гласували за него. Сигурно защото много му лъщи кубето. Друга причина няма.
518
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не може да е правителство. Не мога да проумея как може да има хора които изобщо да гласуват за тоя *** Трифонов. Той е същия като Борисов. Както и да е , пак ви изиграха ама като имаш акъл на зелена *** така ще е. Ще ви язди и ще мълчите.
517
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора се се мислили за по големи от народа, но знаем как са свършвали. Чу ли славчо? Господарите ти Гейтс и Coрoc дали ще те опазят от народната любов? Никой не е наглял колкото теб! Тези които са в списъка са специално подбрани да провеждат физически геноцид над българите. Не се учудвам, че ходиш с голяма охрана. Дано да са тренирани да се бият със стотици хиляди хора. Дай Боже да дойде и този момент.
516
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Астронавтите на Слави Трифонов нови лица и позабравени стари.
515
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов да смени дилъра. Тези халюцигени му идват много силни. Вече отиде в Космоса.