ДПС ще има кандидати за президент и вице

Кандидатите за депутати – избираеми личности с авторитет
81
ДПС ще има кандидати за президент и вице
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС ще издигне, утвърди и регистрира свои кандидати за президент и вицепрезидент, реши Централният съвет на партията на онлайн заседание. Одобрени са още критериите и процедурата за номиниране на кандидати за народни представители за изборите на 14 ноември 2021 година.

„Сред критериите за номинации на кандидати  са да бъде избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на Движението за права и свободи и на либерализма“, посочват от ДПС.

От партията допълват, че по време на своето заседание са направили анализ на актуалната политическа ситуация по области и е приета декларация. В документа се посочва, че партията няма да позволи нито на Румен Радев, нито на Бойко Рашков да нарушават Конституцията и законите на страната.

„На предходните избори силовият министър на президента Бойко Рашков се включи активно в предизборната кампания и използвайки методите на комунистическия режим, припомни най-ужасяваща част от историята на 20 век. Масово членове и симпатизанти на ДПС, като партийни функционери, кметове или служители в общински администрации, бяха подлагани на непрекъснат полицейски тормоз, извършваха се обиски, арести, в нарушение на законите на страната“, пише в декларацията.

ДПС са сезирали компетентните органи в Европейския съюз и ще настоява за извършване на обективна независима проверка на всеки един конкретен случай.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: ДПСпрезидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Осман преди 2 години
ЕРДОГАН И СЕГА СИ Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЯЛАТА ИМПЕРИЯ НЯМА НУЖДА ДА ИЗДИГА НИКОЙ..........ЗА ПРЕЖДЕПИСАЛИТЕ
64
0
 
1
 
! Отговори
Електорат преди 2 години
ГЕРБ ДПС ИТН НОВАТА ВЛАСТ ...ХАЙ НА БАС.....
63
0
 
2
 
! Отговори
Па игри преди 2 години
Мирише ми на тройна коалиция, ама да видим, абе ти си правят игирите ние си губиме времето тука а те грабват меда
62
1
 
1
 
! Отговори
До 71 преди 2 години
В училище не е хубаво да се подценява някого, не се знае после кой но кого ще е началник. И в повечето случаи отличниците работят за по слабите в училище. Отличниците са добри работници.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво му е на Хасан Азис-физик кмет на Кърджали?Ако издигнат него,кажете ми как да гласувам за Румен Радев?Офицерът цял живот е обучаван безпрекословно заповеди да изпълнява.БСП затова ги издигнаха-дисциплиниран,послушен,изпълнителен.Още откакто служих в казармата разбрах,че офицер никога не мисли сам.И Радев е такъв!Физикът е съвсем друг тип човек.Неслучайно и Ангела Меркел е физик!Не подценяваите ДПС.Като ученик се борех със съучениците си и губех от тези които подценявах!
60
2
 
4
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Ясно, Ердоган режи да издигне свой кандидат на президентските избори в България! Явно, че Нео Османлийските му имперски амбиции не са само поредната теория на конспирациите.
59
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
м-да...Пеевски-Неделко ли?...отчаяни...плющете минуси...Бог да пази САЩ!
58
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Надяваме се Министърат на Земеделието да докладва коректно за точенето на ЕС средства от роднините на господина,сите са Пази Боже!гешев няма начин...само ще ги пази...ОЛАФ...са безпомощни...обаче САЩ...имат начините... и Смелостта ,Справедливоста посочат...крадците..ЕС сами се правят за смях...ДПС са боса на босовете......те разпределят порциите...държат съдебната система в България...и всички го знаете...и лицемерно им позволявате да ви купуват..животите на децата ви...няма етноси и религии..
57
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименединственият попитал...Началника им..."коя е вашата Родина?"... те му помагали...безпомощност демонстрирате...язък,че ви плащат,мечтая да видя...***...на Шипка...от 30 години ограбват България...нямат време за Шипка...на 3 март...на миндеро на султано...позор!!!
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС, ако предложи кандидат, значи помага на Чорапа...
55
1
 
6
 
! Отговори
НЕ ДРЪНКАЙ .... преди 2 години
....ПРОСТОТИИ ОТ ПРЕДИ 150 -ГОДИНИ !..ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ИМАМЕ ПРАВО НА ЖИВОТ , ОБРАЗОВАНИЕ И ДОБЪР ЖИВОТ!---ТОВА ГО Е ПРОУМЯЛ ОЩЕ ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ , ИСТИНСКИЯ ОСНОВАТЕЛ НА ВМРО!---БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО --ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!
54
2
 
9
 
! Отговори
ТУК НЯМА ЕТНОСИ преди 2 години
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ---НЕ НИ РАЗДЕЛЯЙ КО ПИЛЕНЦЕ ...ЩОТО ЩЕ СИ ПАТИШ , ТАКА КАКТО НИКОГА НЕ СИ ПРЕДПОЛАГАЛ! БЪЛГАРИ , РОМИ , ТУРЦИ , ГАГАУЗИ И ПР.....СМЕ РЕАЛНИТЕ ХОРА НА ТАЯ БЪЛГАРИЯ И Е ВРЕМЕ ДА СВИКНЕ С ТОВА , ГЛУПАВАТА ТИ КАРТУНА...ЩОТО ИНАЧЕ Я ЧУПИМЕ--ЩОМ НЕ ТИ ВЪРШИ РАБОТА!..ЯСНИ ЛИ СМЕ...?!?!
53
1
 
8
 
! Отговори
до 500 г. преди 2 години
Вземи чети история ! Хатихомаюните са от около 1850 г и са плод на натиск върху Османската империя , а българите не са били народ ,а роби на османците --рая ,не сме съжителствали мирно ,а сте ни избивали и използвали за роби . След освобождението великодушно сме ви оставили да живееъе на българска земя ,а турците избиват и прогонват българите живеещи във Тракия .Навсякъде във Б-я е пълно със гробници и костници от кланетата организирани от вашите предци ,за това няма забрава.
52
1
 
3
 
! Отговори
Антитурски отношения преди 2 години
Са едно ,анти ДПС -като етническа партия са друго ! И че ДПС постоянно заплашва със опасност за етническия мир и спекулира със смяната на имената Преди 35 г при Живков ,ама много угодно забравя ,че българите във Турция не си смениха имената а изчезнаха .Как пък във ЕС ги приеха при либералите като те са си проводник на турски интереси във европейска държава--доста сбъркана политика на ЕС--хайде нас ни е страх от османско владичесттво 2 .ама ЕС кьор мосун табела ? Това политиката май хептен ста
51
2
 
4
 
! Отговори
НЕМА ЛАБАВО! преди 2 години
НЕМА ЕТНОСИ И пр......ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ!!!---КОЙТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С НАС ---ДА СИ ПОМИСЛИ ЗА ВИНКЕЛО...КАТО ЗА "НАЙ-ВИШОТО СЪОБРАЖЕНИЕ"....ЩОТО НЕ ИСКАМЕ ГЛАД , СТУД И МИЗЕРИЯ ....ЗАРАДИ РАЗНИ ГЕЛОСАНИ И ТРОТОАРНИ НЕКАДЪРНИЦИ!--ДА НЕМА ПОСЛЕ ПАК ---"кой не скача е ченге"...НАЛИ ПОМНИТЕ...??!
50
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До 500 ГОДИНИ...ама много грешиш,мой човек!..Султана НЕ е имал интерес за затрива който и да е народ от "РАЯТА",защото са му трябвали РОБИ,които да работят за него!!..Та НИКАКВИ "морални" или "етични" норми НЕ са го спъвали,просто се е грижел ЗА ДОБИТЪКА си....Разбира се,когато "добитъкът" си е позволявал да надигне глава,той /Султана/ е пращал главорезите с ятаганите..
49
3
 
7
 
! Отговори
Етническа партия преди 2 години
На която Лидера смята Турция за своя майка ....Партията да се закрива ,а лидера и има право да смята Турция за своя майка и даже да отиде да живее там то си е негов избор . Малцината българи във тази партия са за парлама и са нищожна бройка за да може да се представят като редовна партия ,а не като чисто етническа .Помните ли кой във Б-я взриви вагон за майки със деца .Тези са троянски (явен кон ) .
48
5
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До БГ над всичко!,*** ,въшливото куче си ти,марш можеш да щкажеш на баща си .
47
5
 
11
 
! Отговори
БГ над всичко! преди 2 години
Вън от държавата мръсни кучета на исляма !!! Нямате работа в управлението !!!!
46
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-55,защо ердоган бе ***,може тиквата да е.