Кирил Петков: Не сме проект на Радев, но той е нашият президент

Бившият министър познавал всички първи в листите, били почтени
27 сеп 2021 19:12, Красимир Ангелов
148
Кирил Петков: Не сме проект на Радев, но той е нашият президент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой не стои зад нашия проект, сами сме го направили. Нито Румен Радев, нито Иво Прокопиев. Крайните решения се взимат от нас двамата с Асен Василев, заяви в предаването "Лице в лице" по bTV бившият служебен министър Кирил Петков, лидер на "Продължаваме промяната".

Той бе категоричен, че във формацията не се вземат еднолични решения, за да се предпазят лидерите му от грешки.

Още по темата
"Румен Радев е нашият президент за тези избори. Най-големият ни аргумент е, че той ни даде свободата за 4 месеца да правим нещата, които вярвахме, че бяха правилни и нито веднъж не ни вдигна телефона, за да каже: "Не го правете това" или "Този човек трябва да се наеме". Мисля, че Асен Василев бе единственият финансов министър в последно време, който сам избра кой да бъде новият шеф на НАП. Затова и постигнахме тези резултати за 4 месеца“, посочи Петков и продължи:

"Никога никой не се обади да ни каже - "по-бавно, там има скрити интереси. Когато атакувах ББР, като видях, че толкова милиарди бяха източени, единственото, което получих от него е "Браво за смелостта" - това беше обаждането му".

Петков подчерта, че познават всички хора, които са водачи на листите или са поставени под номер две в тях. По-голямата част от тях са завършили тяхната програма – хора на по около 35 години от цялата страна. Става дума за около 671 души, за които Петков заяви, че може да гарантира, че са почтени.

Бившият служебен министър изрази надеждата си, че след изборите тяхната формация ще обедини около себе си "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме", за да се извършат необходимите промени.

Коментирайки възможността за коалиция с ГЕРБ и ДПС Петков посочи, че са им поставили много високи изисквания, които са почти невъзможни за изпълнение. Те трябва не само да признаят грешките си, като например раздавани милиарди без отчет и назначаване на свои хора по непрозрачен начин, но да са готови да призоват главният прокурор да подаде оставка и да подкрепят една съдебна реформа. А също така да се разграничат от всички провинили се, които да отговарят за своите деяния, посочи Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
много сълзи се леят за тиквата,но трябва да разберат,че тиквата си отиде безвъзвратно
127
5
 
1
 
! Отговори
Тез са новите юпита преди 2 години
Ама още по- крадливи
126
0
 
4
 
! Отговори
ЦИЦЕРОН преди 2 години
Комсомолци на К03ЯК. И яка медийна пропаганда и лобиране. Дори фейсбук почна да навира новини само за тях, без да си абониран за съответната страница. Давама пича с бели якички, нямат структури нямат нищо и сега натагъдък ще съберат от кол и въже "експерти" жадни за власт. Не, не съм от ГЕРБ и не желая Тиквоний да се връща. Спестете си тази опорка!
125
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се че е вашият президент, но не нашият!
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голямата част от хората били завършили тяхната програма и това ако не е бизнес лобизъм!! Петков бил гарантирал за тях - това лекомислие, с което говори и гарантира за хора, които познавал от 1-2 години, които са се записали за неговите курсове.... много професионално и обективнп, няма що. Като едно време - трябва да си членувал в правилната партия, пардон КУРС!
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер съмнително е защо толкова бързаха да си направят партия за изборите? Голяма амбиция да си уредят бизнесите. Или някой ги бута яко. Предполагам американците Кирчо още малко и ще кажеш, че е на заплата при администрацията на Байдън - така ги хвали. Само да не се окаже, че всичко е тихомъшком за шистовия газ. Тогава ще видим едно намаление на цените на зеленчуците ....
122
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков - Почтения! Нещо като Косьо Самоковеца или Божков Черепа. Още 1-2 години в България докато си напълни бизнеса с поръчки от позицията на депутат и после ще офейка като кликата от НДСВ. Алчността ходи по хората. Как пък толкова успешен и се върнал в България само за да ни оправи? Айде знаеме го такова оправяне. Останаха ли още наивници или само жените са му фенки?!
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и Кокорчо защо така защитават Спецов? Ясно е че назначиха далавераджия в НАП. Любовник на Кокорчо ли е Спецов?
120
0
 
2
 
! Отговори
Инженерка: преди 2 години
КИРИЛ И АСЕН СА УПОТРЕБЕНИ ОТ МАЯ И ХРИСТО, КОИТО НЕ МОЖЕХА ДА ПРИЗНАЯТ, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СА ПАРТНЬОРИ НА ИТН, А ИСКАТ ДА ЗАМЕСТЯТ ГЕРБ В КРАЖБИТЕ
119
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грешиш Кирчо! За това, че подкрепяш грешния човек, ние няма да подкрепим теб! Избирай!
118
0
 
10
 
! Отговори
Клишета преди 2 години
Като чуя "проект" и вече ми е ясна картинката. Независимо кой, за какво и за кого го казва. "Проект" вече е синоним на нешо тъмно, мъгляво, неразбираемо, обаче звучи много меринджейски.Драги Кирчо, вие не сте "проект" на Радев, вие сте машА. Но понеже сте с някаква комарджийска жилка, залагате за себе си на червено. Само да те светна - машата бърка в огъня и се гори и пържи, а на тоя дето я държи нищо му няма. И помни:Колкото по-високо се качвамайм0ната, толкова по-добре се вижда голияЙzадник
117
11
 
0
 
! Отговори
Давай Канадецо! преди 2 години
Давай Кирле! С теб сме!
116
10
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
севде...дианчета...анонимни и десетките по путин...минусите ви не променят Фактите...Човешките си имаме ценности заложени ни генетично...жестоки и кръвожадни империи не са могли да го променят...вие с по 30-50 минуса...жалки сте,Подкрепа г-н Петков,г-н Василев!
115
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименгроб и "почтенност",почтенно ли бе боко на когото се доверихме...дадохме му пълната власт над животите си...да се продаде на путини пеевски...на божков бре...да продаде Народа ни за сребърници,предпочел безполезни хартийки пред шанса да остане в Историята ни...да го почитаме...да му строим паметници...той се продаде...продаде България!...еднокнижник...селски тарикат...тарикатите винаги свършват като *** по нашите географски!Бог да пази България...и приятели!
114
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен"чобанин"...дедите на милиони Българи са били чобани...не е обида...да си пр.ст.тут.а е срамно!"чобанина" те кани да те повози"шофьор на самолет е" и боко кани...така загина гьобелс...лъжещ себе си и господаря си!елате да ви повози "чобанина" Сина на Народа ни!той ще се качи в "джипката"...а вие в самолета му?...пред камери бре!...возене просто!
113
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом тоя чобанин ти е президента е ясно какво и е твоето ниво!
112
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ББПочъено ли беше Петков да даде 35 млн лв от нашите пари за една гола нива наречена завод за електромобили, офшотен стартъп с два пъти фалирала албанска фирма?
111
7
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков!Народа ни е оцелял защото винаги е разпознавал искренните и почтенните!Ще "избухнете" бъдете уверен,сусловието,че продължите да работите за просперитета на Народа ни....за Справедлива България...Човешка...!предварително поздравявам м.йк.те на троловете на севда...руските и враговете на Народа ни!Бог да пази България...и приятелите ни от САЩ!...защо САЩ ли?децата ви висят пред посолствата им!...Сибир е свободен,ама...квас!
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха ха! Кирето ми напомня за Остап Бендер.
109
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На рамо да си го носите клепоухият!!!!!!!!!!!!!!!!!