За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой

Подел антимафиотския фронт, когато му били засегнати интересите
128
За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой
Снимка: БГНЕС

Румен Радев е фалшив герой, защото вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които преди това завладяваха институцията и България се превърна в една завладяна държава, коментира кандидатът за президент Лозан Панов пред bTV.

Още по темата


„Спомняте ли си времето на г-н Пеевски, нямаше хора, които говорят за него. Тогава моят глас беше абсолютно самотен. В момента, когато се претърпя този конституционен катарзис, когато всеки започна да вика и да крещи, всеки започна да обяздва този протест, тогава аз замълчах, защото не искам да ставам част от един фалшив герой“, каза Панов.

Според него конституционният катарзис не е в обществен интерес, а е личен на кампанията на Радев.

"Той обязди този процес, той поде антимафиотския фронт. Това се случи едва тогава, когато беше засегнат неговият интерес“, каза още Лозан Панов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Румен РадевЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
10
 
! Отговори
Кирчо преди 2 години
Те сега всички са професори,нали се разбра как се получават титли.лъжа,лъжа и пак лъжа.И стават преподаватели .консултанти и как 45% да не са тотално неграмотни когато който преподава е недоучил измамник и такъв беше готов да управлява. Чантажиите са били винаги по-богати от работниците.Винаги е имало експлоатация и ще има.Така е в цял свят никой да не се заблуждава.
73
5
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Лозаната нема никакъв шанс. То в "Да, Афганистан", нема нито един политик с достолепно излъчване, да кажеш от раз: "Ето, човека";))) Се едни такива остъргани, издухани, саксийни градски типове или остри селяци... Колкото до Радев и Гешев, ложите се разбраха и Гешев и Узунов се помириха. Братя масони;)))
72
7
 
13
 
! Отговори
Започва се преди 2 години
Това е то предизборната кампания. На ДБ им е много добре ясно, че Лозан Панов няма шанс. И защо го предлагат? На практика помагат на кандидата на ГЕРБ и ДПС срещу президента Радев
71
0
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 54. Именно, ако искаш да променяш съдебната система трябва да направиш партия, а не да се кандидатираш за парадна фигура. Промяна на съдебната система като президент е като да намаляш замърсяването като хвърляш *** си в двора на съседа. Президента няма конституционните правомощия да прави съдебна реформа. Така, че тази мантра или е просто опит да привлече неуките към %-та си или показва, че дори съдия от конституционния съд не е наясно с разделение на властите!
70
12
 
20
 
! Отговори
daweda преди 2 години
нито един от тея кми няма шанс срещу Радев!
69
2
 
18
 
! Отговори
БГ Гражданин преди 2 години
Оле Оле. Уж съдия пък почна да се излага. Като го гледам ква лява китка е не може нищо да вдигне камо ли "юмрук".
68
0
 
12
 
! Отговори
факт! преди 2 години
Дано поне да събере 6 % , ...ами няма шанс . Издигат го за да не пречи в съд. система , точно както Мая Манолова бе предложена за Омбудсман , за да не пречи на ВСИЧКИ в Парламента-мента-мента !
67
0
 
17
 
! Отговори
Да , ама не ! преди 2 години
''Истинските герои'' са такива като убиецът на Милен Цветков , и тези от съда които го съветват как да напусне държавата , преди да влезе в затвора ...., нещо нормално за България .
66
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има нещо нестабилно в този човек. Мятка се насам натам. Избраха го едни, а служи на други... И авторитетът му в съдебната система е много съмнителен.
65
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чуеш ли българско правосъдие и те напушва смях. Страната е на този хал заради продажните им души, като четеш за престъпници с n-броя висящи дела и той извършил следващото престъпление, как да гледаш на такива хора. Там е най-фалшивата история. Кога са осъдили някой от върховете за тези 30 г. демокрация. Само знаят да си вземат големите коледни премии, за фалшивата им работа.
64
3
 
10
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Не виждам къде Панов нарича конкретно президента "фалшив герой". Не коментирам дали президента е такъв или не, а само това, че Панов има нещо съвсем друго предвид и тук пак ставаме свидетели как "медиите" си измислят новина.
63
16
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Голяма изненада ще бъде ако Радев се добере до балотаж.
62
0
 
11
 
! Отговори
нали ! преди 2 години
То И ФЪФ съд. система ПРАЩИ от фалшиви герои , 99 % !На практика се вижда !
61
0
 
8
 
! Отговори
Ами фалшивия герой преди 2 години
..като е бръснат и с гола глава като клепоух член....ПО- УМЕН ЛИ Е...ха,ха,хаааааааа
60
8
 
1
 
! Отговори
ЧОКО преди 2 години
Така,както медиите създадоха героя Борисов,така създадоха и героя Радев.Сега няма подходящ за следващ герой.Чакаме.
59
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков въобще го изключвам от големите "играчи" за този пост. Мекотело и марионетка, добави към биографията си и лъжец.Слушах внимателно г-н Панов, безспорно е човек с качества и дар слово, не може и да бъде друго, професията му е такава, но има едно голямо"НО", което ми направи силно впечатление.Когато каза, че е потърсил помощ от Радев и не е получил такава подкрепа, защо се е отказал? Независимо, че е бил единствен глас...като Президент отново ли ще се откаже, ако го притиснат?
58
8
 
10
 
! Отговори
КАЗВАЙ РАДЕВ.... преди 2 години
ТОВА ЧЕ СИ "ФАЛШИВ ГЕРОЙ" И ГЕНЕРАЛ НА 4-РУСКИ ЛЕТЯЩИ ЩАЙГИ ---ЦЕЛ НАРОД ГО ЗНАЕ....!!!!! ТИ КАЖИ --КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА ДА НАЗНАЧИШ КОКОРЧО СЪС 100% СОБСТВЕНОСТ НА ОФШОРНА ФИРМА ЗА ФИН.МИНИСТЪР И КИРЕ-ТРИ ВОЛТА/канадецо/ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР......КОЙ И КОЛКО , БАКЕ....!!!!
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Мандата във ВКС свърши и Панов си търси работа. Не стана да махнат Главния Прокурор и да сложат него на негово място, ще трябва да почака две години. И сега търси популярност. Личното ми мнение, че има леко изкривено, творческо мислене, което не се възприема от широката публика и тя трудно /а зависи от нея/ ще го избере.
56
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние имахме президент агент на държавна сигурност,след това военнен и още какви ли не.Този е с най-добро реноме сред всички президенти досега и най-подходяща автобиография за президент.Предппчитам него пред военнен двоен агент и филолог по латински.
55
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев освен че е фалшив герой е и двоен агент.