За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой

Подел антимафиотския фронт, когато му били засегнати интересите
128
За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой
Снимка: БГНЕС

Румен Радев е фалшив герой, защото вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които преди това завладяваха институцията и България се превърна в една завладяна държава, коментира кандидатът за президент Лозан Панов пред bTV.

Още по темата


„Спомняте ли си времето на г-н Пеевски, нямаше хора, които говорят за него. Тогава моят глас беше абсолютно самотен. В момента, когато се претърпя този конституционен катарзис, когато всеки започна да вика и да крещи, всеки започна да обяздва този протест, тогава аз замълчах, защото не искам да ставам част от един фалшив герой“, каза Панов.

Според него конституционният катарзис не е в обществен интерес, а е личен на кампанията на Радев.

"Той обязди този процес, той поде антимафиотския фронт. Това се случи едва тогава, когато беше засегнат неговият интерес“, каза още Лозан Панов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Румен РадевЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, на тоя няма ли кой да му каже да не си вдига толкова високо очилата?!
33
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради всички обратни, които изпълзяха от канала, ще грасувам за Радев. Един президент трябва да има и визия.
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лизанчо говори за себе си май. Първо да каже КОЙ го инсталира за шеф на ВКС. В момента той е фалшивия герой, целува ръка на дебелевски за да стане шеф, а после го играе борец срещу статуквото което бори главно като се цупи сърдито и напуска обидено заседанията на ВСС. Реално не е направил нищо за реформиране на съдебната система освен празни приказки и политикантстване.
31
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече е ясно,че всички са срещу Радев.Така ли провеждате промяната?Така ли ще махнете мафията,Герб и ДПС?
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно е, че г-н Панов прави всичко възможно да не отиде на балогаж. Първо неговата Вице се изплющя, че е фен на еднополовите бракове, сега Радев бил фалшив герой! Не виждам кой ще го подкрепи освен феновете на Истамбулската конвенция!
29
4
 
21
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Панов стига се прави на честен и справедлив , знае се на каква цена взе апартамента , знае се пред чий кабинет стоя за да станеш председател на ВКС! Такс че поне направи нещо , че подчинените ти съдии да вземат правилни решения!
28
12
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
На балотажа Рундю ще загуби.
27
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не го подказвайте пред хора, че ще ни се смеят. Изглежда на луд. Да не е гербав памперс и тоя бе?!?
26
8
 
19
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 2 години
лузърите и аутсайдерите се включиха в призива на другаря Румен Радев за организиране на метеж с това, че им бяха обещали техните партайгеносета да бъдат назначени и да бъдат включени на хранилката, когато вземат властта, главно ДБ и мутрите на Мая и хаджигенчо
25
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо си подстрижи косата, какво е това?!
24
21
 
23
 
! Отговори
Мъка, мъка преди 2 години
Мека китка в атака срещу български герой. Слава на Радев
23
25
 
29
 
! Отговори
Леда преди 2 години
Радев - президент от първия тур! Герберасти и либерсти в канала!
22
11
 
24
 
! Отговори
така е преди 2 години
Може и да е прав Панов, НО ако не беше Радев, КОЙ щеше да легитимира протеста?Министерски съвет и НС бяха овладяни от ГЕРБ. Съдебната власт, като изключим Панов също е овладяна. Ако единствената неподвластна на ГЕРБ власт остана президента. Но трябваше да дойде точният момент. Гешев свърши тази работа като се помисли за ръката на Господ. Иначе и на Радев гласа щеше да е самотен като твоя, а резултата от твоя самотен глас имаше ли? Каквото и да си говорите, хората застанаха зад президента Радев!
21
18
 
11
 
! Отговори
НА ЛОВ ЗА БАЛЪЦИ преди 2 години
ТОЗИ ИНДИВИД ПО БТВ- ДО ПРЕДИ ДА НАХЛУЯТ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, НЕ СЪМ ЧУЛ РАДЕВ ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО..Я ДА СИ СПОМНИМ- 2019Г- ТОЙ И ДЕСА ТРЪГВАТ НА ПОСЕЩЕНИЕ, СПИРАТ ГО ЖУРНАЛИСТИ- ТОЙ- ..ГЕРБ КРАДАТ, МНОГО КРАДАТ, ДАЙТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, КАЗВА КАНА РАЧЕВА- НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ- ГОСПОДИ КАКВО НИЩОЖЕСТВО....А СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА- ОСТАВКА Н И Щ О Ж Е С Т В А СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! А ТОЯ Е СЪЩИЯТ- ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ НА КУКИЧКАТА ЗА БАЛЪЦИ
20
7
 
27
 
! Отговори
ХОРА БДЕТЕ! преди 2 години
Тоя, без да го знам какъв е -доста ми прилича на "мека китка". Но като четох вчера, че кухата лейка-вицето му ,щяла да агитира за еднополови бракове- всичките ми съмнения паднаха. Вече започнаха да издигат психично болни за кандидат президенти! Тъй нар. Демонична България с оня с големия нос и те вкараха явна лесбийка в Парламента....ХОРА-БДЕТЕ-НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ! ИМАТЕ ПОНЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НЕ ИЗБИРАТЕ ГНИЛАТА НЕМОРАЛНОСТ!
19
0
 
13
 
! Отговори
Летящия холандец преди 2 години
Е много е умен Лозьо!
18
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лозан Панов сложи кръст на кампанията си още с първото интервю. Отличник!
17
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ показаха що за стока са..Радев наистина води сам войната с мафията.
16
11
 
35
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
По-добре фалшив герой, отколкото анимационен герой като бай Лозко!
15
19
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мисля, че Панов е прав. Радев още от първите си дни като президент започна да говори за състоянието на държавата и беше оплюван от герберастията. Радев не млъкна и това принуди Гешев да направи онази позорна акция в Президентството.