За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой

Подел антимафиотския фронт, когато му били засегнати интересите
128
За Лозан Панов президентът Радев е фалшив герой
Снимка: БГНЕС

Румен Радев е фалшив герой, защото вдигна юмрук тогава, когато на неговата врата почукаха тези, които преди това завладяваха институцията и България се превърна в една завладяна държава, коментира кандидатът за президент Лозан Панов пред bTV.

Още по темата


„Спомняте ли си времето на г-н Пеевски, нямаше хора, които говорят за него. Тогава моят глас беше абсолютно самотен. В момента, когато се претърпя този конституционен катарзис, когато всеки започна да вика и да крещи, всеки започна да обяздва този протест, тогава аз замълчах, защото не искам да ставам част от един фалшив герой“, каза Панов.

Според него конституционният катарзис не е в обществен интерес, а е личен на кампанията на Радев.

"Той обязди този процес, той поде антимафиотския фронт. Това се случи едва тогава, когато беше засегнат неговият интерес“, каза още Лозан Панов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още по темата: Румен РадевЛозан Панов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде и тоя почна с плювните. Не ми харесва Радев, но от година и 4 месеца ни заляха с всякакъв вид помия.
53
1
 
18
 
! Отговори
хееееееехехе преди 2 години
ТОЗИ пък,ЛОЗАН ПАНОВ,той какъв е???Не само фалшив,ами тотално измислен някакъв изкукуригал...Тоя е от плевнята по-зле!
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено, че за Панов Радев е фалшив герой, защото Панов иска да е президент, но ще си остане с искането. И така.
51
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквах повече от Панов. От първото интервю започна да хвърля квалификации. По-скоро да беше се кандидатирал за партиен лидер, за президент трябва друга гледна точка, доста по-висока от неговата. Войната нищо не донесе, тръгнахме надолу, не знам кога ще го разберат.
50
5
 
6
 
! Отговори
ЗА СВЕДЕНИЕ: преди 2 години
ОФШОРНАТА ФИРМА --"Акселберт Лимитед"на Роуд Таун с 1873705 /Тортола п.к.4649, Кларън Томас Билдинг----е 100%-ова собственост на Асен Василев от служебното правителство на Радев, назначен за финансов министър!....КАЗВАЙ КВО ПРАЙМ СЕГА РАДЕВ....ТИ ЗНАЕШЕ ЛИ ГИ ТИЯ ВРЪТКИ И КОЛКО ТИ ПЛАТИХА ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО, ЗА ДА БЪДЕШ СЪУЧАСТНИК В ТОВА ДЕЛО.........??!
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С дълга коса, брадясал, с прикрити (и не толкова) хомосексуални наклонности. Как го виждате тоя като президент? Аз никак.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закъснелият Бийтълс,поне освежава есенния пейзаж.Много повече емоции предпоставя,отколкото амебата на герб.Идва му отвътре.Жалко, че стана човек на Ристю.Но ако гъделичка този имидж,Радев,може да почака.
47
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
по отношение на другаря Радев си спомням Решетников, припомням си Решетников и пак Решетников, иначе ооо дааа НАТО-вски генерал, но на подчинение на Кремъл
46
6
 
14
 
! Отговори
КВО ПРАЙМ СЕГА РАДЕВ преди 2 години
Оказва се че Кокорчо е бил 100%-ов СОБСТВЕНИК НА ОФШОРНА ФИРМА , КОГАТО Е НАЗНАЧЕН В ТВОЕТО "СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО" , БАКЕ ....??! ..КАЗВАЙ КОЛКО И КОЙ ТИ ШАРИ , ЗА ДА ГИ НАЗНАЧИШ ЗА МИНИСТРИ...??!
45
2
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Когато Панов отговори какви правомощия и възможности ще има повече като президент отколкото като член на ВКС за съдебна реформа тогава може да започне да се опитва да води кампания! Като съдия във вихъра на проблема нищо не е направил, а видиш ли като президент щял да прави съдебна реформа. Ама явно съдията не е чел конституцията, че сме парламентарна, а не президентска република и промени в законите не се гласуват от президента, а от парламента!
44
9
 
16
 
! Отговори
Егати преди 2 години
Оооо, Лозанов, не посягай на Радев! Голяма грешка! Ако беше от хората за промяна към ред и законност, щеше да помагаш на Радев, а не - да му пъхаш пръчки в колелото.
43
13
 
16
 
! Отговори
защо преди 2 години
Народът го е кръстил Фигурант защото е фалшив герой.
42
10
 
10
 
! Отговори
Исихастов преди 2 години
Абе Радев и Герджиков не стават, както и тоя хитрец. Но иначе е прав че чорапа се активизира откак му нахлуха в прецеденството. Ако някой не помни , в началото на мандата на чорапа някой е оказвал натсик върху него и това го каза тогвашния служебен премиер, но чорапа си мълчеше тактично.
41
8
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 2 години
Само Сидеров е герой.Чукалов-и .ТОЙ
40
3
 
21
 
! Отговори
ВЪДИЧКИ ЗА БАЛЪЦИ преди 2 години
Л ПАНОВ ПРЕД БТВ- ..ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА РЕФОРМИРАНЕ НА БГ СЪД..ВОДЕЩ- КАК ЩЕ ГО СТОРИТЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТ- НЯМА ДА ИМАТЕ НИКАКВИ ПЪЛНОМОЩИЯ ЗА ДА НАПРАВИТЕ ТОВА...МЪЛЧАНИЯ, А ПОСЛЕ- ЩЕ НАПРАВЯ РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...ИМА ОПОРКИ ЗА БАЛЪЦИ И СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ТЯХ
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ и протежетата им са фашистки заптиета..
38
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прилича на пиян музикант.
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вицето на този образ е ЛГБТ. Този като го гледам и той. ДБ се финансират яко от ЛГБТ. Мислете!
36
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Радев воюва с мафията.Факт.
35
3
 
18
 
! Отговори
УЙДУРМИ ЗА БАЛЪЦИ преди 2 години
ЛОЗАН ПАНОВ ПРЕД БТВ- БОРИСОВ ДАДЕ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА ДПС- ВОДЕЩ - КАК СТАНА ТОВА- ЛОЗАНОВ ЗАПОЧВА ДА СЕ ХЛЪЗГА/ МНОГО Е ХЛЪЗГАВ/ ДА ОБИКАЛЯ И ИЗВЕДНЪЖ КАЗВА- ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ- ВОДЕЩ МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ ФАКТИ И НЕЩО ПО ТОЧНО- ЛОЗАНОВ ИЗВЪРТА РАЗГОВОРА В ДРУГА ПОСОКА- ОПОРКИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА- СЕГА ГИ ПУСКА И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ЗА НАПРЕД- УЙДУРМИ ЗА БАЛЪЦИ НА ВЪДИЧКАТА ЗА ИЗБИРАТЕЛИ.