Коалицията Цветанов – Москов издига Горан Благоев за президент

Кандидатът за вице е д-р Ивелина Георгиева
10 окт 2021 14:10,
44
Коалицията Цветанов – Москов издига Горан Благоев за президент
Снимка: БГНЕС

Коалицията Национално обединение на десницата (НОД) издига кандидатурата на журналиста Горан Благоев за президент. За вицепрезидент те залагат на д-р Ивелина Георгиева.

„Не съм си представял, че един ден ще имам шанса и отговорността да застана като кандидат за президент на политически съюз, който така добре да отговаря на моите възгледи“, заяви популярният телевизионер, решил да се впусне в надпреварата за „Дондуков 2“, цитиран от БГНЕС.

„Животът на нашето поколение перманентно преминава през площадите. Амбицира ме това винаги да защитавам национални каузи, без значение какво ми коства“, допълни той.

Горанов увери, че акцент в неговата работа, ако бъде избран за поста, ще бъде поставен върху това България да се превърне в реален фактор на Балканите, както и държавата да прави много повече за сънародниците ни зад граница.

Още по темата
„Разликата между нас и останалите кандидат-президентската двойки е, че те предлагат обединение около самите себе си, а ние предлагаме обединение около ценности“, посочи още Горан Благоев. „България веднъж и завинаги трябва да приключи зависимостите си от Русия и да развива отношенията си с нея като равноправен субект“, каза още той в речта си.

Като медик кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева постави акцент върху необходимостта от активна информационна кампания, която до помогне на хората да преодолеят недоверието и страховете си срещу COVID-ваксините. „Тук съм, защото ми омръзна да чакам“, каза още тя за решението си да влезе в политическото състезание.

Председател на предизборния щаб на двете формации в обединението, оглавявани от Цветан Цветанов и Петър Москов, ще бъде Теодора Димова. „Време е за диалог, за дебати, за активност. Бъдещето на България е в нашите ръце, нека да го напишем заедно“, за тя по време на представянето на кандидат-президентската двойка.
В НОД влизат партиите „Републиканци за България“ и КОД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тия че спечелят един голям мукар)
31
0
 
0
 
! Отговори
Бе преди 2 години
До до 35/Еретикшто не дойдеш да ми го лапнеш?
30
0
 
0
 
! Отговори
до до35 преди 2 години
Българската православна църква не е икуменистическа. Преди десетилетия е членувала в Световния съвет на църквите, но го е напуснала. Всеки, който твърди, че е икуменистическа, е клеветник и по това се уподобява на дявола.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
изгорел си Горанеее
28
1
 
4
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
Тази коалиция много го е закъсала,щом е излъчила такъв кандидат. Като си спомним, че водеше религиозни предавания в Бнт,изборните им резултати сигурно ще се нуждаят от литургия :-)))
27
4
 
1
 
! Отговори
до 35/Еретик преди 2 години
Другарю, точно вие сте еретика щом не знаете, че Българската православна църква е икуменическа. Патриарх Евтимий и Теодосий Търновски навремето са приели икуменизма от Григорий Синаит, а той го е приел от Григорий Палама, който е негов духовен учител и създател на икуменизма. Григорий Палама превръща молитвата към Господа в медитация. православен
26
1
 
2
 
! Отговори
Еретик преди 2 години
Само това ни оставаше - един икуменист да ни обедини с всички възможни ереси.
25
5
 
2
 
! Отговори
ДОСТОЕН БЪЛГАРИН преди 2 години
Горан Благоев е един достоен българин-християнин. Сега шансът му за успех е малък, но неговата звезда ще изгрее при Новия световен ред, когато за поста "държавен глава" няма да могат да кандидатстват не легитимни кандидати и партии. Иначе, дс-офицерите в Светия синод много го мразят и има защо... телевизионер
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам кой ще гласува за този. Патологичните русомразци са в ДБ, едва ли някой ще се заблуди. Горан тотално се компроментира, като Светият Синод дори забрани на свещениците да участват в неговото предаване. В омразата си срещу Русия той не се посвени да посегне дори на фигурата на св. архиепископ Серафим (Соболев), наричайки го агент на Москва, когато всъщност той е избягал от болшевишкия режим в България, както и много други белоемигранти.
23
5
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Демократите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да разделя нацията.
22
5
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Този не го ли бяха изгонили от БНТ по оплакване от БПЦ? То в БПЦ половината са с руски пагони май, та нормално :)))))))))))))))))))))))))))))))
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
цвъци ще пробва да прави герб 2, ама трябва да намери друг човек с харизмата на борисов. иначе - нанай парламент...
20
15
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Доказан български патриот, неслугуващ на крепостните. Подкрепям!
19
4
 
13
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
А нов завод за асансьори,ще строят,ли?
18
6
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Горан президент ама на Синода нали е поп :)))
17
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горан Благоев по рушенето на комунизма и Путин го бие само Ревнелиев!
16
16
 
9
 
! Отговори
Отлична кандидатура преди 2 години
Г.Благоев е доказал се българин и патриот
15
4
 
30
 
! Отговори
Кандидат преди 2 години
То май само аз не съм се кандидатирал!Къде става записването?
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хм, кандидат с 0,02 % от гласовете:-))
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петър Москов не се спря.От Кобрата скочи на Цвъки.