Коалицията Цветанов – Москов издига Горан Благоев за президент

Кандидатът за вице е д-р Ивелина Георгиева
10 окт 2021 14:10,
44
Коалицията Цветанов – Москов издига Горан Благоев за президент
Снимка: БГНЕС

Коалицията Национално обединение на десницата (НОД) издига кандидатурата на журналиста Горан Благоев за президент. За вицепрезидент те залагат на д-р Ивелина Георгиева.

„Не съм си представял, че един ден ще имам шанса и отговорността да застана като кандидат за президент на политически съюз, който така добре да отговаря на моите възгледи“, заяви популярният телевизионер, решил да се впусне в надпреварата за „Дондуков 2“, цитиран от БГНЕС.

„Животът на нашето поколение перманентно преминава през площадите. Амбицира ме това винаги да защитавам национални каузи, без значение какво ми коства“, допълни той.

Горанов увери, че акцент в неговата работа, ако бъде избран за поста, ще бъде поставен върху това България да се превърне в реален фактор на Балканите, както и държавата да прави много повече за сънародниците ни зад граница.

Още по темата
„Разликата между нас и останалите кандидат-президентската двойки е, че те предлагат обединение около самите себе си, а ние предлагаме обединение около ценности“, посочи още Горан Благоев. „България веднъж и завинаги трябва да приключи зависимостите си от Русия и да развива отношенията си с нея като равноправен субект“, каза още той в речта си.

Като медик кандидатът за вицепрезидент д-р Ивелина Георгиева постави акцент върху необходимостта от активна информационна кампания, която до помогне на хората да преодолеят недоверието и страховете си срещу COVID-ваксините. „Тук съм, защото ми омръзна да чакам“, каза още тя за решението си да влезе в политическото състезание.

Председател на предизборния щаб на двете формации в обединението, оглавявани от Цветан Цветанов и Петър Москов, ще бъде Теодора Димова. „Време е за диалог, за дебати, за активност. Бъдещето на България е в нашите ръце, нека да го напишем заедно“, за тя по време на представянето на кандидат-президентската двойка.
В НОД влизат партиите „Републиканци за България“ и КОД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ЗА ДА Е ПЪЛНА КАРТИНАТА ТРЯБВА ДА ИМА И НОМЕНКЛАТУРА ОТ ОТДЕЛ ИДЕОЛОГИЯ И ПРОПАГАНДА НА ЦК НА БКП !!!
11
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Одобрявам!!!
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до анонимен 8 ; Ами "прихвани" го ти бе , щом си толкоз открехнат ?! Който може - "прихваща" , който не може - задава отговори ...
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нелоша кандидатура, но все пак станаха много десните кандидати. Нужен беше само един и всички десни сили да застанат зад него. Само така можеше да бъде отстранен фигуранта.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой по-долу е написал, че църквата се била включила в политиката чрез Г. Благоев. Ако понятието "църквата" визира БПЦ, тогава твърднието е просто лъжа. Г. Благоев няма общо с БПЦ, ако изключим факта, че се пише православен. Всъщност още преди 5-6 години Синодът забрани на свещениците от БПЦ да гостуват в неговото предаване заради безбройните интриги и клевети от негова страна. Всъщност хората, които инициираха свалянето на предаването му, бяха вярващи от БПЦ, на които им омръзнаха клеветите му
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е тази луда договорка всяко вице да е жена?Полудял елит от мухльовци,а Благоев е типичният пример.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Да не би някой да "прихваща" Рашков за 19-те луксозни имота, някои от тях - имения... Който може - краде, който не може гледа сеир...
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цветанов е продал апартамента с асансьора,за да финансира кампанията си.Е,бълха го ухапала.
4
7
 
8
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
Тоя е уволнен от БНТ журналист,водещ религиозно предаване.И църквата накрая се включи.Сега остава и някой от факултета или Столипиново да се кандидатира и цирка ще бъде пълен.
3
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига бе!И тия взеха народа за подигравка.*** и пульо е кандидат за президент.Кой плаща на *** и Пульо?Толкова много ли е откраднал Цветанов,та има пари и за президентска кампания?И няма ли най-накрая някой да го подпука за 6-те апартамента?
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пфхаха естествено първият коментар е откъде го изсмукахте пък тоя, кой е па тоя, я го вижте на ко прилича и т.н.Скука и дивотия родна, мила!
1
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъде го изсмукахте пък тоя?