Цветан Цветанов се явява като нов политически играч

Събира бивши кадри на ГЕРБ, ДСБ и СДС
Обновена: 27 сеп 2020 16:18 | 27 сеп 2020 16:11, Петя Славова
95

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нов играч се появява на политическата сцена от днес. Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов учредява днес своята партия Републиканци за България.

Точно преди седмица Цветан Цветанов представи част от Инициативния комитет. Сред тях са бивши кадри на ГЕРБ, но и на партии като ДСБ и СДС. Известни спортисти, като олимпийският вицешампион Благой Благоев, телевизионният журналист Горан Благоев, лекари, университетски преподаватели, български мигранти от страни в Западна Европа, Австралия и Америка.

Още по темата

Цветанов позиционира "Републиканци за България" в център-дясно, предава Bulgaria ON AIR. Той даде заявка, че партията ще работи за запазване на евроатлантическата посока на развитие на страната и увери, че това не е лидерски проект. Като свои евентуални партньори посочи центристки и десни формации.

Сред основните цели на партията са гарантиране на гражданските права, повишаване на качеството на живот и ускорено икономическо развитие на регионите.

"Ще се залагана на ефективно електронно управление, електронно гласуване, за да се превъзмогне страха", заяви Цветанов. Той призова за нормалност на отношенията в партията.

"Нуждаем се от политически проект, които да обединява всички, независимо от тяхната възраст, образование и религия. На страната ни ѝ липсва ясна посока как да стигне до българите в чужбина", допълни той и поиска оставката на сегашното правителство.


 


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Пак тоя преди 1 седмица
До Питащ За облагите, които са имали от ГЕРБ и заради които са изгонени от ГЕРБ, само че тоя път слънце Цт.
85
0
 
17
 
! Отговори
Един наблюдател... преди 3 седмици
СССССС стари *** - Нов бардак. Тоя филм сме го гледали вече. Дали спонсорите са заложили на куция кон? Винаги има слепци, които блажено да повярват в поредният месия, роден от вътрешната конкуренция, създадена от кукловодите. Но понеже народът взе да се окопитва за всеки случай пуснаха и другия кон - Славчо, за да има по-голям избор при залаганията... Интересно ще е.
84
1
 
1
 
! Отговори
Стефанов преди 4 седмици
Цветанов,извади новите фигури на партията та нали искаме нови политици, експерти, управляващи, успех на РБ очакваме много, всички искаме промяна!
83
0
 
2
 
! Отговори
Bg. преди 4 седмици
Троянския кон на ГЕРБ.
82
0
 
2
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 4 седмици
А ПЕТЪР КЛИСАРОВ ПЪК, ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ КАНАДСКОТО ЯДРЕНО ЛОБИ :)
81
1
 
0
 
! Отговори
АСЕН ИЛИЕВ преди 4 седмици
РЕПУБЛИКАНЦИ ИМА В АМЕРИКА :)
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
РБ=1/2 от ГЕРБ. Има ли някой, който да каже, че равенството не е вярно???
79
2
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 седмици
Цецо, ще гласувам за тебе, ако ми дадеш ключовете от някой апартамент. Предпочитам този в Бояна, но може да се задоволя и с този в Малинова долина. А бе не искам да е първи етаж, искам да е в тих квартал.
78
0
 
2
 
! Отговори
88465 преди 4 седмици
РБ=1/2 от ГЕРБ.
77
0
 
10
 
! Отговори
Питащ преди 4 седмици
Чудя се на мотивите на всички последвали Цв. Цв.! Питам се са какво ги заплени той ? С действието и провалите му като вътрешен министър, за които плащаме всички след присъдите ! С имотните му сделки? Какво кара тези интелектуалци да го следват? Каква е целта им, качвайки се в новия политически автобус? С какво ги привлече всички тези млади в залата? Не може лице, което е било двигател през годините в ГЕРБ сега да х.р.а.ч.и срещу ГЕРБ! Къде отиде моралът в действията му? Липса на почтенност.....!
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Все пак единственото положително от Цветанов е,че ще издърпа част от избирателите на ГЕРБ и ще спомогне за техния разгром на изборите...
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Който подценява ченгето цветанов - греши.
Цецо държеше тиквата за топките, цецо има ресурсите на козяк и организацията на герб.
74
3
 
4
 
! Отговори
Георг Краев преди 4 седмици
Човек целувал ръката на Барба Ганьос няма как де е играч на каквото и да било друго освен на забавната физкултурна игра "мижитуркова люспеница"
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дариткова предполагам, че беснее от тази изява на Цв.Цв., но засега успява да се сдържа и не сипе люти клетви по негов адрес. "Юрдечката" не е открила канонада по Републиканската България, понеже ББ не й е наредил да стори това. Победата на ГЕРБ в частичните избори касае шест маломерни села и Септември, така че не е знакова. Ако опозицията успее сега да неутрализира проф.М.Константинов, може да се смята, че това е голяма стъпка в посока победа на парламентарните избори. И протестите да продължат
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Факт е, че Цв.Цв. използва ситуацията с недоволството срещу ББ и формира нова партия с хора предимно от ГЕРБ, с което си "върна" на Падишха свалянето му от всички ръководни постове преди няколко месеци. На първо време той ще бъде твърду срещу Падишха, т.е. реално срещу ГЕРБ, така че в оставащите 5 месеци ще се види доколко ще успее да се намеси активно в политическата игра. Амбициозен е нищо чудно г-жа Херо да заложи на него. Ще видим отговора на Меркел, разбирай ЕНП, на такава акция.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоз колко апартамента иска ???? 100 ли ? Кофчега джоб няма .Да се дава шанс на младите ,а не на дърти ченгедджисти не знаещи значението на думи като КЛИЕНТ и ТРУД. Цял живот службогонство . Дегенерат
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пъзел не си решен си гласувай за партията на безпартийните като се създаде не за тия
69
15
 
4
 
! Отговори
Пъзелът преди 4 седмици
Ще гласувам за него. Щом българите го плюят яко значи това е правилният човек. За да се оправи страната трябва да се прави точно противоположното на избраното от Бай Ганьо. Като е шестак да сте доказали че е крал и да сте го вкарали в панделата. Извън властта е от сума ти време и е срещу Герб. Какво правите досега?
68
2
 
10
 
! Отговори
И дойде преди 4 седмици
Второто Пришествие и мъртвите станаха от гроба...Даже у нас един и партия направи!И живите тръгнаха след Мъртвия.Е тва само у нас може да стане - в Холивуд пасти да ядат.
67
2
 
17
 
! Отговори
ами, преди 4 седмици
Този "играч"вече сме го гледали.И не ни харесва.