Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
328
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
20 години,а стига толкова.
327
12
 
15
 
! Отговори
пецата преди 2 години
бацка ако те бяхме оставили на власт щеше до сега да сме затворени с КПП-та на изходити на градовете, ти при 4 заразени прибираше пейките по парковете, децата бяха затворени почти 1 година, работодателите си съкратиха работниците с по високи заплати и хиляди хора останаха на улицата, това беше бойковата 2020 г , бацка ти докара държавата до катастрофа а сега страдаме основно защото НЯМАМЕ ЮЖЕН ПОТОК и АЕЦ БЕЛЕНЕ които ти ги спря, ако бяха построени сега нямаше да усетим криза, ти си УНИЩОЖИТЕЛ
326
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Били сме най-бедни-пълни глупости,западняците ни завиждат как си живеем (при Баце де ,не сега) , че даже 12000 британци и много други се заселиха постоянно тук и работят като нас за да живеят , а не както на запад-живеят за да работят.
325
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво и да прави Бочко президента вече го е пуснал по улея надолу.
324
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво толкоз е станало?Имало зелени сертификати ,ами ще има, в цяла Европа ги има.
323
4
 
10
 
! Отговори
ПУ ТИН преди 2 години
Я, ФАТ/МАКО ЧАК СЕГА РАЗБРА ЗА ВИРУСА, СЛЕД БЛИЗО 2 ГОДИНИ?
322
10
 
12
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Тоя крадец защо не е в затвора???:!
321
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Баце , Бацееее-както казват старите хора: Ус-р=аха орталъка !!!!!
320
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бочко ми ти 12 години ни краде бе майна, ха сега спри се, резнаха ти крилцата и ще си у пандизу след година -две . Примири се, толкова ти е акъла като краде през плета.
319
12
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
А според него има ли нещо,за което да не е виновен Радев?Това ке е изненадата на века,ако чуя от него,че за нещо Радев не е виновен.
318
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОКО ми кат си толкова можещ и занаещ защо 13 години бяхме най-бедни бе чоджум?
317
9
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Били сме при Борисов на последно място в Европа? Майтапчии не! А къде бяхме само при Луканов , при Костов, при Виденов... , или при Тройната коалиция ,на която им бяха спряни всички Еврофондове за кражби и далавери? Защо ли за необолшевиките новата история на България почва отпреди 12 години?
316
10
 
7
 
! Отговори
. преди 2 години
Ще го обвинява, той друго не може да направи това му е играта да плюе другите.
315
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ ТОЯ БОРИСОВ? ОНЯ ДЕТО ЗАРАДИ НЕГРАМОТНОСТА МУ И ДАЛАВЕРИТЕ МУ БЯХМЕ 12 ГОДИНИ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА ЛИ?
314
12
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кадърните за 12 години доказаха ,че са достойни за доверието,което им гласува народа , а некадърните фалшиви управници за малко над 1 година доказаха поговорката -" Жабата като видяла коня да го подковават и тя надигнала крак"
313
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще е лошо за Борисов спечели втори мандат )
312
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, я кажи кой въведе борсите за ток и изпрати там държавните , а не частните фирми! Ще си признаеш ли? А тоя хаос с антиваксърите нали е дело на твои хора от ГЕРБ! Само че едно не съобразяваш: опозиционните партии трябва да се съюзят и да те пуснат ти да съставиш кабинет. Тогава ще отнесеш гафа с антиваксърските призиви, с повишените цени на тока и природния газ и през януари-февруари разгневените хора ще те свалят този път окончателно от власт.
311
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с годността на ваксините дано не е истина, че точно през октомври си сложих двете дози.
310
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов къде беше на 3-ти Март, Националния празник на България? В Турция на гости на Ердоган.
309
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма какво да обсъждаме, Радев е голямо недоразумение. Лош късмет извади народа с него. За 6 месеца срина държавата. Много беше бърз.