Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
643
1
 
23
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Вижте го колко е изтръпнал Фигуранта!
642
1
 
29
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Раде-еев, какво имаш в гърдите си, всичко друго но не и сърце. Не съм фен на ББ и ГЕРБ. Но ти, вместо да си правиш изборна кампания, вземи да излизаш всеки ден до изборите по телевизията и призови невярващите хора да се ваксинират. Кого ще управляваш бе, не виждаш ли че "яко се мре". Ти, и здравният ти министър сте главните виновници българите да са толкова разединени. Обединител..., нещастници...
641
0
 
19
 
! Отговори
Да бе да преди 2 години
Тоя военния ако спечели не ми се мисли какво го чака след 2.3 месеца.За негово добро е да не спечели изборите.
640
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента Радев със сигурност и много годър летец, но със сигурност не познава добре народопсихологията на българина, същото и за всички останали полит. лидери от Боко до Нинова които контактуват основно с партийният си актив. Това ще им изиграе лоша шега. Народа може и да не гласува или да не подкрепи никого.
639
0
 
7
 
! Отговори
Само герб преди 2 години
С винету напред
638
9
 
4
 
! Отговори
Довиждане преди 2 години
Народът ви обича до ГРОБ еднокнижници! Скрийте се! Не ви щем! Мутри вън!
637
3
 
18
 
! Отговори
Смешници преди 2 години
А българите очакват никога повече *** военен да става президент.Интересно, защо ГЕРБ пак бият вторите с 10 процента.
636
6
 
4
 
! Отговори
Довиждане преди 2 години
Довиждане еднокнижници!
635
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И въпрeки напъните на жалките *** Радев ще размаже подлогата на Боко! Бок off!!!
634
17
 
1
 
! Отговори
Прав е Президента преди 2 години
Край на робството на ГРОБ и Дие Пи Сие! Браво на новите формации без Чалгаря! Долу хунтата на Боко!
633
15
 
1
 
! Отговори
Прав е Президента преди 2 години
Отива си шайката на Боко! Отива на топло
632
1
 
17
 
! Отговори
5ОО ООО ООО(МЛН) ЛВ преди 2 години
ЛИПСВАТ ОТ АКТИВИТЕ НА БАНКА-ББР.....КОЯТО КИРО ПЕТКОВ ИЗТОЧИ ЗА 6 МЕСЕЦА... ..... КЪДЕ СА ПАРИТЕ, РАДЕВ..??....
631
6
 
2
 
! Отговори
akudд преди 2 години
бях силно притеснен, че България ще е без редовно правителство и парламент преди половин година. ДНЕС виждам само ПОЛОЖИТЕЛНИ моменти от това, че нямаме правителство. аз като обикновен гражданин днес виждам, че с правителство което ме ограбва и от временно правителство което НЕ може да краде...страда политика и депутата. което ме устройва прекрасно. АЗ вярвам, че целта оправдава средствата. АЗ искам и други политици да отслабнат .. нека всеки гласува като последния път
630
3
 
24
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 2 години
Твойто време свърши лъжлива фуражко. Този път ще те пратим в Сибир при ***.
629
1
 
23
 
! Отговори
докога ще чакаме ? преди 2 години
Радев и Киро ни показват нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ. Те дори са горди и продължават да се чувстват недосегаеми от закона ........ Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???.....Конституционния съд окончателно се произнесе по казуса !!!
628
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей лъжецо,с злобните очички,личи че си лъжец,първо си некадърник да оправляваш държава,то се видя,лъжеца казва че всичко е наред,хора ***,лъжеца казва че държавата е напред,комунистическата мафия прави трета национална катастрофа,нарушаваш конституцията ,кой те закача мръснико,таз страна не е твоя ,а на хората ,миризлиф.в ***,Гешев да те вкара той е избран ,а ти докара комунистическата мафия,но за вас закони не важат,лъжецо.
627
0
 
1
 
! Отговори
До Цирк преди 2 години
Верно ли бе.... ХАХАХА, страхотна идея за детска играчка по панаирите ! Жалко, че не съм Седларов, пари могат да се направят от това !
626
3
 
22
 
! Отговори
Ало Днес преди 2 години
Защо не публикувате новите снимки от ''спалнята на Борисов'', за да видят всички какви долнопробни монтажи използва Радевата глутница !!!
625
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз ще гласувам За Радев.
624
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще гласувам за Чорапите.