Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
623
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
200 коментара ги няма. америка за българия и фесчетата пазят ушко радев и кленовите листа от народното мнение. блага ракия радев. айде пуцай херо.
622
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скрий се бе!ОСТАВАТ ТИ ОЩЕ ПЕТ ДНИ,часовника трака но е в твоя полза.Марш от землянката........
621
3
 
25
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
На шайката не знам ама твойто време свърши !
620
2
 
23
 
! Отговори
ГЕРДЖИКОВ ГО СЪСЕЧЕ. преди 2 години
ИНТЕЛЕКТУАЛНО.......... ЧЕТЕТЕ ОБРЪЩЕНИЕТО НА ГЕРДЖИКОВ....... РАДЕВ, МАХАЙ СЕ......
619
1
 
23
 
! Отговори
Клюкярка преди 2 години
То не че ми е работа,ама дето има една дума - дето всички там и аз :))) Тоз човек не ми мяза на хубав-все недоволен,все сърдит,все приказва приказки дето ние, в махалата, де, секи ден си ги коминтираме ,а никога не е казал КАКВО ТОЙ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ Е НА ПРАВИЛ ?! А пък,дорде не речеш,авиатор бил и сигурно затуй все в небесата хвърка и ни веднажки не е слезнал на земята-приказките му все таквиз едни,несбъдни - що тъй ?! Та стига се е киприл и надувал -наш Пондьо е къде по-умен и възможен.Ами !
618
1
 
22
 
! Отговори
2 МЛРД ЛЕВА.. ЗА 6 М преди 2 години
ВЗЕ РУМЕН РАДЕВ, И НИ НАТОВАРИ ДА ГИ ВРЪЩАМЕ...ОЩЕ 5 ГОДИНИ=10.2=20 МЛРД ЛВ.... 20 МЛРД ЛЕВА ДЪЛГ
617
2
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ПРОКЛЕТ ДА СИ НАВЕКИ ЗЛО РАДЕВ ИЗЧАДИЕ АДОВО!
616
1
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЗЛО РАДЕВ: И КВО КАТО СЪМ ПРОТИВЕН ГНУСЕН И ДОЛЕН СВРЪХ НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК И БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛ!!! ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА МНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАРОД!
615
1
 
22
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Има една атракция в София от днес - на плочките пред Президентството има монтиран лост и на него се върти Радев - прави " коремното" без да спира . Поискал е и колимче , за да продължи с лицеви опори. Е, това може само Президента на България , все пак.
614
3
 
27
 
! Отговори
Историк преди 2 години
Жестока е сянката, която хвърля Борисов над Фигуранта ! Жестоко тъмна сянка! Фигуранта скача, гърчи се , но не може да излезе от сянката ! С пяна на уста се мъчи да крещи нелепици и простотии , но остава на височина до глезена на Борисов ! Така и ще си отиде от Првзидентството - натирен като куче !
613
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С голямо нетърпение очакваме всички господин Радев да ви свърши мандата и да отпразнуваме, че се отървахме от дявол сатана като теб Румба сбогом!!!
612
1
 
23
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Сега започва времето на лицевите опори!!
611
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти Румене си главния на шайката и дано скоро да не те виждаме и чуваме смотолявени изказвания от теб, срам за България!!!!
610
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мразя Радев безплатно.
609
1
 
21
 
! Отговори
ED преди 2 години
Ти си част от шайката! За съжаление, всички сте.
608
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, точно така ще покажем и ще започнем с триото Галева, Дончева и Хаджикакъв беше и още един там като им бием един хубав шут и този път няма да са в парламетна. Да се готвят и останалите еднодневнки които нищо не са направили за България но големи капацитети се изкараха.
607
4
 
31
 
! Отговори
Разлика преди 2 години
Разликата между проф. Герджиков и лентяя Радев е от Земята до Небето ! Герджиков е дал много на българската и световна наука , а Радев е изял много пари на България за носенето на една мазна фуражка !!! Професорът е давал и продължава д дава , Фигуранта е вземал само и продължава да взема ,без да е дал НИЩО !!!!
606
26
 
3
 
! Отговори
:) преди 2 години
Калинките смърдят, троловете на Пи Ар Севи мучат, а Радев ще смачка ГЕРБ още на първи тур и Кирил Петков ще е новия Премиер.
605
2
 
20
 
! Отговори
Кои са черв. тролове преди 2 години
Ами това са синовете на убииците от ДС. Цял живот те са били лапачи от държавната софра и такива искат да останат завинаги, затова толкова яростно лаят срещу демокрацията. Само, че всяко нещо си има край и краят на лапането им ще сложи Пентагона и НАТО.
604
4
 
27
 
! Отговори
Диагноза преди 2 години
Този човечец наистина е кух човек ! Никога толкова празен индивид не е бил поставян на върха на държавата ! Станахме за смях и на севернокорейските кокошки !