Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани

Гласувах срещу полицейщината, заяви той
21 ное 2021 12:29, Анисия Иванова
499
Борисов: Хората са отвратени, уплашени и стресирани
Снимка: БГНЕС

Гласувах срещу полицейско насилие, тази полицейщина, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като даде своя глас на балотажа днес.

Чакахме инициативните комитети да издигнат личности, зад които българите да застанат да могат да ги обединят, да могат да водят външната политика и най-вече добросъседство. Затова не издигнахме партиен кандидат, обясни още той.

"Доверихме се изцяло на избора на ректорите в България, на ВУЗ-овете, на най-голямото учебно заведение – Софийският университет. Гласувах срещу това полицейско насилие, тази полицейщина. Ден преди изборите да влезе полиция в СУ и други университети срещу политическия си опонент, това е резил", коментира още Борисов.

"Хората са отвратени, уплашени и стресирани. Затова избирателната активност е ниска", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


499
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
0
 
1
 
! Отговори
Аноцимен преди 2 години
Жаждата за кражби от герб забравиха как народа гласува на първите избори всеки викаше герб бойко като на митинг но това не беше оценено
370
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората са гладни и бедни от твоето управлание а стресирани я си ти защото идва времето да даваш отчет за парите и затова ти си уплашения
369
0
 
7
 
! Отговори
Гледам и не вярвам преди 2 години
И срам няма,направо без думи........
368
0
 
6
 
! Отговори
Коко преди 2 години
Уплашен си ти! Има защо.....
367
3
 
10
 
! Отговори
Хюстън, преди 2 години
За полицейско насилие говори тоя *** от Банкя !....Явно се объркал!....Насилие с/у протестите имаше !...и няма да му го простим !
366
2
 
6
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 2 години
Наистина ,всичко се връща,рано или късно !
365
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уплашен и стресиран си ти, мутро, защото те чака командировка при бай Ставри. Дано по-скоро се запътиш натам заедно с всичките ти приятелчета-мутри, дето се насрахте от кражби и мръсотии. На всеки подлец му идва възмедие, така и на теб и твоите бандити скоро ще дойде
364
4
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Сега ще се отдалечаваме от ЕС и ще обеднеем, прости народе! ----///----- Ще обеднеете заради 15 години политика на марксистите - Меркел, Макрон и тьпоглавеца Винету, който през живота само и единствено е разпределял готови пари, без да е изкарал 5 ст добавена стойност. Комсомолец цял живот.
363
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, тоя банкянския Ту луп, е просто безочлив! Намерил се кой да говори за полицейщина и полицейско насилие. Егати дебелака нагъл!
362
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борко само с крадене не става.
361
2
 
10
 
! Отговори
Друг преди 2 години
Хората са отвратени от теб! Това, че не гласуват означава,че не ги интересува и липсата на достатъчен интелект играе роля.
360
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупавият българин отново се подведе по лозунги, празни думи,обещания и пропагандни трикове присъщи на червената върхушка! Искаме лустрация а, същевременно гласуваме за комунистическите наследници!? *** народ!Бяхте най-нагло излъгани от Славчо сега от Радев и въобще няма памет или логика в мозъка на повечето българи! Сега ще се отдалечаваме от ЕС и ще обеднеем, прости народе!
359
14
 
6
 
! Отговори
Червената мафия преди 2 години
Ние идваме, корупцията на червените кхмери ще остави народа в глад и мизерия. Ще видите нашите чекмеджета, но не снимки, а истински с истински пачки не от 500 евро(те не са в обращение за сведение на промитите мозъци), с 200 евро и истински златни кюлчета. Бойко ни изхвърли от властта, но ние пак сме в нея.
358
4
 
8
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
До Един, хората бяха уплашени от корупцията при тройната коалиция,от спрените европрограми " Сапарт", "Свързаност",Батко и Братко. Уплашени от големите червени олигарси с пура в ръка Абаджиев,Миньо Стайков, Николай Бинев, Цветан Василев, Васил Божков, Ковачев, съпруга на Лечева(играеше хоро след Радевата победа) и т.н.
357
3
 
18
 
! Отговори
Ти ли бе преди 2 години
Ти ли го казваш,ти който беше назначил онези плашила от нощ ? ***! До тука ти беше ! Господ гледа и тепърва ще изкупуваш грехавете си съд онези олигггофрени стресиращи народа ! Амин! Дано пони се осъзнаете и ви прости Бог въпреки всичко! Ся новите репресори са наред да се получат визата за Ада ,начело с Радеф,кацата ,Киро и темподобни ! Колко народ си отиде от всички вас! Жал ми е за вас! Мишкии.
356
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политическата и икономическа реалност е различна от бляновете на лум пените за бързи пари и лесен живот. Ехо, парите са у същите олигарси, пиленца, за вас бачкане за жълти стотинки!
355
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На политическата сцената излезе едно ново младо поколение избиратели. Надявам се младите да знаят какво искат. Съмнявам се, че искат нещо различно от пари и забавление.
354
4
 
23
 
! Отговори
Един преди 2 години
Хората са уплашени от банкянския крадец. Хората са уплашени от престъпника от СИК. Хората са не само уплашени, но и ядосани от корупцията, ръководена от банкянския водач на ОПГ ГЕРБ.
353
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе БСП ,вие не знаете ли че от Борисов по червен министър-председател след Т.Живков България не е имала
352
2
 
7
 
! Отговори
Марш преди 2 години
От Родината ни бе !