Борисов: Можем да смъкнем цените на тока с 50-60% надолу

От август 2020 г. тя се е повишила над 10 пъти
4 сеп 2022 15:07, Елка Василева
241
Борисов: Можем да смъкнем цените на тока с 50-60% надолу
Снимка: архив, БГНЕС

Бойко Борисов – лидер на ГЕРБ заяви в Силистра, че след управлението на „Продължаваме промяната“ държавата е в сериозна икономическа криза.

Той подчерта, че цената на електроенергията у нас се е повишила повече от 10 пъти от август 2020 г. досега. Това е довело до драстично поскъпване на всички стоки от първа необходимост.

„Заедно с моя екип можем да смъкнем цените с 50-60% надолу, защото въглищата са наши, миньорите са наши, енергетиците са наши, електропреносната мрежа е наша, АЕЦ „Козлодуй“ е наш и никаква война не ни пречи. Всеки ден Кирчо и Асен ви бъркат в джоба. Избирайте сами, няма да ви агитирам“, каза Борисов.

Той посочи, че по време на неговото управление дефицитът и външният дълг са били свеждани до най-ниските в Европа.

Бойко Борисов и кандидатите за народни представители от 20 МИР -Силистра се срещнаха със симпатизанти и избиратели в крайдунавския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
3
 
! Отговори
Ресурси преди 1 година
Борисов вече си мисли, че е заел мястото на Иван Иванов от КЕВР. Но той пък изобщо не иска да си го дава. Не знаех, че от партията му Герб можели да влияят на цените. Ако е така, предстоящите лоши години за България ще са много.
177
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
нищо не можете да направите получавате мандата и веднага го връщате без дафилософствате
176
0
 
12
 
! Отговори
Цицелкьо преди 1 година
Комунистическа ***... Крадец илъжец.
175
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако управлявате но едва ли
174
0
 
12
 
! Отговори
ейджи йошикава преди 1 година
смъкнах те ни 100 кожи....какво още искате
173
1
 
7
 
! Отговори
ИзчезниАйдукОтТук преди 1 година
Аз ще "гласувам, за Асфалт паша, защото заради дупките по пътищата се очертава вече да ходим до морето пеша.Той знае защо има разнебитени пътища,но лошото е,че Касктурата не се интересува по този въпрос.
172
1
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Щом е толкова лесно, веднага кажи на служебното правителство да свали тока! Сега Кирил и Асен не са фактори.
171
1
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Смъквал Цени- Тоя не знае откъде се дърпа Шланга на Маркуча на Пожарната макар да седял в Симеоново 3 г,-иска да сваля нещо което не се вижда.
170
1
 
17
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО "МОЖЕ" ФИНАНСОВАТА ПИРАМИДА ГЕРБ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ В ИКОНОМИЧЕСКАТА ГРУПИРОВКА Е ДА УБИВАТ ,ЧРЕЗ ВСИЧКИ ФОРМИ НА НАСИЛИЕ И В АЛЧНОТО СИ ЗАБОГАТЯВАНЕ - ДА ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА И СА СПОСОБНИ НА НАЙ- ДОЛНИТЕ НИЗОСТИ В ИМЕТО НА НА ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ.ТРЯБВА ДА ПРЕИМЕНУВАТ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА СИ НА БЕЗСКРУПУЛНИ ПРОСТАЦИ ЗА КОРУМПИРАНО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ- ТОВА ОЛИЦЕТВОРЯВАТ.
169
3
 
17
 
! Отговори
Смъквам тока преди 1 година
Мисля, че единствено може да свали панталони за отиде до едно място обузначено с две нули!!И да свърши работата върху главите на всички български граждани!!
168
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 183-тото нещо: да се абстрахираме от биографията на 90% от Младежкото БКП и да видим как функционира: вожда казва и редовият БКП-еец гласува каквото вожда е казал. Вожда управлява авторитарно, без да зачита законите на държавата, раздава пари от бюджета все едно е негов, хвали се и си чеше егото с неща построени с чужд труд и пари, национализира когато няма пари за дадено обещание (сребърният фонд, вторият стълб за пенсии), партията е вожда и без него умира. Още нещо което да не ти е ясно?
167
2
 
13
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 183-тото нещо: Вожда ви Бойко: дърт БКП-еец, охрана на предишният вожд който сега имитира! Цвъчка Цвачева- майката на нацията си призна в ефир през сълзи, че е БКП за да прави кариера! Свинетка - внучка на "борец срещу фашизма", Фъндъчка пак БКП, Росен Плевнелиев редови БКП! Където и да боднеш в Герб все БКП, затова герб е просто Младежкото БКП! Герб е алтернатива на БСП колкото бесилото е алтернатива на удавянето! Тръгнали с дърти комунисти да правят дясна партия, хаха.
166
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съмнявам се да не знае как се определя цената на тока, по-скоро лъже неграмотните си избиратели. Брюксел трябва да си смени перверзната система за определя на цената на тока и тогава ще има намаление, ама нали пък баш енергокомпаниите вземат на хранилка бая политици в бордовете на директорите за благодарност...
165
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До нещото 183: драги комунистически продукт. Би ли споделил къде започва и къде свършва магистрала Русе - В. Търново която вашата Свинетка обещаваше да е готова до 2014, после 2018, после имитацията ви на комунистически вожд обещаваше за 2020? И кой комунистически вожд и правителството му подписа Зелената сделка? Кажи ни драга/драго нещо? Или Севда ПР не ви е спуснала отговори още? ПП: в герб има повече БКП-ци отколкото останаха живи в БСП! Даже Цвъчка Цвачева в ефир си призна, че е станала БКП!
164
1
 
11
 
! Отговори
Ахахах преди 1 година
Дух Ай! ГЕРБ е чао.
163
4
 
4
 
! Отговори
Генерална промяна преди 1 година
яко пляскане на "пълен провал" сисъпаха я тая територия
162
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
161
0
 
9
 
! Отговори
интересно преди 1 година
Можем да смъкнем цените НАДОЛУ...А НАГОРЕ можете ли да ги смъкнете?
160
2
 
13
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Само гащите в тоалетната можеш да си смъкваш вече.
159
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този Радослав от кое БКП е че пише такива простотии много ти паднало реномето РАДОСЛАВ БКП не ти ли дадоха някои нови наставления че търкаля все едни и същи стари плочи