Василев: Започнахме неща, които помагат на всички българи

Според него, най-тежката битка била на "Капитан Андреево"
5 сеп 2022 14:45, Петя Славова
100
Василев: Започнахме неща, които помагат на всички българи
Снимка: БГНЕС

През последните месеци започнахме няколко неща, които силно вярвам, че помагат на всички българи, каза съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Асен Василев. Днес в Пазарджик той и кандидатите на формацията от 13-ти Пазарджишки избирателен район се срещнаха и разговаряха с граждани и симпатизанти, предава БТА.

За последните 12 месеца пенсиите се повишиха повече, отколкото за последните 12 години и това не е някакво подаяние към хората, а са пари, които те са заработили и най-накрая стигат до тях, добави Василев. Той каза, че детските градини са станали безплатни, увеличени са майчинските и е даден данъчен кредит за млади семейства. По думите му с тези действия се облекчава отглеждането на деца.

Той заяви, че е започнало и разграждане на "феодалния корупционен модел", а по думите му "най-тежката битка" е била на "Капитан Андреево".

Това, което обещаваме да направим след 2 октомври, е всички тези първи стъпки да продължат и, стъпка по стъпка, ще си вземем държавата обратно, каза Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
само факти,пенсията на майка ми бе 160 лв при боко,минималната 240,семейни,майчинства...сами смятайте,в същото време този *** построй турски поток на путин за над 3 милр. от нашите данъци,купи от путин АЕЦ оборудване за 1.5 милр. с нашите пари...и сега му плащаме наеми...ама тока скъп,газа скъп...ама заради зависимостите на ченге от дс държано от кгб и мафият,на ЕС навреди като орбан...рушат го...и ги финансират глупаво, зараде вебер,юнкер,меркел...мафията наведе ЕС на путин,чистка в ЕС
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП е навредила на България повече отколкото Герб за 12 години - факт
72
3
 
13
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Продължаваме с лъжите!
71
1
 
13
 
! Отговори
Шарлатанин преди 1 година
Усетихме, усетихме! Само не започвайте неща, които ще навредят на всички българи, че като гледам помощта, представям си каква ще е вредата.
70
2
 
12
 
! Отговори
Диди преди 1 година
Верно ли бе Ококорен?Значи викаш започнали сте неща които да им помагат а ?А гласувалитее за ГЕРБ влизат ли ви в сметките ?Ха,ха,ха Такива нещо започнахте,че ни скапахте живота и сега пак се точите за да ни го до скапете
69
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, което не се решава със заеми.....се решава с още по- големи заеми.....но кой ще ги връща......и до ден днешен не се знае къде са парите от заемите и за какво се разпределиха......все още ли има хора,които да вярват в ПП....
68
2
 
10
 
! Отговори
Ива преди 1 година
До 78А бе ***,ти нямаш една здрава зона в цялата си тиква Всичко ти болно
67
5
 
14
 
! Отговори
Севера преди 1 година
Започнахме инфлацията,и ако спечелим на втори,продължаваме с още по голяма инфлация докато не ви ошушкаме,като църковни мишки,затова мишлета гласувайте за кокилатите ми очи
66
3
 
21
 
! Отговори
.... преди 1 година
До анонимен ..."Асен Василев бил прав"? Аз пък си мислех, че е обратен! И няма за какво да го хейтим , той достатъчно си е наказан!
65
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро, като се показа, та "много" народ отиде да му се радва, както напоследък се изразяват - мижав интерес. Иначе, Киро си е безочлив, та няма какво да го спре да се показва. И що за делене на хората, тези по села и паланки не са по-малко стойностни от тези в големите градове.
64
24
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 74 преди 1 година
Киро за разлика от Мутрьо Тиквов има лице да се покаже сред хората. Сбирките на Тиквов са по села и паланки, а обикновените хорица му се радват като на всеки, който са виждали по телевизора, както и като докарат панаирджийска мечка.
63
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 71 - И ти в дъното на дребната си лъжлива душица много добре знаеш, че един от некадърните е точно Асен Василев. Нали виждаш хората как посрещат Киро по време на предизборната кампания - с неудобни въпроси, на които и той се чуди как да извърта, за да даде някакъв отговор. Един път може да се излъжат хората, но втория път вече ще са много по-малко излъгалите се.
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-тежката им битка била на граничния пункт Капитан Андреево за товарно-разтоварателните работи кой ще ги извършва,като само за тях се говореше и пишеше как основна дейност за извършване от някоя бригада,но не се разбра механизирана ли е или не с необходимата техника за това собствена как привозна или държавна постоянна поставена за целта на дейността или въобще се разстоварва и се товари на ръка,а други мерят или въобще не мерят понеже няма мерки и теглилки и апаратура определена стандарт ДБС.
61
7
 
31
 
! Отговори
Заблавили сте Думи преди 1 година
Започнахме неща, които помагат на всички българи, ДА СТУДУВАТ, ДА ГЛАДУВАТ, ДА МИЗЕРСТВАТ!
60
8
 
20
 
! Отговори
пенсионер преди 1 година
абе асенчо ,,,,,, хахаха
59
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРИЯ СВОБОДНА ОТ еврей и техните лакей ВЪН ТАЯ marша от БЪЛГАРИЯ
58
2
 
25
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморални хора нямат място в политиката
57
3
 
26
 
! Отговори
Ъпсурдов преди 1 година
От хилядолетия има само два пътя да станеш роб.Първия е ако народа ти загуби войната и втория ако не може да си платиш дълга.Тоя ни заробва ,а господарите ни ще са кредиторите.
56
2
 
15
 
! Отговори
Нова Ера. преди 1 година
В България сме хора колкото е един квартал на голям грат в Света.Не ни трябва дигитализация ,тротинетки,работизация ,летящи дронове 5 Гта,автоматични каси,коли без шофьори и други безмислени вземаши работни места и лесно манипулиращи се от хакери скъпи вностни системи.Връщане към природата и социално ориентиран живот е истината.Слез до чаршията плати си тока пий едно кафе с набори кво ни трябва мобилно банкиране и смарт печка в която печем пластмасови замразени пици...
55
4
 
25
 
! Отговори
Падаря преди 1 година
Бойко е наше момче бръмчи в България и си живее в България,тия са некви номади където е далаверата там са .Идват паразитират и се махат в посока следващата цел някъде по Земното кълбо.