Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?

Лидерът на ИТН с гневен пост в социалните мрежи
12 сеп 2022 17:30, Петя Славова
105
Слави Трифонов: Въпросът е кой обича да го лъжат?
Снимка: БГНЕС

"Човекът, който ползва лъжата като изразно средство, лъже по принцип, а не само в конкретния случай. Така сме устроени хората. Или си лъжец, или не си." Този гневен пост пубикува лидерът на ИТН Слави Трифонов на страницата си във Facebook.

"Има един въпрос, на който не мога да намеря отговор от момента, в който съм се осъзнал. Въпросът е - кой обича да го лъжат? Замисли се, уважаеми приятелю, който четеш това, което пиша в момента. Ти обичаш ли да те лъжат? Искаш ли да те лъжат? Харесва ли ти да те лъжат? Виж колко интересно - не те питам дали лъжеш или кой около теб лъже, а те питам - искаш ли да те лъжат? Иначе лъжци – дал Господ! Ето сега ще ти дам пример с един завършен лъжец." , пише той.

Трифонов напомня за 10 юли 2021 г. "Кирил Петков, тогавашен служебен министър на икономиката, обяви, че в Ловеч ще има завод за електромобили, който ще изнася коли за цяла Европа и каза директно, цитирам: "Електромобилите ще бъдат реалност и ще се произвеждат в Ловеч". Сега една година по-късно – там, където трябваше да бълват електромобили, има само фотоволтаици, заявява Трифонов. И никой никъде в България не бълва електромобили. Тоест, това е лъжа. И човекът, който е изрекъл тази лъжа, със сигурност не лъже само за електромобилите.", допълва още в поста си лидерът на ИТН.

 Трифонов се обръща към Петков с дупите: " скъпи ми приятелю, опората е в истината." И продължава: "Тя е непоклатима, реална и е абсолютен факт за това, че силата е в истината. А лъжата е колос на глинени крака. И ако ти харесва да те лъжат, накрая няма да имаш нищо, а само загубени фантазии", пише още Слави Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МНОГО ВАЖНО КАКВО ПИШЕЛ НЯКАКЪВ СИ ЧАЛГАР С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ И РАХИТИЧНА МИСЪЛ ...
82
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави,ти си пример за лъжец в политиката.Какво стана с мажоритарните избори?
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 89...Слави се самобичува.Слави се разкайва за това какъв голем лъжец е.И ни разказва от първо лице колко грозно нещо е лъжата.Иначе откъде ще знаае толкова подробности за лъжеца
80
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен.. преди 1 година
Благодаря ти Слави , че ни спаси от нещо отвратително.
79
3
 
4
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Слави,чети внимателно:Демагогията,лъжата,предателството,подмазването към Борисов,това хората го видяха и гледат,затова ви забиха от първо на последно място в партийните класации.Балабан,е олицетворение на предателство,киевският случай с онази бележка.Станахте зли,разногледи,когато Каримански беше отсвирен от шефския пост в БНБ.То бяха съдилища,прокуратури,Петков и Василев,според итн клакьорите,може да бъдат обвинени и за жестокото наводнение в карловска община.Аут ще сте от НС на 2-октомври.
78
2
 
2
 
! Отговори
гневни преди 1 година
сме ние,че ни излъга
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славчо ни върна в първи клас.Там, учителката ,,обичайно както я наричахме ,,другарката" ни насочваше към първите стъпки в прохождащите чавдарчета.Бъдрщите комсомолци и дай Боже , комунисти с книжки.Кълнящи се в първата заповед на вожда ...,,никога не лъжи".Дори когато Гешев те разпитва ,,къде са укритите бойни другари.Тска например Тодор Живков не е излъгал Гешев и е казал цялата истина за другарите си.Така и партията му се е отблагодарила....
76
2
 
4
 
! Отговори
Boston преди 1 година
Аз този Учиндолски Боклукго разбирам: по рождение нарцисист, играе си неговата игра , но не мога да разбера неговите мъс * тии Тошко Африкански и Балабански дето му лижат топкиге и Ина Митева онова по средата. Как могат да се поберат в собствената си кожа, с какви очи гледатнай-близките си, роднини, семейство. Политиката не е вечна професия( в един прекрасен ден всичко свършва), но съвеста е вечна, следва те цял живот , повече дори и от собствената ти сянка -и ден, и нощ. Съвеста е до гроб
75
2
 
6
 
! Отговори
Тони преди 1 година
Я се разкарай па ти бе Всичките променкаджии сте си нагли лъжци и мошеници Толкова сте ,,възмутени" от лъжеца Киро,че ако влезете е Парламента ще сте в коалиция
74
1
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Боже,какво прозрение...Изказано от Буратино,ц,ц...Верваме му,мда.
73
1
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
До Димитър Недков под номер 59- Не той я "изигра" ,според отредената му "роля"и сега продължава една "игра" ,за да прекрачи "бариерата" ,но едва ли?!Мисля ,че на "сивите кардинали" - те вече не са им нужни ,имат си нова "бодра смяна".
72
5
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 1 година
Силата е наистина в ИСТИНАТА и тя е само една и ,който казва истината ,няма ,от какво да се притеснява!Въпросът е Слави ,че и ти каза ,че се бориш срещу престъпната клика и корупцията на ГЕРБ ,ДПС и компания ,а всъщност я продължи и се "прегърна " с тях.А ,иначе ,този ,който употреби лъжата дори и един път ,е склонен да я повтори....и така до безкрайност.А ,това ,което си посочил за" лъжа" на Петков ,все още не може да се каже дали е лъжа ,може "утре" да се случи и става истина.
71
4
 
5
 
! Отговори
ZZ преди 1 година
Дойче веле писаха, че ако България си избере проруско правителство ще прецака цяла Европа. Точно така и трябва да направим.
70
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави още преди година изпя - мъчиш се бориш се и накрая кво. Не е ли по добре да се разбереш с Бойко предварително
69
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Славчо, ти срам нямаш ли изобщо да говориш. Ти, който предаде голяма част от българските граждани, които ти имаха доверие и гласуваха за теб. Скрий се в някоя дупка, защото никой вече не иска да те вижда, нито като политик, нито като певец, какъвто реално никога не си бил.
68
6
 
11
 
! Отговори
Другаря преди 1 година
То и ИТН Слави беше срещу ББ ,ДПС, ама се гушнахте заедно за едни пари
67
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави цел живот студена пот да те избива от К.П. - игричката разказа на селската ти партия инвалид със закърнял мозък
66
11
 
10
 
! Отговори
Нерегестриран преди 1 година
Не желая повече да гледам физиономията на тоз продажен човек. Как го не е срам да се явява пред народа и да ръси само глупости.Дано се приключи с това недоразумение.
65
10
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ама тоя чалгавия наистина прилича на извънземно. Обърнете повече внимание на главата му от веждите нагоре !
64
12
 
7
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Отървете го тоя от мъките му. Приспете го. Нали сте християни.