Трифонов: ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ

И заради това падна кабинетът "Петков", написа той в социалната мрежа
18 сеп 2022 16:08, Анисия Иванова
200
Трифонов: ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ
Снимка: БГНЕС

ПП, ГЕРБ, ДБ, ДПС и БСП помогнаха за резултата 3:1 в полза на РСМ срещу България, написа в профила си във Facebook лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. В социалната мрежа той коментира изявлението на Буяр Османи от петък.

Още по темата

"Пред телевизия "Сител" северномакедонският външен министър Буяр Османи е заявил следното: "Изходът от преговорите с България приключи с 3 на 1 за нас. Ние запазихме езика, започнахме преговори за членство в ЕС и оставихме историческите въпроси извън пътната карта. България получи промяна на Конституцията някъде по средата на процеса - след започването на преговорите. Поради тази причина смятам, че това бе един добър компромис".  За този резултат - 3:1 за Северна Македония, в българския парламент гласуваха "Продължаваме промяната", ГЕРБ, ДПС, "Демократична България", а БСП йезуитски се въздържа.

“Има такъв народ” гласува “против”.

P.s. Не забравяйте, че подигравката с българската история и памет и отказът веднага да бъдат защитени правата на българите в Северна Македония, а не някъде в далечното бъдеще, е една от причините, заради които падна правителството на Кирил Петков."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
1
 
! Отговори
NICE JOB преди 1 година
Я УЧИНДОЛСКАТА ЧАЛГА ИЗЛЕЗЕ НА ПРИПЕК... SORRY, GOODBYE !
156
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави какво стана с македонския Космонафт? Дека е?
155
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо трябваше да подкрепят даването на оръжия за Украйна и санкциите срещу Русия. и двете решения против волята на българския народ. По тази причина аз за пръв път може би няма да гласувам, да ви гласуват укрите !
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата пасмина да ви гласуват бежанците. Който не е могъл да отиде на море нито на планина нито в чужбина не виждам защо да отива да гласува.
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Руме, българите не мразят македонците но те ни мразят нас и то най вече комунистите и част от албанците. Например външния министър осман.
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Внимателно. Ако хората с българско самоопределение са бедни то значи че първо Югославия а после и македония са извършвали геноцид срещу тях
151
0
 
2
 
! Отговори
Славун преди 1 година
Слави се омаскари с участието си в продажната и предателска коалиция. Единственото смислено нещо беше, че накрая ги отряза.
150
0
 
1
 
! Отговори
Внимателно преди 1 година
БЪлгарите в Македония са добре описани в архивите на Османската империя до 1912 година. ТАм са записани всички вкл от малцинствени групи. В момента гражданите с БЪлгарско самосъзнание и произход там са много бедни.. НАкой малцинствени групи са със съхранена раждаемост на майките - 6- 8 деца Конфликтът с Скопие доведе до насаждане на омраза към България у населението на Вардарска Македония..В Егейска Македония Българите са претопени .
149
0
 
1
 
! Отговори
слави преди 1 година
ти ни ИЗЛЪГА
148
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Не замазвай провала си със СМ !
147
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 1 година
Не се показвай като политик , няма вече кой да гласува за теб !
146
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
краино време е да спрете с политиката вие нямате мярка не се ли усещате че неставате
145
1
 
2
 
! Отговори
Аз знам преди 1 година
Маските паднаха проект си на Пеевски
144
2
 
3
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Не се коси, Славе! Българинът винаги е бил предател. Ето българите - макетата се отрекоха от родината за да се прегърнат с шиптърите.
143
3
 
4
 
! Отговори
Руме преди 1 година
България ляво, Македония дясно и всеки по своему, българи и македонци се мразят
142
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Възраждане не предадоха Македония. Народе, помни предателите си! Възраждане ще ги накаже, когато дойдат на власт, бъдете сигурни!
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Славчо, ти не си ли забелязал, че от България почти нищо не остана. Новите българи ще са по близки до пакистанците, отколкото с македонците. За това вина имат всички партии в последните 30 години включително и твоята.
140
3
 
10
 
! Отговори
Симо преди 1 година
Тоя кривия до кога ще го подмятате кат *****о
139
15
 
13
 
! Отговори
Дрън дрън преди 1 година
Голямо дрънкане пада! Слави бил сторил зло на България! Сигурно е управлявал 12 години, та затова? Или поне 2 минути? Птичката му била кацнала на рамото? Коя птичка, с 60 депутати да направи правителство ли? Ами той даже направи опит, подкрепи ли го някой? Не, изсипаха тонове помия върху всеки предложен! Така че мили големи коментатори, гледайте фактите! Фактите! А не какви предположение и определения ви плещят разни кирчовци!!!
138
2
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Пропусна среднощното признаване на Македония от Желю Желев.Удобно,а?