Василев и Петков поканиха Борисов и друг член на ГЕРБ на лидерски дебат

Хората заслужават да чуят лидерите на двете формации, смятат от ПП
25 сеп 2022 15:42, Красимир Ангелов
146
Василев и Петков поканиха Борисов и друг член на ГЕРБ на лидерски дебат
Снимка: БГНЕС

Лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или „Продължаваме промяната“, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България“, смятат лидерите на "Продължаваме промяната".

Още по темата
"Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не.

Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов!

Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация", пише в поканата на ПП до ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
6
 
! Отговори
Безпартиен преди 1 година
Предлагам им на г-дата Петков и Василев, не само да поканят Борисов, но и да го напият. Тогава той ще им разкаже за миналото си на сикаджия и главен охранител на приятеля си от БКП Тодор Живков. Възможно е да им сподели и защо негово правителство емитира облигационен заем на българската държава за 16 милиарда евра.
74
5
 
7
 
! Отговори
Z преди 1 година
Не симпатизирам нито на Лойко нито на Кирчо но държанието на Лоико е несериозно и не му прави чест. То каква ли чест може да има един евроатлантик.
73
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
K.K - Кирчо и Кокорчо като видяха, че ГЕРБ се отлепя на 10% от ПП сега решиха на дебат.
72
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Селляните от ГЕРБ няма да искат.
71
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детската градина на политиката!
70
10
 
13
 
! Отговори
ТИЯ НЕ СА ЛИДЕРИ.. преди 1 година
И АЗ НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ МОТКАТ В КРАКАТА...
69
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
78 Бойка Джамаданова с 19-те имота ли, имаш предвид? Дето купонясва в имоти на МВР?
68
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
79 Ха,ха, Борисов е всичко друго, но не и ***. Виж, ако имаш предвид друг Бойко/а ,онзи с 19-те апартамента и бани, дето обича купоните в държавни имоти, когото Киро просто и Кокорчо гласяха за шеф на КПКОМПИ, прав си.
67
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой е излъгал Щатите, че тезиидиоти са популярни у нас. Сега са особено популярни, след като извършиха поредица от гафове и провали, корупционни схеми, зад които надничат червените мутри на прехода, които само правителството на ГЕРБ се осмелил да арестува и обвини в престъпления.
66
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махнете ги, че ме е срам да ги гледам тези двамата мошеници.
65
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто парапета и Кокорчо фалита....игнорирай! Да не пречим на свободния им пад към дъното. Парламентът вече ги смали с вот на доверие. Показа, че САЩ немогат да ни назначават правителство.
64
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов небива да се среща и да дебатира с двамата лузери Киро просто и Кокорчо фалита, срещу които се води сериозно разследване, защото така ще ги легитимира и ще им качи от подащият им рейтинг. Ако има достойнство, ГЕРБ трябва да игнорира подобна безсрамна покана, след всичките нападки с "мафия", изчегъртване и незаконния арест на Борисов. Киро просто проявява върховна наглост и безсрамие.
63
21
 
8
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Кирчо и Кокорчи поканиха Бойка Джендърова Банкянска да чисти к-ен-е-фи-те в партия ПП. Ако приеме с такива силни кадри гласувам за ПП. а Бойка пак ще е в управлението-министър на чистотата и мръсотията
62
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за какво да му предложат тенджери Цял дебат Разносна търговия Да идат у тях с рейса
61
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато *** и кокорчо станат лидери тогава може и да имат шанс за Лидерски дебат за сега може само да получат един среден пръст отзад друго не заслужават слугите на Ушатия и дс
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА МАНИПУЛИРАНИ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДЕ АКО ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ СПЕЧЕЛИ!
59
9
 
9
 
! Отговори
Довършител преди 1 година
На 2-и октомври ще довършим тези долнопробни харвардски мошениеци ! Ето това ще е довършителната работа !
58
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто лъже без да му мине окото и е толкова безсрамен, че кани на дебат човек, когото праща в пенсия и в затвора, арестува незаконно и непрекъснато го нарича престъпник. Само че, тепърва ще има да отговаря след разследване на ЦРУ, ДАНС, за отклонени в близки до вего офшорки над 100 милиона, от парите на данъкоплатците, за излишни консултантски услуги. Защо големите медии мълчат?
57
3
 
9
 
! Отговори
От македония преди 1 година
Обещавам да се върна за дебата с редовната самолетна линия от Скопие до София.
56
6
 
8
 
! Отговори
Мдаааа! преди 1 година
Който е натикан в левия ъгъл вече не може да излезе от него ! Про100 Киро и Кокорчо влязоха в левия ъгъл ,заедно с конярката Нинова и там ще си останат докато не изчезнат ! Те никога не са имали политическо бъдеще !