ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае

Нямам нищо общо, написа Диана Дамянова
Обновена: 28 сеп 2022 22:36 | 28 сеп 2022 22:30, Нели Христова
518
ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае
Снимка: БГНЕС

Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News.

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ.

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев.


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото.

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност".


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите?", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова.

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV.

Ето и какво написа Дамянова във Facebook:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ!

ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО."

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си.

 

Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
3
 
3
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 1 година
ВЕНКО САБРУТЕВ СКЪСА МЕНИСКУС И НЕ МОЖА ДА ДОЙДЕ.
283
2
 
4
 
! Отговори
Мария Цънцърова преди 1 година
САМО ГЕРБ!!!! ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ!!! БТВ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ!!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКО!
282
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забелязвате ли, че Бойко Борисов досега не е участвал в нито един дебат, откакто влезе в политиката преди 17 години.
281
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като е участвал в много дебати и има опит,сега защо не иска?
280
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много тьпа логика на Севдето от ГЕРБ... Как едното изключва другото?На човек може да му прилошее за две минути. Да не говорим, че може просто да си навехне крак или да го заболи глава.
279
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някак си ГЕРБ да обвинява някой в лъжа е много противоречиво.Та вашия вожд за едно и също нещо от сутрин до вечер има 5 различни виждания.Сутрин лъже едно след два часа,казва че казал друго и така до вечерта всичко изглежда по 5-ти различен начин.Тези от ПП Ви говорят едно и също и правят това,което казват.Боко се хвали с магистрали единствено.Е имаме ли магистрала в добър вид?А София прилича на бойно поле.Цялата е надупчена и хората си пукат гуми.
278
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ави,подобре си трайте,че се излагате.Само сляп човек не е видял какво става,но със сигурност е чул.Сигурно го е и осетил.Все пак Ви гледахме и слушахме 12 години.
277
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Минаващ То пък оставаше и да ги спечели тоя дебел крадец
276
11
 
26
 
! Отговори
asd преди 1 година
Киро, Борисов е участвал много успешно в много дебати. Сега нали искате да се отдръпне, пък сега защо се крил.
275
5
 
43
 
! Отговори
Спилбърг преди 1 година
Да добре са изтипосали Простото Киро като влечиго.Толкова му е и интелектуалното ниво
274
37
 
11
 
! Отговори
Минаващ преди 1 година
Бойко губи изборите.Това ще е за трети(3) път.Миналата година загуби два(2) пъти. "Изпуска" си нервите.Бяга от дебат.Страхливец.
273
11
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Кирчо е нагъл и безочлив КО-ПЕЛ-ДАК! А , Цънцарова трябва да бъде уволнена, че го допусна да се вихри с лъжите си! Мислех да не гласувам, но заради харвардската наглост, ще гласувам за ГЕРБ, против ПП, БТВ, и Нова!
272
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 341От книгата на Кеворк за КП.---Само в едно е гладко стремителен КП))))))Кой Кеворк, да не е оня Кеворкян полковник от комунистическото ДС?
271
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, Скорбутев да не е на щат по телевизиите та ще обикаля всички.Картинката е ясна Гербеджйите подвига опашка и избягаха като видяха Кирил Петков.
270
3
 
17
 
! Отговори
аноним за КП преди 1 година
От книгата на Кеворк за КП.---Само в едно е гладко стремителен КП-в лъжите.Толкова са арогантни,че започваш да се питаш какво е обичайното състояние на създателя им.Производството на измислици като,че ли е негово основно задължение.Ако му забранят да замерва с тях българите,които очевидно той смята за ***,това със сигурност ще има катастрофални последици за него.Ако някой ден се наложи Радев да потърси хероя превръщащ БГ. в пустош, нека има предвид и Кирчо.Въздухари управляваха и е очевидно
269
10
 
3
 
! Отговори
БФ преди 1 година
*** ги Кирли гербавите и сега квичът на умряло :D
268
8
 
2
 
! Отговори
Tribune.bg преди 1 година
Красен Кралев Гушата: "Абье Бьягъаьи е! Бьягьаьи от тьам ъьее!"
267
2
 
6
 
! Отговори
Ицо Хазарта преди 1 година
Коца Ботокса: "Беелото.. бееелотто! Много му е беелоото!! Беелото му е много!"
266
22
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ престъпници! преди 1 година
Шкафчета, кюлчета, пачки евро, суджуци, Мишо Бирата, операция Октопод, Чакъра, пари в сакове, ремонт на ремонта, криви жълти павета, корупция, рекет, бити протестиращи. Как да не гласувам за ГЕРБ?
265
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Снощи по БТВ цяла България видя как изглежда един надрусан човек! Така изглеждат и убийците на пътя. Не дават алкохолна и кръвна проба, спорят с полицаите, налитат на бой, т.е са неадикватни към ситуацията. Направете анкета сред наркодилърите и те ще ви кажат под въздействие на какво се изяви Кирето.