Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат

Представителите на ГЕРБ напуснаха студиото
Обновена: 28 сеп 2022 20:12 | 28 сеп 2022 20:11, Нели Христова
721
Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат
Снимка: БГНЕС

Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ. Това заяви пред бТВ бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
19
 
9
 
! Отговори
ГЛАСУВАМЕ ЗА ПП!!! преди 1 година
КИРЧО НАВРЯ ГЕРБ И ЦЪНЦАРОВА В КУЧИГЪЗ.
486
3
 
19
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Очаквам да нахлуе във фермата в следващият епизод.
485
12
 
3
 
! Отговори
Гербенуга преди 1 година
Всеки, който гласува за Мутрите от ГЕП, трябва да бъде разследван и да се провери защо подкрепя престъпници. Обвързан ли е с тях и трябва ли да влиза в бай Ставри, заедно с Кюлчан.
484
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да говориш с шимпазе е много по удачно!да говориш на кучето, знаеш ,че те разбира!ИМА МОМЕНТИ КОГАТО Е ПО-ДОБРЕ ДА НЕ РАЗГОВАРЯШ С ХОРА С ДИФИЦИТИ , ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНИТЕ И КЪМ ПРИРОДАТА! ВСЕ ПАК БОЖИИ СЪЗДАНИЯ СА ....
483
7
 
4
 
! Отговори
Всичко е ясно преди 1 година
Всички ще гласуваме за номер 9 - против Кирчо.
482
15
 
5
 
! Отговори
ГЕРБалюги преди 1 година
ГЕРБалюгите се нacpaха от страх и избягаха. Особено Томислява се уплаши най-силно - фръцна се и си замина, уж сърдита... а Лойко се скри под зайчарника. ГЕРБенугите се гърчат от страх. Даже и Цънцарова не може да ги спаси.
481
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее, защо психиатри се изказва след изборите!ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЪВЕТВАТ РАДЕВ ПРЕДИ ДА НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ И НЕУРАВНОВЕСЕНИ
480
12
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ ги е страх преди 1 година
ГЕРБ-опитеците избягаха от лидерския дебат с господин Петков. Що така *** майко?
479
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане щяха да ги направят за смях тия
478
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой от промяната да вземе да заключи тоя някъде, че ще изяде хляба на всички им.
477
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро е произведение на Радев. С по-големи мафиоти на Киро и сие Радев искаше да премахне мафиотите на Борисов. Никоя от днешните партии не заслужава доверието ми. Лошото е, че няма доверие и на Радев
476
26
 
11
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Народе, осъзнай се. Киро, може да е всякакъв, но поне отива на дебат. Не се оставайте да Ви управляват хора, които не могат/не искат да защитят публично идеите си срещу свои опоненти. ББ отказа дебат и с Асен. В. Не е ходил на такъв от 12г?!?. Слави.Т. се кри с дни след като спечели толкова гласове. ДПС и Карадайъ абсурд, да не говори за Доганджи Ага. Опичайте си акъла. Тези гореизброените трябва да влязат в студията и да дебатират/ спорят/говорят/убеждават, а те дори не смеят/не искат/не могат.
475
5
 
24
 
! Отговори
Мишо преди 1 година
Правилно са направили, че са си тръгнали. Сигурно все още е миришел на бордей след среднощното си посещение. Гнусен човек дори, даже и ръката му не можеш да стиснеш. Като го гледам ме отвращава, толкова е мазен! Пфу......повръща ми се от него! Как този въобще може да ни е бил министър председател?!!!! Дано този ужасен човек изчезне завинаги от нашата политическа сцена!
474
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Ако не може да си купите книгата на най-големия в българската журналистика-К.Кеворкян, то поне прочетете част от книгата му"Великият случайник който набързо се сри.." във вестник филтър бр.35. Големия Кеворкян показва и анализира управлението на К.Петков-наречен от своите просто Киро , неслучайно наврян във властта.В българските работи"случайният фактор винаги е играл мрачна роля, понякога зловеща.Автора казва, че ако беше останал К.П., можеше да подпали България от четири страни.Слава богу-шут
473
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
517 Дончев дойде защото видя, че студиото е заприличало на крайпътна кръчма и всеки, като Киро просто може да нахлуе там без покана и да започне да плюе по ГЕРБ и Борисов. Петков не искаше дебат, а да плюе ГЕРБ, само това си и знае. С нарушители на конституцията, като Киро ментата, ГЕРБ не разговарят. Затова си излязоха. Писна им от уличните зрелища на Петков.
472
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До НАБЛЮДАТЕЛколко стотинки изкара с това изтроване? 5? 10? Давай, ***, че да изкараш парички, че твоите властелини вдигнаха цените петорно
471
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До А, к.508. Този бивш премиер очевидно има психически стрес или превъзбуждане, което го кара да лъже без да се усеща, че това, което говори, не е истина, и да не се съобразява с никакви юправила и закони.Примери: нахлуването непоканен в предаването на М.Б., изгонването на 70 дипломати,което лиши БГ от тръбен газ, заявяването на 7 танкери с LNG в последните дни на кабинета без подсигурено ревапоризиране на втечнения газ. Може би психично неустойчив човек.Президентът се наложи да понесе вината си
470
3
 
20
 
! Отговори
Спас преди 1 година
г-н Петков трябва много да го е закъсал, за да прави изпълнения тип Волен Сидеров. Само че на г-н Сидеров му се получаваха нещата, а Петков друго освен присмех в пристъпа си на тотално безсилие, не може да предизвика.
469
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя започва да се държи нахално. така постъпват хора които усещат че килимчето се изплъзва изпод краката им. Най - големият срам ще бъде когато така активно оплюваният с всички възможни средства Бойко си върне властта а на надутото пуйче с големи претенции Петков се наложи да си подвие опашката. Не е важно дали си завършил Харвард а доколко съумяваш да си полезен на държавата си. Кире в това отношение никакъв го няма.Той гледа да е полезен на други. И затова няма да успява.
468
3
 
17
 
! Отговори
teo преди 1 година
Ето до какво води, когато НАРУШИШ КОНСТИТУЦИЯТА БЕЗНАКАЗАНО И СТВАШ ПРЕМИЕР МИНИСТЪР !!! Смяташ, че ВСИЧКО ти е позволено: ДА СЪСИПЕШ И ИДНО ПРЕДАВАНЕ НА БТВ ! Този НАЙ-ДОБЪР ЛЪЖЕЦ И НАРУШИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ БТВ трябваше да го ИЗГОНИ ОТ СТУДИОТО !!! Не напразно народът го нарича КИРО МЕНТАТА ! Мястото му е в затвора, а не да си разкарва кончето БЕЗНАКАЗАНО ! Жалко, че няма наказания при нарушение на КОНСТИТУЦИЯТА ! Такава държава ТОВА ЗАСЛУЖАВА !БЪЛГАРИНО ?????