Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат

Представителите на ГЕРБ напуснаха студиото
Обновена: 28 сеп 2022 20:12 | 28 сеп 2022 20:11, Нели Христова
721
Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат
Снимка: БГНЕС

Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ. Това заяви пред бТВ бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
467
17
 
10
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 1 година
От гроб също дойде непоканен томислав дончев и забележете - само от гроб бяха двама. Някой да го отбеляза?! О извинете, това е медията на баце тиквата. Явно не е и единствената негова медия..
466
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев е виновен това недоразумение Рирчо да е на политическия небосклон. Преди това и Плевнелиев го пробутваше напред. Това, че Кирчо е менте могат да го кажат и децата. Той е като амбулантен търговец, който с нахалство ти пробутва некачествена стока. Платили са му да е тук. Така както Путин, ако отстъпи ще бъде убит и затова ще ни вкара всички във война, така и Кирчо, ако отстъпи ще му видят сметката тези дето са му платили и той се бори за властта на всяка цена.
465
22
 
6
 
! Отговори
toti преди 1 година
Евалла на човека !!! Дойде без страх и се защитава смело!! ГЕРБ дойдоха 2-*** и избягаха уплашени ,защото са ГУЗНИ !!! НИКОГА ГЕРБ !!!
464
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цирков развеселител.
463
10
 
6
 
! Отговори
ad преди 1 година
"И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев."Абе, Дончев беше ли поканен на тоя дебат?
462
2
 
26
 
! Отговори
А преди 1 година
И този човек щом беше Министър Председател в тази територия, смятай. Много пропаднала история..
461
1
 
21
 
! Отговори
Народе!??? преди 1 година
Самата идея за коалиция между десни и леви партии в името на омразата не говори за това, че ви мислят доброто. Коалицията не е в полза на държавата, а за да се подменят хората с техни. Виждате резултата ежедневно надрусани ни газят, беззаконие, кражби, нови мутри. Вие луди ли сте бе хора, не го ли виждате. Това не е коалиция, това е фирма
460
4
 
25
 
! Отговори
ааа преди 1 година
За по добър не знам, обаче по нагъл пт Кирол няма.
459
11
 
13
 
! Отговори
относно дебата преди 1 година
Гледайки снощи дебата ми направи особено впечатление, че всички представители на политическите партии, с изключение на представителя на Възраждане, се държаха много арогантно един спрямо друг и надменно към народа, който ги гледаше и очакваше важни послания. Такива нямаше. Млад семеен мъж съм с две деца и добре платена работа. Следя политиката бегло, но смея да твърдя, че винаги съм гласувал за десните партии. Снощи се убедих, че трябва да сменя курса. Ще гласувам за Възраждане! Бог да ни пази
458
4
 
32
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Няма и не съм виждал в последно време по-грозно държане от това на петковото кирче. Когато няма никой друг лидер на партия освен него(непоканен),поредното му обидно и непристойно държане към пп герб(не съм фен на никоя партия) и лично към бб показва липсата му на интелект и елементарна култура,а като се име предвид,че е нарушител на конституцията и извършител в съучастие с бр на незаконни арести си задавам въпроса:кой е той и има ли място в политическия живот на България?
457
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано на тези гласували за тази карикатура им дойде акъла и ПП са под 10% . Предизборните клипове сигурно са ги записвали 300 пъти за да изглежда нормален но на живо е очевидно. Как човек който не може едно изречение правилно да каже може да става за нещо.
456
32
 
7
 
! Отговори
Румен Николов преди 1 година
Кирето е велик! Разби нервната система на Цънцарова и останалите политически тарикати.
455
2
 
41
 
! Отговори
Ко каза? преди 1 година
Какъв човек си не ни интересува.Като политик си НУЛЕВ
454
12
 
32
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Видяхме я снощи "коалицията". Орел, рак и щука... Пълен резил. В неделя Боко ще ги смачка. Аз ще метна за ДПС да ги е яд всички :)))))))))))))))))))))))))))))
453
41
 
7
 
! Отговори
Само ПП преди 1 година
Само Кирил Петков не е закърмен с русофилска корупция!!!
452
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Харвард да не би да има специалност Измама? Според мен вчера се е предобрил
451
6
 
51
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
А на китарата Киро жабата и той ще лъже драги зрители само за вас
450
37
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
:))))Е да де,разбрахме че е дошъл непоканен и какво...някои други нещо ги уплаши ли какво стана??? Пети път започвате една и съща дъвка.Пропаднал сайт.
449
6
 
46
 
! Отговори
Промени преди 1 година
Радевисти сър, забавляват се! За две години един пирон не са забили, само кражби и разруха
448
31
 
12
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 1 година
Кирил Петков е голям дразнител за честните хорица от ГЕРБ. Голям праз кой се е явил на дебата. Нали там се дискутират принципи и идеи за управлението. Какво значение има кой е? ГЕРБ ги е много страх да отговарят на неудобните въпроси защото са крадливи и некадърни. Вижте последният ремонт на жълтите павета - това е ГЕРБ в пълният им блясък.