Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат

Представителите на ГЕРБ напуснаха студиото
Обновена: 28 сеп 2022 20:12 | 28 сеп 2022 20:11, Нели Христова
721
Няма по-добър човек от мен: Кирил Петков дойде непоканен на дебат
Снимка: БГНЕС

Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ. Това заяви пред бТВ бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


721
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
5
 
34
 
! Отговори
Променен преди 1 година
Някой слуша ли внимателно какви глупости говори човека на Васо черепа. Или пак Бойко ви виновен и ще гласувате за тоя олипс. Тоя всичко му е лъжа и танкерите и заемите и реформите.... всичко. За една година черепа стана пак милиардер, а стотина човека милионери от парите по новите кредити, които България ще плаща. Ид..тии. Ок нека не е ГЕРБ, БСП, възраждане, итн, ДПС. Все има някаква алтернатива
446
4
 
34
 
! Отговори
Факт! преди 1 година
Листовка в КАТ: 4 коли се срещат на нерегулирано кръстовище, в едната кола е кирето. Кой ще мине пръв?Отговор: Кирето, защото е най-подходящ!!! ха-ха
445
7
 
35
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Кирооо ПОЗОР си РАЗРУШИТЕЛ МАНИПУЛАТОР НЕАДЕКВАТЕН ТОЗИ ДЕТО ТЕ ЛАНСИРА СИ ВЗЕ ЛУКСОЗНИЯТ ЖИВОТ А БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ЗАРАДИ ЛУКСОЗНИТЕ ЖИВОТИ НА НЯКОЛКО ЧОВЕКА БЪЛГАРИЯ ЗАТЪНА В КАЛТА А СЕГА КОЙ КОИ ПАРТИЯ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ПОМАГАТ НА БЪЛГАРИЯ КИРО И ШАЙКАТА МУ ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИСКАТ ДА ДОВЪРШАТ БЪЛГАРИЯ ПАДЕНИЕ УЖАС ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНИ ЗАГУБИ ФАЛИТИ САБОТАЖИ ОТ ПЛАТЕНИТЕ БОЖКОВИСТИ
444
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
A защо не смее да дискутира с Костадин Костадинов? На 2.19.2022 този път семейно за Възраждане! Друго решение няма!
443
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българка,k.489 Този екземпляр не е завършил Харвардския университет. Бил е два семестри или на квалификационен курс, или на магистърски курс; не казва Просто Киро. А и президентът все едно е глътнал щука в гърлото си - мълчи и не смее да се мерне на публични изяви - нито на Шипка на 21-23 август на 145 годишнината на Шипченската епопея, нито на 6 сетември или на 22 септември. Вече е с доста подмокрена репутация. Пуска навсякъде вицето Ил.Йотова.
442
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам и позор,човек употребяващ субстанции,патологичен лъжец,оплита приказките,ръкописа.Цирк от най-жалко ниво.Но не е виновен той,а тези които гласуват за него
441
4
 
19
 
! Отговори
ПОГРОМЕНАТА БЪЛГАРИЯ преди 1 година
ЗА РАДЕВ КИРЕТО И ОСТАНАЛИТЕ МАРИОНЕТКИ БЯХА УДОБНИТЕ В СТИЛ "ИВАНУШКА Г Л У П А К А" ПОДОБНО НА ВИДЕНОВ, НЕ СА ВИНОВНИ ЧЕРВЕНИТЕ РАЗРУШИТЕЛИ А МЛАДИТЕ И НЕОПИТНИТЕ, БЪЛГАРИЯ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СЛАБА И СЪКРУШЕНА ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА И ЕТО СЛЕД ТОЯ ПОГРОМ НИ ПРИЕМАТ В ЕВРАЗИЯ.
440
4
 
49
 
! Отговори
m преди 1 година
Има ли още нормални хора, които да гласуват за този олигоф.ен?Има ли хора, които си плюят на физиономията?
439
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същия наркоман като Зеленски. ненормална работа.
438
6
 
49
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Кирето направо трябва да бъде освидетелстван в психото.Откъде го намери Радев, срам,и това чудо някои го смятат за образован и интелигентен, нахълтва като хуна където и както му падне лъже, нарушава правилата
437
2
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
В момента в София на площада пред така нареченото Народно Събрание има пътни знаци на които пише в коя посока да се движат жените и кучетата и в коя посока мъжете!
436
1
 
13
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
"Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме!" - И затова не можем да се ориентираме и след комунизма повръщаме!
435
8
 
48
 
! Отговори
Нямаме тука преди 1 година
ПростоКиро лъжата
434
12
 
12
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Да се възвърне истинската Конституция на България - "Търновската Конституция" отнета с идването на СССР и избиване на святата Българска Интелигенция, Аристокрация и на Селяните - кулаците (селяните наречени кулаци които не са си давали земята в ТКЗСето) по концентрационните лагери. Къде е истинската Българска Конституция? - "Търновската Конституция"?
433
3
 
8
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!
432
3
 
4
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ооо Горско Явление, Оооо Светкавично проявление. Къде са твоите Горски Самодиви, да ги видя голи, диви. И Гергана с женствен пирует ми разказа Горски сюжет: Тез наште Български юнаци с лъвски знаци, имали са чест и мощ, да разпространяват по Площадите със Знаменца Балканската мощ. Нарамили раници, торбички пълни с лакомства за всички. Какво ли няма в тез сакчета. Богатство земно от земята брали и сега в торбичка пълна се събрали на Трибуната да се изкачат и да Тръбят: "Гласувайте за нас!"
431
3
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Раждала е и пак ще ражда, българска юница юнащка, та тя всеки ден опъва шпагатна ловна прашка. Оооо Земно сътворение... Оооо Божествено стълкновение Красота неземна. Красота приземна. Красота от музикални форми на придворни за "НАЙ - РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ И ФОРМИ". Красота от полупрозрачни форми. Красота от мисъл с пирует, с кристален материален сюжет. Красота от българска природа. Красота актуална на мода. Красота от капка с трепета на Зверска кожа на Гергана лъчите да издържа като гласува не мога!
430
3
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Гонят по следи сърни, глигани, вълци, зайци, фазани. И девица като стръвница да им се покаже, никой няма да откаже. Гърди космати, смели, славни, пълнят с лай в гората месоядни. Мъжко сърце в тях бие, дет се пръска от радост кат се напие. Кой казва, че не ражда таз земя наша, таз мащеха, родина за мнозина. Та тез левенти по горите, да не са от чужди гнезда, да не са месени от чужда глина?
429
2
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ноо запомнете вий бeзпoлoви Диригенти. Таз софра не е за Вас. Лудо от лудо младо коластра сукало, в дън земя да го завреш, пак ще живне бе ***, Туй небесно Балканско явление ще пребъде в ловно забавление. Рано сутрин преди Бог Загрея кат Изгрее, Соколи наши с пълни патрондаши се отправят към гората, там горе в планината. Дружинки с пушки, хожове, секири стрелят напосоки, там де що прави дири и се вири, там в гората всред шумата си търсят ловците белята....
428
2
 
5
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Славата им се струвала малка та повикали Хитрината... с хитрина да побеждават и безкръвно да обезболяват. Тез мъже дет Меч не хващали Слава им се дощяло... Та седнали на рулетка, с една мaнгaлcка кoкетка. Играли, играли цяла нощ играли, докато Държавата на царство България не проиграли. От днеска ... КомунЦигaнчe се наричам и Мaнгaлистан аз обичам.