Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание

ГЕРБ иска да се създаде туристическа камара
29 сеп 2022 12:05, Нели Христова
149
Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание
Снимка: БГНЕС

Да бъде създадена туристическа камара, която да е междуведомствена и да обединява служители от няколко министерства. Идеята е България да бъде представена като туристическа дестинация с експерти на световно ниво. Интеграцията на регистрите на съществуващите министерства в областта на туризма, на базата на които да се формират адекватни политики. В момента те съществуват отделно, като те не служат на никого, а могат да генерират съдържание. Трябва да се създаде и цялостна нова концепция за рекламирането на България с нови слогани и концепция за маркетинг - в условията на дигитализация и конвергенция. Всички държави гледат към платформите, откъдето България отсъства. Трябва да има нов туристически портал, с резервационни системи, и с възможност за вграждане на нови системи, които да направя България мултифункционална, атрактивна и достъпна дестинация за туризъм.

Всичко това може да бъде финансирано по Плана за възстановяване и устойчивост.

Това казаха представители на туристическия бранш, които се срещнаха с ръководството на ГЕРБ. На нея присъстват лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, Мартин Захариев, заместник-председател на Националния борд по туризъм, и други.

26 хиляди предприятия са в туристическия бранш. Много твърдо подкрепям Камарата, дори трябва и тя да прави категоризацията на обектите в туризма, каза Борисов. Когато Закон за туризма регулира и данъците, и категориите, - закон, който браншът е предложил, с министър, предложен от бранша, държавата ще върви напред. Вие трябва да казвате какво трябва, а не хора, които не разбират, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не адресира директно дебата вчера, на който Кирил Петков се появи изненадващо, а представителите на ГЕРБ напуснаха залата.

"Глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе ставаш и ти глупак. Радичков го е казал, не аз", коментира единствено Борисов.

ГЕРБ стои зад такъв документ, който регулира отношенията на отделните туристически субекти. И може да разчитате, че ще бъдем ваши представители в парламента, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
12
 
! Отговори
ЦИТИРАМ ЗАГЛАВИЕТО: преди 1 година
"Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание" <---- защо цензурирате в коментарите неща, които ги пишете в заглавието си?
91
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За това ти мълча, Лойко. За това ти мълча.
90
6
 
10
 
! Отговори
КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД преди 1 година
ПРОСТИТУЦИЯТА ВЕЧЕ Е РАЗРЕШЕНА В БЪЛГАРИЯ..ПП=ПАРТИЯ ПРО.СТИТУТКИ.....
89
7
 
6
 
! Отговори
&~~ преди 1 година
Явно иска да каже, че като го гледаме трябва да мълчим, а не да го псуваме постоянно. :)))
88
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Простакът е. Мисирките избраха сервилното мълчание, а опонентите - мъдрото, разумното.
87
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЙЖ КОЙ ГО КАЗВА ААХААХААХ
86
11
 
7
 
! Отговори
Хаос преди 1 година
Герб печели останалото е шменти капели
85
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано го заровим до Коледа тоя престъпник!
84
9
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ама ти много говориш глупости и това ти е проблем...закопа ги тия младите ,,герберчета'',но не ти пука...стискаш кокъла и защо..???...какво още нямаш ...дааа...истинска любов и сигурност...живееш в страх и това ще те убие,но си инат,няма да се чупиш и гледаш раатлъка!!
83
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Времето на Герб отминава бавно, но за сметка на това сигурно... Ха-ха
82
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що бе, я го вижте какъв е убавец, строен като трикрилен гардероб, умен, честен, как човек да не гласува за такъв убавец от село Банкя???
81
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не знам кой заблуден ще гласува за Тиквара, освен приближените му фирмички.
80
5
 
12
 
! Отговори
Така е преди 1 година
За това покрай теб вече е тихо!
79
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ха ха хаТИХО МУТРО И КИРО МОЖЕ ДА ТЕ ПОЖАЛИ
78
11
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Щели да гласуват за Киро парапета и Кокорчо - вие храните ли се изобщо и плащате ли сметки. Та да ви отрезвят цени и сметки Всичко лошо за ГЕРБ и ББ ами за неадекватните решения и замъглените мозъци от ,,пиците на кристали,, за блъскането на репортери и изземването на телефони от тях - КАКВО ЩИЕ КАЖЕТЕ . И жалки писачи какво сте в тоя живот - когато успете да станете премиери и управлявате 2 мандата тогава се хвалете, не се крийте под ,,анонимен подателя,
77
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей,връщай заграбеното,че да се оправи държавата!
76
6
 
14
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Айде дядо пожарникар време е да отидеш при бай Ставри
75
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПРИ БОЖКОВ В ОАЕ
74
9
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
Щели да гласуват за Киро парапета и Кокорчо - вие храните ли се изобщо и плащате ли сметки. Та да ви отрезвят цени и сметки Всичко лошо за ГЕРБ и ББ ами за неадекватните решения и замъглените мозъци от ,,пиците на кристали,, за блъсканито на репортери и изземването на телефони от тях - КАКВО ЩИЕ КАЖЕТЕ . И жалбите писачи какво сте в тоя живот - когато успете да станете премиери и управлявате 2 мандата тогава се хвалете, не се сприятелява под ,,анонимен подателя,
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то Бойче не може в тая държава само милиционери, трябва и някой да работи, не може все вас да храним за да правите зулуми уж ни пазите от нещо...