Карадайъ: Нормалност в политиката и диалог, това е знакът гражданите

Лидерът на ДПС призова за диалог между партиите
Обновена: 2 окт 2022 23:01 | 2 окт 2022 23:00, Нели Христова
15
Карадайъ: Нормалност в политиката и диалог, това е знакът гражданите
Снимка: БГНЕС

За пореден път българските избиратели не овластиха никого еднопартийно да има мнозинство в Народното събрание и еднопартийно да управлява. Затова, според нас, българските граждани изпратиха силен сигнал, че политиците в България трябва да си говорят, да има диалог, да имат коалиция помежду си в името на решаването на проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в първото си изявление след края на изборния ден.

"България трябва да има стабилно мнозинство в НС, което да излъчи и стабилно правителство, за да има сигурност в страната и за българските граждани", каза още лидерът на ДПС и допълни, че шапката на всички кризи е политическата криза.

"Първо трябва да се реши политическата криза - нормалност в политиката и диалог, това е знакът на българските граждани. Те не гласуват за това хората да се мразят, да се противопоставят и да подхождат реваншиски, а гласуват да се търсят решения на проблемите", заяви Карадайъ и призова всички партии да преодолеят егоцентризма си и в името на решаването на кризите, да търсят обединението.

Той не отрече, че е възможно ДПС да се коалира с ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 9-Беден речник,но точен мерник! От неговите думи нашите политици трябва да се замислят! Много е прав Карадайъ,но за съжаление в главите на много от великите ни управници се въртят съвсем други идеи!
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никаква нормалност не се очаква от незаконно обединение, което 30 години *** България и българските гласоподаватели. турция е терористична и неоосманистка сбирщина, готова да прави сделки и с дявола ако трябва, само да спечели. Само щраусите, наречени българска власт си затварят очите за очевидното.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този има изключително беден речник. Нищо не каза. Само критикува, без абсолютно никакви идеи. Те са там само за схемите.
4
2
 
3
 
! Отговори
Стара плоча преди 1 година
Тоя пък с неговата Нормалност... Абе Кара Мара, що не вземеш да обясниш какво означава твоята мантра Нормалност? Еййй писна ми на дедовия да слушам все една и съща дума от твоята уста... Фани се скрий бре!!!
3
2
 
6
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Другия път ще гласувам за ДПС то и без това те управляват от прехода насам. Единствената нормална пресконференция дадоха. Киро и Асен по тотроарите пред автобуса се надвикват. Бойко покри като Слави другите от ГЕРБ щели да мислят преди да говорят. Нинова покриха тотално. Възраждане по студията казаха какво има да казват. ДБ чукнаха един пост у фейса и туй то. Само ДПС се изправиха и отговориха каквото ги питат. Едно време всички партии даваха големи през конференции на едни маси от 20 човека.
2
3
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Ненормалник :)))
1
4
 
9
 
! Отговори
1453 преди 1 година
С турци никога....