Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция

"Отказваме да преговаряме с ГЕРБ, без коалиция с ДПС"
Обновена: 3 окт 2022 09:04 | 3 окт 2022 09:00, Елка Василева
79
Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС, ние сме последователни. Първата политическа сила носи голяма отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат голям избор, ДПС е логичен коалиционен партньор, например и "златен пръст" от "Възраждане", заяви пред БНТ лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Още по темата
По думите му ролята на конструктивна опозиция е важна с цел бдителност.

Той поясни, че няма идея какво точно представлява партията на Стефан Янев "Български възход". Няма ясна визия кой и как стои отзад и каква е крайната политика на партията, уточни Петко

"Ще бъдем гласна опозиция. През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана много скъп, много хора се разочароваха, те са в малките населени места и решиха да не отидат да гласуват", добави лидерът на "Продължаваме промяната".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: ДПСГЕРБППКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЖАЛЪК KЛ0УH
42
8
 
16
 
! Отговори
ами преди 1 година
Защо никой не коментира, че тези "харвардски генийчета" бяха пределно наясно,че няма да са първа сила и това ги зарадва и устройва,защото за няколко месеца управление показаха,че не са по различни от боко,далеч са от голямата политика към днешна дата,чака ни люта зима,изключително НЕпопулярни решения трябва да се вземат-затватяне на ТЕЦ-ве,излизане на борсата за ток за бита,което оскъпява тока с 400-500%.Като са в опозиция ще си лаят,за да трупат девиденти и с надежда след 2 г. дас се върнат....
41
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм скъпоплатен и давам ниска оценка на Асен и Киро, ако искат да им дам висока каквато си поставят трябваше да имаме 2 пъти по-ниска инфлация от ЕС както и растеж който я задминава, това което се случва в момента е обратното, а и смея да твърдя по-лошо от нагъл лъжлив мазен човек/меринджей няма, а те са и двамата такива.
40
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Токсичната ви партия ще изпадне в изолация, а контруктивните хора способни да преговарят ще направят коалиция и няма да ни липсвате.
39
9
 
19
 
! Отговори
Хайде, преди 1 година
...сега пък гражданите гласували от "страх" за ГЕРБ? Това ли е новата опорка! Гражданите гласуват от страх, като влязат в Супера и видят цените! А и в София, като платят по 500 лева парно на месец, ще отрезнеят! Дотогава ще видим Харвардските Мошеници колко заеми ще дръпнат, да раздават на калпак, че да оглозгат максимум държавата!
38
11
 
7
 
! Отговори
всички преди 1 година
структори назначени преди от герб гласуваха от страх да не бъдат ,,изритани,,от работагербаджийте и тези ги е много страх от съкращения затова герб вдига резултата но няма да управлява, и този път ще върнат мандата-нищо,че говорят обратното
37
6
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
Ти си в позиция на домакиня изяла два шамара през г*за от мъжа си (народа) и сега гледаща шокирано какво й се е случило и ама да заплаче...
36
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от ПП събраха много гласове, това значи, че в тая държава има много про.сти хора.
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП взимайки властта веднага се хвърлиха да си пълнят сметките с комисионни, които им идват от газовите посредници. Не ме убедиха, че се борят с корупцията в държавата.
34
5
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Айде Кирьоооооооооооо, давай.... Кво става с коалицията с БСП и ДБ, а? Проценти има ли? Хората ви биха дузпата :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
33
4
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
позор за българия да гласува за аморални хора избори 2023 г
32
5
 
6
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Какво сте ги захвалили герб и пп - получаваме африкански доходи за мен те са едно заедно с - дпс
31
4
 
17
 
! Отговори
перко преди 1 година
Киро *** няма идея каква партия е ПП,а седнал да коментира другите! Колкото до умите му, че ще бъдат гласна опозизиция те доказаха в управлеието си, ч освен а празни приказки за друго не стават! Жалкотое, че българинът отво се оказа недалновиден и епъра още е пати!
30
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не се боят да управление, защото знаят как се прави. Имат експерти. Имат и подкрепата и уважението на европейските институции. ПП бяха немощни и объркани.
29
4
 
18
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
Петков поне добре си лапна с асенчо и лорер - ние да му мислим как ще преживяваме
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 26 Следиш на село чушките :)) Тази дума клоун лично аз е вкарах тук:) Определен си на клоун от първоизточника. Трябва да бъде чест за теб.
27
5
 
8
 
! Отговори
.... преди 1 година
Какъв "Козяк" ,Бе! Корнелия ли е Козяк, или Харвардските Мошеници, които напълниха гушите на Газпром и Лукойл/и своите/, за сметка на обикновения българин? Да не говорим, че инфлацията която ни натресоха, ни отдалечава от Еврозоната! Козяк сънуват само от ..."Изхождане"!
26
4
 
3
 
! Отговори
До 25 преди 1 година
Следи джендърския "тренд" коя дума е модерна, че тая с клоунът се върти от доста отдавна ...върти се също като вибриращите играчки в шкафчето ти
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 20 Клоууне засегнах ли те ?: ) Ама аз това искам да си засегнат. Да се видиш, че си едно плямпало, без особена тежест. Чакаме да направиш партия да има за кого да гласуват другите охльови, като теб :)) Като не си гласувал няма да плямпаш, както било.
24
5
 
4
 
! Отговори
До 19 преди 1 година
Изнежен, 2009 год гласувах за Борисов последно. От тогава не гласувам изобщо.