Владислав Горанов: Говори се за побоища вътре в премиерския кабинет на Петков

Аз лично не бих седнал на масата за преговори, заяви той
16 окт 2022 21:01, Нели Христова
116
Владислав Горанов: Говори се за побоища вътре в премиерския кабинет на Петков
Снимка: БГНЕС

Като се има предвид нестандартното поведение на Кирил Петков, нищо не може да ме учуди комуникационно. Говори се за побоища вътре в рамките на премиерския кабинет. Много странни неща са се чували за вътре, не съм бил свидетел, не знам. Политици отвътре са ми разказвали за подобни случаи в Министерски съвет, свързани с избухвания и агресия на г-н Петков. Дали е така, или не - не знам, заяви Владислав Горанов от ГЕРБ пред NOVA, запитан как ще коментира начина на комуникация на бившия премиер Кирил Петков.

Човек може да бъде полезен в политиката и на партията, в която членува, но не е задължително като народен представител. Не е задължително да съм депутат, за да мога да бъда полезен. Това заяви Владислав Горанов, който се отказа от депутатското си място в 48-ия парламент.

С експертизата, която е натрупал през годините, щял да бъде полезен на колегите си, уточни Горанов.

Редовно правителство в началото след изборите ми се струваше по-вероятно да има, сега като слушам куп заклинания, ми се струва, че трудно ще бъде съставено. Или поне ми се струва, че трудно ще бъде съставено без ГЕРБ. Това обаче не се разбира от останалите партии в парламента. Опитват се да се поставят стигми и да се заклеймява партията с най-голям изборен резултат, коментира той и отрече ГЕРБ да има допирни точки с “Възраждане”.

"Аз лично не бих седнал на масата за преговори", така отговори Горанов на въпрос какво би направил при връчване на втория мандат на ПП. "Демократична България" са естествен партньор на ГЕРБ. Неестествени партньори са националистите, левичарите, коментира той.

Кандидатурата на ПП за председател на НС отново ще бъде Никола Минчев. “Не познавам г-н Минчев, но той изглежда като един от малкото уравновесени народни представители от ПП”, коментира новината Горанов и изтъкна, че кандидатът на ГЕРБ - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с “опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент”.

В газовата връзка с Турция няма нито лев от данъци. Това е един прекрасен бизнес проект. Надявам се да възстановят доставките с газ. Инфлацията през следващата година се надявам да започне да намалява, но няма да изчезне. Кризата с газа не е свършила още, посочи Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
0
 
! Отговори
:/ преди 1 година
*** си ти Горане! Страшен ***.
71
4
 
7
 
! Отговори
ГОВОРИ СЕ ЧЕ, преди 1 година
СИ БИЛ КРАЛ
70
5
 
12
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Какъв невероятен гений!?! Това е същия, който издейства закон за хазарта, който да позволи на Божков да не плаща данъци на държавата, а да му плаща на него и Тиквата, а след 7 години реши да го ползва като наказателна акция, защото им отказа да им прехвърли фирмата :) Уникален държавник е този, с много опит.
69
5
 
9
 
! Отговори
СССР преди 1 година
Ще се гушкате с ТИКВАТА скоро време в ЦСЗ *** .
68
6
 
17
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Горанов наема и той нагъл докрай!
67
9
 
24
 
! Отговори
Горанов е леке преди 1 година
Горанов живее в апартамент без да плаща наем ,защото го е страх от земетресения, Горанов кара КРАДЕН джип. Горанов си вдигна грамадна вила в защитена местност на Витоша. Горанов си разменяше СМС-и с Божков и проспа 700млн лева данъци от същият. Горанов купи на завишени цени акции от една банка. Горанов се носи с часовник за 70хил евро. И т.б.
66
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виж го ти Горанов.Не знаел какво се случвало в Мин.съвет ,но говори ..Симпатизирам на ПП ,без безприкословно да им вярвам.От тях струи едно благоразположение на духа,липсва онази злост,алчност и борба за власт ,на която се нагледахме толкова много години.
65
8
 
31
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Ти какво правиш навън бе, не трябва ли да си в затвора? Както и цялата опг наречена герб.
64
12
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Побоища в кабинета на Киро... Интересно... Ако наистина има някой набит от него, да изплюе камъчето, не да мълчи. Ами щом са му доставяли пици с кристали, какво ли се учудвам? Такива хора дават изблик на нервите си. Той и с журналистите често се държеше така, като че ли иска да налети на бой.
63
4
 
9
 
! Отговори
като го гледам преди 1 година
И него са го учили на карате ,а за Петков си мисля че бая се различава от някой мутрафони !
62
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тебе и на снимка да те види човек и пак бой !
61
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбира се, че няма как ГЕРБавите да имат допирни точки с Възраждане. Някой има полза от това внушение, което ежедневно се лансира по медиите.
60
16
 
28
 
! Отговори
Axa преди 1 година
Уникален жaлкap. Не знам, не съм бил свидетел, ама така чух, имало някъде нещо. Агенция "Една Жена Каза", позната също като ПЛИК. За последните две години бях започнал да забравям какви *** покемони са гepба. Да влизат санитарите, моля.
59
16
 
24
 
! Отговори
ЛОЙКО КЮЛЧАН преди 1 година
Говори се,хахаха,една госпожа казала,е б си,клюкарския манталитет,и тиА ми бил министър !!
58
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баш крадците , коментират ! Ха, ха ! Май не ви стана ясно , че колкото повече плюете по Петков , хора от най-корумпираното управление до сега , толкова му вдигате рейтинга на Кирчо ! Това показва , че не е от мафиотската ви структура! Само по себе си това го издига в очите ни!
57
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе , не спряхте с опорките и клюките на дребно! А ние да кажем ли , какво се носи за вас и лидерът ви ? Няма да ми стигне мястото !
56
10
 
8
 
! Отговори
Като преди 1 година
Гледаш перков не е невероятно. Въпреки, че е малодушен и слаб. 91522
55
9
 
23
 
! Отговори
Тодор преди 1 година
Само дето обърка името на премиера не е в кабинета на КП а е при ББ. Жалки хорица.
54
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Говори се...не съм бил свидетел, не знам"Ами защо говориш тогава??! По-голям побойник от Б. Борисов няма в последните години във властта, това поне се знае и от децата!
53
13
 
45
 
! Отговори
Стоянчо преди 1 година
Говори се, че Божков ти е дал милиони. На теб и на човека чекмедже. Даже не се говори, а направо Божков го казва.