Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война

Според нея решението да дадем оръжие на Украйна няма да доведе до това
3 ное 2022 09:23, Петя Славова
75
Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война
Снимка: БГНЕС

"Демократична България" няма да подкрепи първия мандат на ГЕРБ, увери пред БНТ Надежда Йорданова от кулоарите в парламента. Тя допълни, че ако се стигне до втория, парламентарната група ще разговаря с "Продължаваме Промяната"и с БСП.

Още по темата

Йорданова коментира и връщането на хартиената бюлетина като заяви, че подобно решение ще доведе до възможност за много грешки и в момента спора по темата не се води с аргументи.

"Колегите не представиха нито един обективен факт срещу машинния вот. Предлагаме допълнителни гаранции, които да засилят доверието на гражданите в изборния процес", допълни Йорданова и поясни, че "Демократична България" настоява за военна подкрепа на Украйна.

По думите й, ако това се приеме нямало опасност България да бъде въвлечена във война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
24
 
! Отговори
Рапунцел преди 1 година
ДБ е вредна за България!
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като имам предвид кой го казва и то със зор, че трудно и се отдава гладкото говорене на госпожата, Оспокоих сЪ! Абе, как я напъплиха тая политика всякакви случайници!
14
0
 
12
 
! Отговори
Гешев преди 1 година
йорданова , я донеси едно кафенце .
13
28
 
6
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Естествено, че няма да бъдем въвлечени във война! Цяла Европа дава оръжия и никой не е въвлечен. Путинофилите се опитват да насаждат тази глупава мисъл, но човек ако е поне малко интелигентен ще разбере, че това са тъпизми. Ние сме НАТО и ЕС и винаги ще бъдем част от нормалния цивилизован свят !!!
12
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война. - Разбира се, че няма да бъде въвлечена във война. България ще съумее да запази неутралитет и ще стане, като Швейцария в състояние на "постоянен неутралитет"......
11
2
 
25
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Парашутистката от продажната и платена псевдо партиика каза....!!! Продажници!
10
2
 
27
 
! Отговори
Lomonosov преди 1 година
Щом дебеланката с червения нос така казва тъй ще е хахаха вервайте. Връзкарка нищоправка
9
3
 
15
 
! Отговори
нострадамус преди 1 година
Не тябва да се дава оръжие на Украйна.Украинците с тяхната голяма индустрия е трябвало да бъдат подготвени за предстоящата война.
8
2
 
31
 
! Отговори
Читател преди 1 година
А ако бъде въвлечена, госпожата ще хване ли калашник или ще избяга в чужбина с първия самолет? Или ще продължи да надъхва от парламентарната трибуна простолюдието да ходи да брани границите?
7
0
 
22
 
! Отговори
Пази Боже Колонията преди 1 година
Кой ти на тебе диплом през прозорец подаде и то на ЙОрист!?
6
0
 
15
 
! Отговори
Когато политиците преди 1 година
казват "без паника", то значи е време за паника. Всеки гражданин в РБ вече се ражда в още един орган в главата - дешифратор на политически изказвания. Медицинско чудо е, но трудните условия на живот ни принудиха да еволюираме още малко...
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е вярно отдавна сме въвлечени ако не ви е ясно обаче има много дето не го осъзнават войната Русия НАТО върви на територията на Украйна и ние участваме в това просто фазата е начална в крайната фаза ще страдаме от замърсения с радиация
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голям резил са тези! Пфу
3
20
 
5
 
! Отговори
Дядо Станчо преди 1 година
Естествено, че за България няма опасност за война с Русия. След като загуби войната Русия до десетина години ще се превърне в икономическо джудже с още по-бедно население и ще започне разпад на империята.
2
0
 
32
 
! Отговори
44 преди 1 година
И тази беше министър, олеле майко. Няма да се учудя, ако кварталното куче се справи по добре от нея.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали отвън има натиск или нашите борсуци просто се издокарват, не е важно. Но като ще даваме оръжие, нека знаем какво ни се предлага взамяна. Несериозно е да говорим, че газ не ни трябва понеже зиматамще е топла или няма да има война, затова да дадем. Така попадаме взависимост и за газа и за отбраната. А когато ни потрябват газ и оръжия, ще трябва да ладем нещо взамяна. Е, защо да правим този ход днес?