Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война

Според нея решението да дадем оръжие на Украйна няма да доведе до това
3 ное 2022 09:23, Петя Славова
75
Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война
Снимка: БГНЕС

"Демократична България" няма да подкрепи първия мандат на ГЕРБ, увери пред БНТ Надежда Йорданова от кулоарите в парламента. Тя допълни, че ако се стигне до втория, парламентарната група ще разговаря с "Продължаваме Промяната"и с БСП.

Още по темата

Йорданова коментира и връщането на хартиената бюлетина като заяви, че подобно решение ще доведе до възможност за много грешки и в момента спора по темата не се води с аргументи.

"Колегите не представиха нито един обективен факт срещу машинния вот. Предлагаме допълнителни гаранции, които да засилят доверието на гражданите в изборния процес", допълни Йорданова и поясни, че "Демократична България" настоява за военна подкрепа на Украйна.

По думите й, ако това се приеме нямало опасност България да бъде въвлечена във война.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали уж Украйна беше една от най-въоражените страни в Европа, защо аджеба ще искат съветска техника от нас, дето не е имаме в излишък :))) Те би требвало да имат повече съветски оръжия от нас, какъв е този зор да им пращаме оръжия, нямам си на представа :)))
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде се буташ и ти, барабар Петко с мъжете..."оправи" съдебната реформа, сега ще оправяш и оръжията....
34
0
 
21
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Лелче, да обобщим - даваме нашето НИЩО на 40+ години, срещу " американски обещания" нарисувани до едни самолети, летящи на хартия, и задължително участваме и финансово и във възстановяването на Украйна? Правилно ли съм разбрала позицията на разДай Бг? Граб и пп
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 33 - Ти, ако чакаш тая да се засрами, няма да дочакаш. Пък да беше само тя.....
32
1
 
7
 
! Отговори
Киро парцало преди 1 година
Начи искам да ви кажа, че не е така, сега ще ви обясня.. Значи ние даваме сега всичко каквото имаме, както 97/98, а после ще видим, но искам да отбележа това е много важно да се знае.. Че ние сме част от европейската общност и Нащо. Коя точно част не се знае..
31
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая увсъ е карала казарма и е квалифициран експерт военно дело и международни отношения ли? що за безотговорност и безсрамие е това?
30
0
 
7
 
! Отговори
Здрасти Вова преди 1 година
Абе вие си събуйте гащурите, а ние после ще ви помогнем..
29
0
 
3
 
! Отговори
ИСКАМ преди 1 година
Аз за обявата която сте изтрили незнайно защо, заради 2та геврека или заради Дчжендърите които после ще ни пазят.. Моля газетчиците които списвате тая мааалоумщина конкретезирайте моля.
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, щом тя е казала, значи - нема такава опасност!
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време по настояване на Турция, нарязахме балистичните си ракети. 20 години по-късно няма тяхна алтернатива и дори не се говори за такава. Това относно мнението, че видите ли ние ще дадем старото си въоръжение а някой ще ни даде ново!!! Няма такъв филм! Само в приказката някой дава сливи срещу смет, крайно време е да се излезе от това заблуждение, което ДБ и такива като тях се опитват да внушат!!!
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя, тая е пенкилер, от всичко разбира. Само дето работата си не върши.
25
0
 
19
 
! Отговори
Тука е така преди 1 година
Най-"смелите" първи ще избягат ако стане патакламата. Те са си уредили далаверата в чужбина. Народа ще пати както винаги. Справка - Украйна. Мошениците които я вкараха във войната, сега си живеят навън. Народа им мре.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тази какво разбира от въоръжение, че и се дава право на глас по темата? Защо не се питат военните с какво РЕАЛНО разполагаме и какво би станало РЕАЛНО ако се предоставят оръжия? Защото не е удобно! Защото военните ще ви кажат, че способностите и в момента са на критически минимум и армията ни е на системи, а даването дори на 5 танка би било катастрофално за нашите способности. Още повече след като армията на Сърбия в последно време е значително по-силна от нашата!!!
23
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде да си го кажем директно, защо го жалите президента, защото ви подкрепи с юмрука ли? Истината е следната - България има червен президент издигнат от БКП и хора с огромно руско влияние, самият той беше върл противник на санкциите срещу Русия от както е президент и е първия човек на кремъл в държавата, защо го жалите не ви знам сигурно и вие от ДБ сте такива.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДБ са агенти на Путин! Ето хитрият им план: Даваме оръжието си на Украйна, оставаме без ПВО, без артилерия, без танкове... Путин изпраща 3 десантни кораба през Черно море и без никаква съпротива войските стигат в София и инсталират марионетно правителство. А синовете на партийните номенклатури ще се пребоядисат за пореден път (това им е в кръвта), ще закичат портрети на Путин и ще управляват.
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Демонична България лъжат!Това им е целта.Най-малкото като изнесат нашите ПВО и останата без защита София и АЕЦ Козлодуй ни остава да се предаваме на който ни нападне.Това е риск за националната сигурност!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата коалиция е факт - ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ. Най-сетне американците наредиха кабинета и ще гледаме как се мляскат Бойко с Иванов и Петков, а Карато ще е отзад!!!!!
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе то такива приказки е имало и преди ВСВ, но само благодарение на Сталин излизаме от войната без териториални загуби и със статус не толкова загубили... И друго - няма бюджет, престъпността е колосална като 90-те години, здравеопазването в колапс, но най-важното за депутатите е оръжие за Украйна. Наистина ли не разбирате колко е абсурдно това?!?! Същите тези ДВ унищожиха армията ни и сега искат да я довършат като дадат останалите 10 танка и 2 самолета!!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!!!!
18
0
 
18
 
! Отговори
triete li be` преди 1 година
ти ли ще се мобилизираш да се биеш или послупшкото ти вкъщи, а ? прълдо ?!
17
0
 
14
 
! Отговори
дали преди 1 година
е казала едно гладко изречение без А-къне и Ъ-кане и без тази нелепа постоянна усмивка ??