Софиянски сигурен: Терзиев ще спечели на балотажа

Бившият столичен кмет иска задължително гласуване
29 окт 2023 23:58, Красимир Ангелов
62
Софиянски сигурен: Терзиев ще спечели на балотажа

Бившият столичен кмет Стефан Софиянски заяви в специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR "Дебют или класика", че резултатите от местните избори в София са близки до социологическите проучвания.

"Спорно е кой на кого повече тежеше - ГЕРБ на кандидата, или кандидатът тежеше повече на ГЕРБ. Комбинацията дърпаше резултатите надолу. Най-вероятно Ваня Григорова отива на балотаж, ако няма намеса при броенето на бюлетините, каквато сме свикнали да очакваме от ГЕРБ", заяви Софиянски за Bulgaria ON AIR.

По думите му е неприятно, че отново масово се купуват гласове. "Има едно решение: задължително гласуване", отсече бившият столичен кмет.

"На балотажа очаквам Терзиев да спечели. Свободните демократи подкрепихме Вили Лилков, ще имаме общински съветници. Свободните демократи ще подкрепим безусловно Васил Терзиев. Въпросът е да се създават условия на гражданите за живот и за развитие на бизнеса. Хубаво е Терзиев да покаже екипа, с който ще работи", поиска той.

Според него не е имало хубави послания за София по време на предизборната кампания.

"Предимство е, че областният управител е от същата политическа сила, остава в Общинския съвет да се вкарват най-важните решения и да се взимат със силна аргументация. Не е редно да има опозиция в един общински съвет, защото ти работиш за града си. "Промяната" загуби много от това, че направи компромис с ГЕРБ. Загуби позиции в момента, в който се събра с ГЕРБ", смята Софиянски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
13
 
! Отговори
Говорит Москва преди 6 месеца
Софиянски откога е в изборния щаб на Григорова?.. Само с това си изявление спечели гласовете на всички истински десни за нея. Абсурдно е, но те ще изберат БСП (к) пред ДС. Защото състезанието е ,,комунисти -- псевдолиберали" срещу ,,комунисти -- псевдодемократи"; нещо като продължение на двубоя между троцкисти и сталинисти с балканско-ориенталски привкус. Да здравствует октябрьская революция в Софии!
31
5
 
9
 
! Отговори
Наблюдателен преди 6 месеца
За пръв път София ще бъде управлявана от комунист - дали ще е от дядовците и бащите или от синовете и внуците, няма никакво значение.
30
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички за ГРигорова!
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Естествено!Няма как племенника на Петър Младенов да не спечели.И теб като те видим драго ни става!
28
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Софиянски не те ли е срам за басейна Мария Луиза? А как така ще спечели Терзиев бре, нали службите на баща му ти изработиха партийната книжка?
27
7
 
13
 
! Отговори
Loyko преди 6 месеца
Очаквам Ваня Григорова да спечели на балотажа. Това ще е повече от нормално.
26
0
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 месеца
каква е тази бабичка на снимката?
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мафиянски, не подценявай желанието на хората да счупим сглобката, този господин има 30-40 хиляди гласа, колко легитимен кмет е подобен човек?
24
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
След Врътката със сглобката герб,дпс,сдс ,Няма нормален Човек ,който да гласува за пп ! -Всичко е ала бала,измами,фалшификации - Няма отърване -мафията си има "държава" /територия и овче стадо за стригане и доене
23
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Успех на Ваня Георгиева ! Не гласувах за нея, но е в пъти по предпочитана пред ДС !!!
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Усмихнатия кpадец "Мафиянcки" залага на усминатия и3търcaк от ДС!
21
0
 
11
 
! Отговори
ACDC преди 6 месеца
Свободните демократи ще подкрепят ДС. Браво на Софиански!
20
1
 
16
 
! Отговори
Хюго Бос преди 6 месеца
Ще спечели на баба ти хвърчилото. Откъде изкопавате тези компрометирани особи, които се натискат обратно в политиката, като с еподмазват на "силните" на деня?
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 22 ССД също са ДС (подобно на сДС, оДС, ДСб и нДСв). Затова Софиянски говори много логично.
18
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Резултатите са пародия. Това не е истинската София. Сини избиратели да подкрепят Терзиев е нелогично.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кой ли се интересува от Мафиянски?!
16
3
 
5
 
! Отговори
до до преди 6 месеца
Има, така си мислят и с демокрацията.Абе да се оправят там, от нас нищо не зависи си мислят хората...Няма да им ходим.Така е защото нямат мислене на общност, а то е следствие на неходене на черква.Нещата са много по - дълбоки от повърхностния бг ум , който все разбира туй онуй.
15
1
 
10
 
! Отговори
до предишния преди 6 месеца
Ходенето на "черква" няма нищо общо с вярата в Бог и християнските ценности.Истинската връзка с Бог няма нужда от посредници.
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българите не са за демокрация.С маселение, което половината иска Хитлер, а другата Сталин ние се пишем на демокрация в ЕС и НАТО.Това е население, което се подиграва на християнството и не ходи на черква, подкрепя терористите и се кефи на всичко китайско.
13
0
 
3
 
! Отговори
Абе преди 6 месеца
Мошенник изпечен, при задължително гласуване печели "Не подкрепям никого" със 70%Тогава кво ще обясняваш, а? Или ще мълчиш щото ... в устата ще държиш?